dagens lista

DAGENS VILL HA: pengar, Rupert Friend, sol och lov.

DAGENS KLÄDSEL: jeansleggins, converse t-shirt, armband och klocka.

DAGENS SMINK: puderfoundation.

DAGENS FRISYR: ofixat.

DAGENS HÄNDELSE: trippelbollen, och en annan hemlis.

DAGENS LÅT:
 
DAGENS PLANER: sova?

DAGENS SAKNAD: Anna, pappa, kusinen.

DAGENS DUMMASTE: att jag åkte buss till donken.

DAGENS SJUKA: att jag har sett ungefär 8 minipostbilar. (kom inte på något bättre.)

DAGENS DROG: cheesburgare.

DAGENS KRAM: Jindra

DAGENS KÖP: cheesburgare? Hehe.

DAGENS HUMÖR: lite irriterad, orolig och trött men övervägande glad.


onsdag

Dagens händelse måste nog vara trippelbollen. Varje år har vår skola trippelbollsturnering på vårterminen. Där möts 2 klasser mot varandra i varje omgång i sporterna volleyboll, innebandy och fotboll. Sen får man olika poäng per sport och sen går man vidare till kvarts, semifinal o.s.v. 8:orna och 9:orna spelar tillsammans och 7:orna för sig. I år var det både stryptag, utvisningar, skolkning från elevernas sida, regelmissar från domarna, tacklingar, fällningar, roliga ställningar, miner och ljud. Kallablik helt enkelt, precis som det ska vara.

Idag har jag gjort mitt so-omprov på 2:a världskriget och jag tror att jag klarade det. Jag och Mimmi var och hälsade på Anna också, för hon var hemma från skolan idag. Sen har jag vart på donken också och träffat Belinda och umgåtts lite med Linnéa och tagit en promenad med Maria. Imorgon är sista dagen i skolan och sen har vi påsklov. Det kommer bli så härligt! Jag ska försöka blogga lite mer på lovet.

in school

Hej bloggen. Jag slutade tidigt idag och nu sitter jag i ett litet rum med Mimmi och två muppar. Dom har engelska och Mimmi gillar inte engelska så dom håller på att reta henne och dom är så jävla roliga, haha. Nu ska jag vänta klart på Mimmi, sen ska vi troligtvis ta bussen hem till mig och äta och plugga, för jag har ju soomprov imorgon.
Förövrigt är jag lite trött och seg idag, så jag känner mig inte så insprerad. Men jag kanske skriver mer senare. ♥


maria montazami


I love her, haha. =)

min dag

Skoldagen har vart ganska seg idag,  och det beror säkert på att det har blivit sommartid. När jag vaknade imorse så var det jättemörkt ute! Sen fick jag ig på soomprovet, men jag ska göra om det på onsdag igen. Men det var ovanligt roligt på idrotten. Vi körde lite styrketräning och någon lek, där jag fick kasta bollar på folk, haha. Efter skolan gick jag, Anna, Mimmi, Maja och Linnéa till Citygross och handlade tacos, sen gick vi hem till Mimmi och tillagade/åt. Sen började vi skratta, eller i alla fall jag och Linnéa. Jag skrattade så mycket att jag nästan kissade på mig och senare när vi var på Mimmis rum så snubblade jag på en madrass, hahaha! Då började alla skratta. Jag hade riktigt roligt med er idag tjejor!

Nu ska jag gå och lägga mig och sova. Vi hörs imorgon.  ♥

Tacos. <3

Linnéa. <3

måndag

Godmorgon. Nu är det bara 4 dagar kvar till påsklov! Idag ska jag redovisa några muskelövningar på idrotten. Vi får se hur det går, hehe. Nu ska jag äta upp här, sen ska jag ta bussen till skolan och möta min efterlängtade Sara. Kram sålänge.  ♥


Mcfly - Walk in the sun.

