My favorite mistake

Imorgon åker jag hem till Karlshamn igen. Det känns konstigt/tråkigt, men samtidigt ska det bli skönt att komma hem. Så idag ska jag ta vara på den tid som är kvar, så halv3 tar jag och pappa bussen in till Knalleland och någon gång efter 3 kommer Annelie också dit. Sen ska jag gå runt och kolla lite och kanske se om jag hittar något. Ikväll blir det nog god mat och kanske ännu mer Grey´s Anatomy.

Nu ska jag fortsätta lyssna på pappas sköna playlist på spotify medans jag kollar bloggar. Kram!

Steel Pulse - Babylon Makes The Rules

summermusic


Yolanda be cool & DCUP - We no speak americano


Stromae - Alors on danse


Lady Gaga - Alejandro


Travis McCoy - Billionaire


Lovestoned - Rising girl


Katy Perry - California gurlz


min vecka

Först och främst hoppas jag att alla hade en bra midsommar. Jag hade en kanonbra midsommar!

Den här veckan har jag badat i havet. Jag har gjort en jättefin midsommarkrans. Jag har solat och bränt mig på köpet. Jag har levt livet i Varberg - I LOVE VÄSTKUSTEN! Jag har haft lite hemlängtan. Jag har gått runt på Ullared som ett litet barn i en godisaffär(or something). Jag har köpt too much tidningar, hehe. Jag, pappa o co har haft picknik ute i gräset, med räkor, skagenröra, gott bröd och brieost. Jag har kollat på fotbolls-vm(alla snygga spelare). Jag har drömt sjukt konstiga/roliga drömmar. Jag har ätit jordgubbar och grädde. Jag har börjat kolla på grey´s anatomy säsong tre. Jag har spelat brännboll med annorlunda regler. Jag har njutit av den svenska sommaren helt enkelt.


härliga sommar!

Jag har badat, det är 26.5 grader varmt, jag sitter i förtältet och dricker kaffe o kollar igenom bloggar där alla har lagt ut bilder från sina semestrar eller riktigt härliga outfitbilder. Just nu är livet underbart!



bild 1, bild 2, bild 3.


dagens inköp från Ullared

Grey´s Anatomy säsong 3. 199.00 :-
Tofsar. 14.00 :-
Solkräm från Nivea. 55.00 :-
Kabukkiborste. 25.00 :-
Foundation från maybelline. 109 :-
Nagellacksremover från Depend. 33.00 :-

Hade dock velat ha ett nagellack, lite mer smink och en bra pocketbok, men hittade inget av det. Men jag höll mig till min lista som jag hade skrivit och det var mycket bra gjort av mig, hehe. 

västkusten i mitt hjärta

Årets första dopp i havet! Västkustsgrönt, typ 18 grader och jätteskönt. Vi steg upp tidigt imorse för att åka ner till Varberg och på vägen åkte vi inom Ullared. Om en stund ska vi gå och plocka blommor till våra kransar som vi ska göra och ikväll blir det tacos. En perfekt sommardag enligt min mening.

Ha det gött! =)


en åsikt bara..

Jag gillar verkligen inte kolsyrat vatten och jag kommer aldrig att göra det heller! Det smakar typ som hostmedicin eller som vatten blandat med nån äcklig brustablett. USCH! Bara något jag var tvungen att skriva. =)

min vecka

Bättre sent än aldrig, som man säger.

Jag har haft en skitrolig dag på Liseberg! Jag har träffat min efterlängtade kusin Matilda och vi har haft hur kul som helst tillsammans. Inom radien av ett dygn har jag vart i Göteborg, Borås och Uppsala. Jag har äntligen fått tag på ett nytt läppsyl som jag älskar! Jag har vart barnvakt. Jag har badat för andra gången i år. (badkruka, jag vet.) Jag har fått en miljard myggbett! Jag har kollat på det sagolika prinsessbröllopet och kanske fällt en liten tår. Jag har paddlat kanot, åkt båt och grillat korv. Jag har vart på Elsa Anderssons konditori och fikat och så har jag och pappa överraskat lilla farmor med vår närvaro.

Nu kommer jag inte på mer och är riktigt hungrig, så nu får jag ta och göra lite mat. Puss! ♥


måndag

Nu är jag hemma i Borås igen och det känns väldigt skönt. Jag saknar såklart Matilda, men vi ska dit igen i slutet på juli eller början av augusti. Jag helt utmattad efter en lång dag i en varm bil och min dumma, dumma allergi, så nu ska jag bara tad et lugnt och slappa.