måsten i sommar - del 2

SOLGLASÖGON

min vecka

Jag har äntligen fått tillbaks mina nycklar. Jag har haft utv.samtal. Jag har kört moppe för första gången i år. Jag har saknat min pappa jättemycket. Jag har vart riktigt arg på någon. Jag har vart på h&m i Karlshamn. Jag har slitit som ett as och pluggat hela veckan. Jag har fått mvg på ett nationellt prov. Jag har haft så tråkigt att jag börjat skratta åt lilla minsta. Jag har blivit helt genomvåt av regn. Jag har delat ut reklam. jag har haft 4 prov den här veckan. Jag har suttit väldigt mycket mindre framför datorn. Jag har kollat på en jättebra film som hamnat på min "bästalista". Jag har fått årets mesta vårkänsla som kommer bli mitt "årets vårkänslaminne". Jag har spenderat för lite tid med min bästa vän. Jag har vart ledsen för en väns skull. Jag har fått lust att börja måla igen, ska nog göra det nästa vecka om jag får tid.

Nu ska jag gå och sova och ladda upp för en ny rolig vecka. :)

de senaste dagarna i bilder


Utsikten från Mimmis tak



Nedanför huset

Mimmi ♥

Det här + dubbelt så mycket till har vi vikt och delat ut i helgen.

Anna och Mimmi ♥

postkärran

Mimmi delar ut reklam

dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har helt enkelt inte haft tid. Jag har vart med Mimmi och Anna hela helgen och kom precis hem och nu ska jag gå och ta en dusch. Jag uppdaterar senare.


Nomy - You better die young.

omprov

Jag ska ha omprov på andra världskriget om 5 minuter och jag är så nervös! Det gick i alla fall bra på matteomprovet, tack och lov. Jag uppdaterar senare.

the boy in striped pyjamas


Jag har läst boken i skolan, på engelska och idag har vi börjat kolla på filmen och den är så bra. Fotot, musiken, kostymen, skådelspelarna, allt är bra! Den filmen måste ni se! + att pappans soldat som spelas av Rupert Friend är sjukt snygg!


Rupert Friend. ♥

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!

Idag är det vår här i Karlshamn, h&m har öppnat och det var helt okej i skolan. En helt underbar dag helt enkelt! Efter skolan gick jag, Anna, Maria, Mimmi, Emelia och Hanna till h&m. Det var fullt med folk såklart och jag fick lite smått panik, men jag överlevde. Sen åkte Mimmi hem och de andra stannade kvar på h&m utom jag och Anna, som gick hem till henne.
Det första vi gjorde var att gå ut på Annas balkong och sätta oss och lyssna på lite härlig sommarmusik. Det var så härligt och man kunde sitta utan jacka och det var ändå varmt! Mina vårkänslor bara sprutar i dag, haha. Nu ska jag äta upp mitt mellanmål och sen kommer Rolf in till stan, så ska vi gå och shoppa lite. Ha en underbar dag! ♥


våffeldagen

Idag är det våffeldagen och jag hoppas att jag får äta i alla fall en våffla. Nu ska jag äta upp min frukost, bestående av fil, special k och iste. Så gott! Sen ska jag gå och smink mig och sen måste jag springa till bussen. Vi hörs. ♥


mums!

tävling

 

För att deltaga i tävlingen måste du vara prenumerant på Modeflickan Magazine. Det är helt gratis. Tävlingsregler hittar du inne på ditt konto i vänstermarginalen under ”Tävling”. Klicka här för att prenumerera.

bigcityattitude

Följ min blogg med bloglovin


WOHO!

Jag fick precis reda på en sak och nu är jag jätteglad!
Jag kan dock inte skriva det i bloggen.



såhär ser jag ut idag. Jag kände verkligen för att gå tillbaks till mittbena igen!


minnen

I maj förra året var jag på konfirmationsresa i Stockholm. Det var med alla gamla skolkompisar från Hällaryd/åryd och det var riktigt roligt! Prästen var ju lite lustig, men det gick ju bra ändå, haha. Jag kommer ihåg att det var så otroligt varmt när vi var där. Jag gick i vanliga leggins och en tunn tröja och var ändå jättevarm. De andra tjejorna gick till och med i jeansshorts. Det var bara en sak som inte var bra, och det var när vi skulle till grönan och det inte var öppet. Men sen gick vi på bio istället. Dock var den inte värd pengarna, men skitsamma. Jag hade lika kul för det. Nu ska jag plugga. ♥

Malin.  :)


Elin, ebba, Matilda, Linnéa & Maja.


i skolan

Vi har precis haft nationella i engelska. Vi skulle skriva en uppsats och jag valde att skriva om min framtid. Först skrev jag en kladd på ung 3 sidor. Sen skulle jag renskriva men tiden gick ut innan jag hade hunnit skriva klart så jag fick lägga med kladden, och i kladden skrev jag en sak som jag skulle ta väck, men jag glömde det, så nu blir det lite pinsamt, hehe. Men whatever, det är nog inte så farligt egentligen.

Jag har fått klagomål från folk att jag är kinkig idag, men det är bara för att allt blev fel imorse. Jag försov mig, gjorde mamma arg, blev arg på mig själv, hann inte att sminka mig o.s.v. Men det blir nog bättre snart. :)


inspiration







Show me your teeth


Lady Gaga - teeth

tuesday

Den här dagen började för min del vid 05.30. Ja, då steg jag upp och gick ut och gick med min mamma. I skolan så fick jag reda på att jag hade fått mvg i nationella engelska på hör/läsförståelsen, så det är jag väldigt glad över! Jag hade också fysikprov på atom och kärnfysik. Det gick väl sisådär. Jag får förhoppningsvis g i alla fall. Efter skolan så gick jag, Anna, Mimmi och Sofie hem till Anna. Mimmi skördade på farmville och allt vad hon skulle göra, sen gjorde tjejorna jordgubbssmoothies och efter det blev vi sugna på donken, så jag och Sofie fick köra dit och köpa cheesburgare. Senare kom Maria och vi gick ut på stan en sväng. Vid 19.00 skjutsade Mimmi hem mig.

Imorgon har vi nationella prov i engelska igen, denna gången ska vi skriva en uppsats. Men såklart hade jag glömt bort det, så jag har ingen dricka/godis att ta med imorgon. Jaja, det löser sig väl. Nu ska jag gå och duscha sedan kolla på O.C och sova. Godnatt.



Såhär såg jag ut när jag var ute och gick/joggade imorse.
jordgubbssmoothie, mums!

underbara måndag

Min dag har vart helt fantastisk, allt har gått min väg idag. Jag har haft utv.samtal som gick jättebra tycker jag, jag har haft superkul med Mimmi och Anna idag, jag fick G på mitt fysikprov, jag har pluggat till morgondagens prov i 1½ timme, men jag är inte helt nöjd. Vi får se hur det går imorgon. Sen såg jag äntligen 012 på en regskylt!
Vi får se om morgondagen blir lika bra. Nu ska hoppa i säng. ♥


Cher - If I could turn back time.



Sara idag på väggabadet.

Fysikprov imorgon i atom och kärnfysik.

Godermorgon

Hejhej. Idag är en underbar dag. =)

Dagens planer är att gå till skolan, möta upp Sara, göra fysikprov, kolla på när klassen badar, följa med någon hem kanske och sen utv.samtal. Min klass har filmkväll ikväll också, men jag vet inte "if I can make it". För jag måste plugga till ett prov imorgon. Vi hörs senare. ♥


min vecka

Jag har haft nationella prov i engelska. Jag har vart i Karlskrona och shoppat. Jag har firat min syster. Jag har gjort två nya saker. Jag har kollat på det sista avsnittet av Glamourama. Jag har börjat ogilla Blondinbella och börjar gilla Amir, Gaybloggen. Jag har pratat med pappa för första gången på ca fem veckor. Jag har vart så arg så jag har börjat gråta. Jag har delat ut reklam i två timmar. Jag har haft världens roligaste dag före studiedag och studiedag. Jag har använt jeans för första gången på länge. Jag har fått träningsvärk i mina vader. Jag har övervägt att bli medlem på facebook, men har ännu inte bestämt mig. Jag har börjat kolla på O.C igen. Mitt humör har gårr upp o ner som en bergochdalbana. Jag har bytt tillbaks från mittbena.

Undrar vad som händer nästa vecka..

bilder från gårdagen



Såhär såg jag ut igår.

Här skulle vi precis börja vika reklamen.

Mer reklam.

Ännu mer reklam.

Mimmi delar ut reklam.

Någon staty/skulptur i en lägenhetsentré.


Kärran med reklam.

Anna smsar.