Jag skriver om min vecka lite senare. :)


de senaste dagarna

Hallå eller!(göteborska) Jag har inte vart nära en dator på flera dagar, men nu har jag äntligen fått fatt på pappas dator. Så nu ska jag skriva lite om de senaste dagarna.

tisdag: Åkte upp till Liseberg med fritidsgården. Jag åkte flumeride hur många gånger som helst, gick in i spökhotellet, satt på Burger Kings uteservering och åt, skrek som en idiot när jag åkte uppsvinget bl.a. Hela dagen var sjukt rolig och minnesvärd! Vid tio skulle alla åka hem, så då kom pappa och hämtade mig och jag kramade alla hejdå. kom hem till Borås, träffade Annelie och sen gick vi och la oss.

onsdag: Pappa väckte mig vid halvsju. Gick som en zombie till badrummet och tog en dusch, bprtade tänderna och klädde på mig. Vid 8 åkte jag och pappa hemifrån. Vi stannade vid ett McDonalds i Vårgårda och käkade nybakta frukostmackor, juice och kaffe. Vi fortsatte upp mot landet. Lite i 2 kom vi upp till Västerås och överraskade lilla farmor med vår ankomst. Jag kommer aldrig att glömma hennes min när hon fick syn på oss, haha. Vi gick ner till byns lilla Kungsbyn där man kan äta, handla och bo. Jag åt älghamburgare och sedan gick vi tillbaks hem till farmor. Vi kollade på foton från när hon var i Portugal, myste med hennes katter och jag somnade i solstolen. Sen åkte jag och pappa vidare till Uppsala och hämtade min kusin och sedan åkte vi vidare mot slutdestinationen Ennora, Fagersta. 

Idag, torsdag: Jag vaknade vid halv2, och gick ut till alla andra som satt ute i skuggan och hade gött. Där blev det snabba ryck och helt plötsligt satt jag påklädd och tandborstad i bilen, med kusinen, pappa och farbror Johan påväg till Norberg. Det är en sjukt liten, mysig by som var sjukt liten och alla hus var jättegamla, men allt var helt mysigt och jättegulligt. Vi gick till Elsa Anderssons konditori och fikade lite. Sen gick vi till någon konstig butik där sakerna var hemmagjorda i gammeldags stil och skitdyra. Sen gick vi och handlade och åkte hem igen. Sen dess har jag och Matilda(kusinen) legat och gjort ingenting, spelat oändligt många omgångar av dam, badat fötterna, ätit chips och daim, dampat och skrattat och nu ska vi gå ner till sjön och paddla lite kanot.

Förresten så har jag fått emellan 30-40 myggbett sen igårkväll. Efterblivna hälsningar från Malin och Mätilda. =D ♥






Every Moment Counts

Jag har fan gjort riktigt mycket idag. Bra jobbat Malin! Nu är jag typ helt slut, men måste ändå packa och städa rummet. P3 håller mig sällskap.




arthurs dag



Efter att ha smsat Maja Gräddnos och inte fått något svar började han tröstäta Santa Marias cheddar cheese dip, samt salta chips, och efter det blev han så pömsig, så han beslöt sig för att ta en liten lur.

min vecka

Den här veckan har vart mycket händelserik och känslosam, så nu ska jag försöka sammanfatta den.

Jag har gått ut grundskolan, konstig känsla och gud vad tiden går fort! Jag har bestämt mig för att börja läsa Stephen Kings böcker. Jag har äntligen kollat på "Nyckeln till frihet". Sjukt bra film! Jag har insett hur otroligt omogna och okänsliga folk kan vara. Jag har kollat på utsparken, vart på niornas tältning och dansat på vår avslutningsmiddag. Jag har längtat till Liseberg och nu är det inte långt kvar. Jag har äntligen bestämt mig för att åka upp till pappa. Jag har börjat sakna min ena tidningsprenumeration. Vid ett tag hade jag 4 prenumerationer samtidigt, men nu har jag bara en! Jag tror inte att någon fattar hur sjukt beroende jag är av tidningar. Då är det ju kanske bra att avvänja sig vid det iochförsig. Jag har undrat var f*n sommarn tog vägen. Jag har fått reda på att jag inte kan se One Tree Hill förräns den 14/15 september and it sucks! Jag har spelat kubb, cyklat på min cykel och vart ute i Nytäppet för första gången i år. Det är inte alltför ofta man får klä upp sig, men den här veckan har jag fått göra det hela 3 gånger. Mycket kul!

Nu ska jag sova, för imorgon måste jag stiga upp tidigt, om jag ska hinna med allt jag måste göra innan jag tar farväl av Karlshamn i ca 2 veckor.


Sommarlistan - Kopiera och svara!

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Släktingarnas sommarställe i Ennora, Fagersta. Hemma hos farmor. Ett berg med solnedgång och vänner. Stranden/havet/hängmattan.  

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Äter en god frukost ute på altanen med några vänner, drar ner till standen och badar- Sen gör vi något inplanerat, tex roadtrip, äventyrssak, nöjespark. 

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- Lax eller grillspett. 

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Liseberg, Pappa, Ennora, fira midsommar i varberg, Östersjöfestivalen, va med vänner, bada, sola.

5. Dina bästa sommarfärger?
- Aprikos, rosa, vit, turkos.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
 Regn på midsommarafton, folk som klagar på vädret, husvagnar på vägarna, festivaler, sommarfilmer på kvällarna.