Dagens outfit


lördag

Mimmi, Anna och jag gick hem till Mimmis pappa vid halvfyra. Vi fikade lite, sen började vi vika reklam/sätta samman reklambladen. Det tog ca en halvtimme, och jag vek 106st och det var 6 reklamblad i varje bunte. Notera att Mimmi och Anna får betalt för detta, men jag gjorde det frivilligt! I alla fall, så gick vi sen och delade ut allt. Det tog ca 2 timmar, och jag drog vagnen nästan hela vägen. Jag har upptäckt några nya saker också. Det finns djävulskt många lägenheter/bostäder i Karlshamn som jag inte visste om innan, det finns en ny lukt i varje trappuppgång, bla svett och cury. Det spelar stor roll hur fort hissarna går och vissa portar stänger klockan sex.
Jag har också blivit köpsugen på en viss klocka, som fanns i ett visst reklamblad. Men som tur är har jag presentkort på just den affären.

Vid sju åkte vi hem till Mimmis mamma och åt, sen drog vi till Macke i Hällaryd och chilllade. Vi kom hem lite över ett och sen dess har vi ätit, tagit hål i Mimmis öra och kollat på "hjälp" med Mimmis yngre bror. Nu ska jag sluta skriva här och gå och ta väck mitt smink och sedan sova. Vi hörs imorgon. ♥


Lil Wayne - lollipop

en lista

Är sängen bäddad eller obäddad – obäddad.

Vad har jag ätit för frukost idag
– mackor med ost och gurka och apelsinjuice.

Dagens frisyr
– ofixat.

Dagens outfit
– jeansleggins, vitt linne, vit tröja, svart halsduk, converse.

Idag rekommenderar jag
– att ha kul!

Nu ska jag -
stänga av datorn och åka in till stan.


måsten i sommar - del 1

MAXIKLÄNNING

Jag älskar verkligen maxiklänningar. Jag måste köpa minst en sån här klänning!

glamourama

Idag kom dom två sista avsnitten av Glamourama upp på tv3play. Jag har följt programmet från första avsnittet och jag fastnade direkt. Nu känns det så himla sorligt att det är slut. Men jag, som många andra, hoppas på en säsong 2. Här hittar du det sista avsnittet.


Freja - Up and away.

Grattis syster

Min syster fyllde år igår men vi firade henne idag istället. Det kom massa släktingar och så åt vi god mat och alla var sociala, utom jag, hehe. Nejmen, jag känner mig inte på topp just idag. Jag vet inte om det är för att jag kanske börjar bli sjuk, för det är rikigt många i skolan som har vart sjuka den här veckan, eller om jag bara är trött och sliten.

Nu ska jag antingen kolla ett avsnitt av O.C eller på New moon och sen sova. Jag känner verkligen att jag behöver det. Imorgon åker jag in till Mimmi vid 12tiden någon gång. Hallå, någon måste ju väcka henne liksom!? 

Min outfit på kalaset ikväll. Riktigt dålig bild med mobilkameran och dåligt ljus, men en bild i alla fall.


springcravings


mascara från Maybelline, concealer från Makeupstore, rouge och läppstift från Nars, nagellack från farfetch.com och Makeupstore, primer mot röd hy från Loreál, bronzepuder från Chanel.

Alla goda ting är tre

I tisdags var jag ju med Anna och Mimmi. På kvällen gick vi runt i hela stan som vanligt och träffade på jättemycket folk. Men det slutade tillsist på donken. När vi kom dit fick jag världens mensvärk så Annas mamma fick hämta oss och köra hem oss till Mimmi. Jag somnade framför elden och det var så skönt när jag vaknade för då hade det gått över. Jag har nog aldrig sovit så gott i hela mitt liv.

Vi vaknade på onsdagsförmiddagen kl.10.15 och vi skulle med tåget 11.30. När klockan var 11.15 så satt vi och åt. Mimmis pappa skulle i och för sig skjutsa oss, men vi skulle hinna till hennes mamma och hämta pengar också. Mimmis pappa satt bara och skrattade åt oss och Mimmi bara skrek att han skulle gå ut och sätta sig i bilen, haha. Vi kom i alla fall fram när det var 4 minuter kvar eller något sånt, så vi hann med tåget. Sen gick vi runt i Karlskrona hela dagen och beklagade oss över hur fattiga vi var, åt på donken, kollade in snygga killar, shoppade och skrattade. Lite innan vi skulle åka hem träffade vi Matilda och Saga också. Sen hoppade Sofie på i Ronneby.

på kvällen knatade vi runt i stan, försökte hitta en tidning jag skulle ha, jag fick leta i 4 affärer innan jag hittade den, och åt goda matrester hos Mimmis mamma. När jag kom hem var jag helt slut och somnade gott vid 00.30.

Såhär såg det ut hemma hos mig i tisdags morgon kl.07.15

Och såhär såg det ut i provrummet på Gina i onsdags. Innan jag hittade typ 5 klänningar till, haha.

Jag hade skitroligt med er, tjejor!

inspiration




Lista

ALLMÄNT...
Namn: Malin Cecilia Svensson
Piercingar: Nej, bara hål i öronen.
Tatueringar: Nej, min jag vill ha i framtiden. =)
Längd: ca 161cm
Skostorlek: beror lite på. 38/39
Hårfärg: färgat till blont.
Är du kär i någon: nope.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Jag är ganska nöjd, men i framtiden vill jag flytta någon annanstans.
Tänker du på självmord: Nej.
Vilket shampoo använder du: Garnier fructis och silvershampo ibland.
Vilken parfym använder du: Dior - Midnight poison.
Vad är du rädd för: massa saker.
Gillar du att tvätta: Det kan vara ganska avslappnande faktiskt, haha.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jag hatälskar det. 


SENASTE...

Film du hyrde: Jag tror det var "I skuggan av värmen".
Film du köpte: Ingen aning.
Låten du lyssnade på: keep on walking - Salem Al Fakir.
Låten du hade på hjärnan: Kommer inte ihåg.
Låten du laddade ner: Jag laddar inte ner.
Personen du ringde: Sara Ahlgren.
TV program du tittade på: Boston tea party, hehe.
Personen du tänkte på: Vet inte, haha.


FAVORIT...

Mat: Tacos och, *trumvirvel* donken!
Låt: Shit vad sårt. Det finns så många!
Sak att göra: Shoppa, vara med vänner, sova.
Sport: Gillar många sporter.
Dryck: Vatten och mcdonalds coca cola.
Kläder: Vet inte.
Film: Forrest Gump, Dagboken m.fl.
Bil: haha, vilken fråga. Elbil för i helvete! ;D


SENASTE...

Bok du läste: The boy in striped pyjamas.
Personen du fick mail av: Vet inte.
Personen du fick brev av: Min kusin, tror jag.
Personen du fick sms av: Orkar inte kolla.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Vet inte.


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: bloggat, gjort nationella i engelska, vart med Mimmi, Anna, Bella och Maria.
Var det kul: Ja!
Hur tidigt stiger du upp: vardagar - ca 06.00 helger - obestämd tid.
Gillar du att slåss: Inte roligt kanske, men det kan vara jävligt härligt.
Vad ska du göra ikväll: Vara med Mimmi och Anna.

Är du seriös: Hahahahaha.
Vad är du allergisk mot: Min hund, idioter och fjortisar.
Var har du ont: Ingenstans just nu.
Använder du hårspray: ibland.
Kan du stå på händer: Om jag har tur.
Favorit serie: O.C, SATC, Grey´s Anatomy, Desperate Housewifes.


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: båda!
Gillar du ketchup: ja, fast inte till allt.
Är du glad nu: Glad!
Var du glad igår: Både och.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja.
Vad dansar du till: musik?
Stockholm är: staden som Joel Kinnaman föddes i.
Göteborg är: staden där Liseberg ligger!
Kan du sjunga: Ja, men kanske inte så vackert.
Mer värt än guld: Kärlek, vänskap, skor.
Spaghetti eller makaroner: makaroner.
Ett land jag helst vill besöka: Alla. Nej, men många iallafall.
Ska bli skoj: När sommaren kommer. När jag får pengar. När det blir lov nästa gång.
Ska inte bli skoj: Kommer inte på något för tillfället.
Sparar till: En resa.
Väntar på: pengar och SOMMARLOV!
Pålägg som gäller: Ost och källarrökt skinka.
Dagens dryck: Cola.


ilandsproblem!