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- När jag var på kollo - Alla sov i ett stort indiantält, vi gick på hajk och på kvällarna satt vi vid brasan och sjöng sånger. Självklart alla släktträffar i kungsbacka, där alla vi barn levde för att leka kurragömma, spela monopol och min kusin och jag sprang alltid upp till den lilla stugan i backen. När farmor, jag och kusinen cyklade runt Bornholm var ju inte heller så pjåkigt.

8. Havet, sjön eller poolen?
- Havet. Det känns mest levande och friskt.

9. Vad väljer du i glassbaren?
bägare med lakrits, regnbåge och melon. Och massa kolasås!  

10. Vart går din drömsemester?
- Roadtrip i Usa, Italien och England.



9H








Jag kommer alltid att minnas er. ♥

the time is here

nu är det verkligen sommarlov och allt känns så otroligt overkligt och sorligt, men ändå skönt på något vis. Idag är jag bara hemma och försöker smälta allting.


3 år senare

Allt känns så konstigt. Efter tre år ska man skiljas från gamla och nya vänner, lärare, trygghet och minnen. Och när jag tänker tillbaks på de här 3 åren så kan jag inte hjälpa att en tår faller nerför min kind. Hur ska det då gå imorgon när man ska tillbringa sin sista timme någonsin tillsammans med sin klass?

Idag var vi förövrigt i Nytäppet (en badplats i Matvik) med några av klasserna i niorna och grillade och gick tipsrunda. Sen tillbringade jag några timmar i stan tillsammans med Mimmi och Bella. Vid fem åkte jag in till stan igen för att kolla på utsparken och fira min kusin Jims student. Grattis! :)


på badplatsen idag. Aleksandra, Hanna och Hanna. ♥


inspiration



JAK&JIL

sista veckan

Jag ska försöka uppdatera mycket den här veckan, men det är ganska mycket inbokat. Imorgon är det direkt hem och börja göra sig iordning efter skolan, sen bär det av in till stan för avslutningsmiddag med niorna. På onsdag är det troligtvis tältning med niorna och på torsdag ska jag kolla på utsparken och gå på studentmottagning(tror det heter så) och på fredag är det skolavslutning, tårar, glädje och sommarlov som gäller. Men förhoppningsvis så kommer det en väldigt stor bildbomb, med allt från bröllop, till utklädningsdagen(bättre sent än aldrig), till tältning med klassen.

Nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på o.c. (Inte många avsnitt kvar nu..)

filmtips



SOM DEN SANNA FILMNÖRD JAG ÄR, SÅ TYCKER JAG ATT DEN HÄR FILMEN MÅSTE SES. DEN ÄR OTROLIGT FASCINERANDE, SPÄNNANDE, FÄNGSLANDE OCH DET KÄNNS NÄSTAN SOM OM MAN ÄR DÄR SJÄLV. DETALJERNA OCH SKÅDELSPELET ÄR JÄTTEBRA, SLUTET KAN DOCK DISKUTERAS. MEN SOM SAGT, DEN MÅSTE SES.

(Vet inte varför jag skrev med stor text, men jag orkade inte skriva om allt.)

min vecka

Skrev inte om min vecka igår, så jag gör det nu istället.

Min mobil har gått sönder, så vi köpte en ny och den var tydligen redan sönder när vi fick den, så nu har jag en gammal sålänge. Jag har alltid haft otur med mobiltelefoner. Jag är nästan helt säker på att jag hade klänning med bara ben för första gången i år. Jag har fått reda på att min syster ska flytta, efter nästan 16 år tillsammans. Jag har sett en kändis, haha. Jag har klagat på kyla och jag har klagat på hetta. Att man aldrig kan vara nöjd! Jag fick en tvångstanke och var tvungen att ändra om mitt rum, sådär helt plötsligt. Jag har tältat med min älskade klass(okej, halva då.) Vi cyklade tandemcykel, satt och pratade om allt mellan och jord, grillade, skrattade och luftfes(joel*host*). Jag har sett 2 supersöta igelkottar(jättenödvändig fakta!) Jag har drömt den värsta mardrömmen i mitt liv! Jag har lipat sönder till världens sorligaste film(jag lipar till alla filmer. Känslig människa.)

Som vanligt, så fyller jag i om jag kommer på något mera. =)


måndag

Har vart en rätt chillig, men seg måndag. Skriver om min vecka lite senare. Hej sålänge.


Natteravn




Den här låten är sjukt bra! En av favoriterna just nu.

it´s hard to get by, just upon a smile.

För det första: Jag har inte bloggat på ett tag för jag har inte haft lust, orkat eller haft någon inspiration. Men nu är jag nog på g igen, tror jag. Det har hänt mycket den senaste veckan, men mer om det senare.

Idag har jag legat ute på balkongen och stekt, lyssnat på P3 där dom pratade om festivaler(sjukt avis!), äntligen kollat bloggarna på bloglovin, lyssnat på skön musik och bara varit. Men nu måste jag skynda mig in i duschen, för vid 5/6 ska familjen Johannsson/Svensson/Jönsson till Asarum på kalas. Trevligt. =)





RSS 2.0