Ingen av varken mig, Anna eller Mimmi har några pengar.
Vi är helt panka, och iallafall jag har panik och ångest!


chill dag

Den här dagen har vart riktigt najs. Jag klev upp vid 06.00 och då var det redan ljust ute! Jag hade en strålande morgon och allt blev bara så rätt. Vädret har vart helt fantastiskt och det kändes riktigt bra på nationella i engelska. Vi hade hör/läsförståelse idag och så ska vi skriva uppsats någon annan dag. Efter skolan gick jag, Anna, Mimmi och Bella till stan och vimsade omkring. Tillslut landade vi hemma hos Anna och alla är lite trötta, iallafall jag, haha, så vi har typ bara chillat, ätit och skrattat. Gud vad vi skrattar mycket! Jag ska sova hos Mimmi idag, så vi får se vad vi hittar på senare ikväll. Puss&kram. ♥


inspiration




Godmorgon


Mariah Carey - Hero

Fear is temporary, regret is forever

Jag läste det på Anna Hibbs blogg och det stämmer verkligen och känns som ett jävligt bra motto. Våga ta risker, våga ta chanser, våga leva! För man lever bara en gång och man ska ta vara på den tiden man har.


pratstund med mamma

Nu har jag pratat med mamma och det känns lite bättre. Även om vi bråkar och säger saker till varandra så är du min mamma och jag kommer alltid att älska dig! ♥

dålig dag

Idag har det vart en dålig dag. Jag hade mensvärk så jag var tvungen att åka hem. När jag kom hem la jag mig och sov i 2½ timme och det var i och för sig jävligt skönt, men sen jag vaknade har jag bara bråkat med alla i min familj. It sucks! Man duger tydligen inte och man gör inget o..s.v.
Men jag har iallafall bra vänner som får mig att må lite bättre. På onsdag har jag studiedag och den har jag sett fram emot i typ två veckor eller nåt sånt. Då vill man såklart ta vara på tisdagen och vara med sina vänner och hitta på något, och sen chilla på onsdan typ. Men vi får väl se hur det blir med det. Nu är jag rikitigt nere asso. Orkar inte blogga. Jag får se om lite glamourama piggar upp mig.

update: Jag mår lite bättre nu. Men jag är trött och fortfarande ledsen och sårad. Men det löser sig nog imorgon.


natti, natti


Coldplay - Fix you

min vecka

Jag har gjort en ny sak för första gången. Min familj har köpt en ny bil. Jag har gått nästan 17000 steg på en dag. Jag har vart sjuk de 2 första dagarna av veckan. Jag har diskuterat framtidsplaner och minnen med underbara vänner. Jag har mått dåligt för att en nära vän mått dåligt. Jag har varit glad de 3 dagar jag var i skolan. Det har vart en bra vecka om man ska se det socialt. Jag har vart hos frisören ännu en gång. Jag har vart så arg så jag velat sparka in ens huvud i en vägg. jag har sett en kråka delad på mitten. Jag har blivit ytterligare fascinerad över Lady Gaga.  Jag har vart irriterad över att Salem inte vann melodifestivalen. Jag fällde en tår när jag kollade på reprisen idag när Anna vann, för att det var så vackert på något sätt. Jag har blivit skjutsad runt i en kärra i stan. Jag har kollat klart på Sex & City. Jag har fått ig på ett prov. Jag har fått lätt panikångest om vad jag ska se på nu när jag har kollat klart på Sex & City. Jag har kommit en bekant lite närmare. Så här mycket som jag har skrattat den här helgen var det längesen jag gjorde.


inspiration











gårdagen

Jag vaknade upp på en madrass hemma hos Mimmis pappa vid elvatiden tror jag. Vi gick ner och åt, jag blev hämtad av Rolf och mamma och vi körde och hämtade Linnéa. Sen körde vi till coop och handlade lite. När vi kom hem så åt Linnéa och jag lite och chillade resten av eftermiddagen, tills hennes mamma hämtade oss vid sextiden och skjutsade mig till Anna och Mimmi, som delade ut reklam. Jag fick köra Mimmi i deras lilla kärra för hon var så trött. Dom hade vart ute i 3 timmar och delat ut reklam, stackarna. Sen var vi hos Anna en stund. Sen gick Mimmi och jag hem till henne, för hon skulle packa och vi var hungriga. Sen mötte vi Anna och gick vidare till annexet och sjöng singstar tills klockan tio. Då gick vi till hemköp och handlade godis och energidricka och sen hämtade Becka och Wictor oss. Vi var uppe till halvfem och kollade på film och pratade. Jag har haft en jätterolig helg med er tjejor! ♥

F*N!

Salem skulle ju vunnit!


Dagens låt


h&m home

Åh, jag bara älskar h&m home´s bilder på den nya kollektionen. Jag måste ha dom sängkläderna med rosorna på. Jag bara måste!





drömmar och tankar

Här kommer ett inlägg som handlar om några saker som jag drömmer om att göra. Jag har alltid vart fascinerad av drömmar(sånna man har när man sover) och det skulle vart häftigt att forska om det.
Jag är också väldigt fascinerad av bankrån och bankrånarfilmer. Det hade vart sjukt häftigt att typ råna en bank och bara gå ut därifrån och låtsas som om man är gisslan eller något. Att inte göra det för pengarna, utan bara för att lura alla. Spela ett spel med dom liksom.
Eller att vara med i en film hade vart så oerhört häftigt.
Jag har också drömt om i flera år, hur det skulle kännas bakom en runway, sekunderna innan modeshowen börjar och man är först ut. Sen går man ut, går sitt "as off" och äger hela lokalen.
Eller om man skulle gå förbi nån stor reklamskylt i en storstad, och själv vara med på den. Det hade vart så coolt.
Sen har jag alltid drömt om att hålla ett sånt där tal folk gör i filmer, som har en mening och gör att alla lyssnar och bryr sig. Det kanske låter lite "corny", men det har typ alltid vart en dröm. Som i Mean Girls, där alla är helt crazy och sen blir alla så jävla chilliga typ.
En anna dröm jag har haft sen jag var tio är att skriva en självbiografi, om min uppväxt och mitt liv. Det är en sak som jag verkligen skullle vilja göra och som skulle betyda jättemycket för mig.

godnatt


Lissie - Everywhere I Go

min konstiga dag

Den här dagen har som sagt varit lite underlig. I skolan var allt som vanligt. Fast jag saknade Sara! Efter skolan skulle jag gå till frisören, men hade lite tur och fick skjuts av Mimmis mamma nästan hela vägen. Efter jag hade vart där, så skulle jag gå hem till Linnéa. Jag hade väl gått ca halv vägen, när jag pratar i telefon med Linnéa och samtidigt kollar ner på gatan, och där ligger det en kråka, delad på mitten. Den var liksom helt delad, blodig, med synliga inälvor och med benen rätt upp i vädret. Jag började såklart gapskratta, haha. Jag undrar allt var den andra delen av kråkan är..

När jag hade vart hos Linneá en stund så skulle vi till Hemköp, där förövrigt fågeln var så jag fick visa den för Linnéa. Vi gick in, plockade på oss lite naturgodis och gick till kassan. Linnéa gick före, för jag betalade allt. Helt plötsligt hörde jag någon som typ väste "Malin", och jag kollade bakom mig. Där stod ett par som var kanske 19-20, som jag aldrig i hela mitt liv har sett, tror jag i alla fall. Dom kollade på mig och jag var så chockad, så jag sa inget och vände mig om igen, en aning irriterad. Då började dom typ skratta eller något. Jättekonstiga var dom, och nu är jag så frustrerad, för jag måste veta vilka dom är! Och såklart, som topping på allt, så råkade jag få med mig Linnéas mobil hem, för vi hade lånat varandras jackor, så hon hade glömt att plocka ur den. När jag kokm hem ringde jag henne på min mobil, samtidigt som Maja ringde på Linnéas, så jag pratade med båda samtidigt, haha. Det var helt galet, för Linnéa var tydligen inloggad på Majas spotify fast hon inte var det och så. Det var nog allt om min konstiga dag, men nu när jag tänker efter så skulle jag ju tagit en bild på kråkan.


ang bella & tyra show

Jag skulle kolla på BTS nu ju, men det va helt hackigt, eftersom att typ 1/3 av Sverige kollar på det, så jag sket i det. Jag får väl kolla på det någon annan dag. Jag hade i och för sig förväntat mig det, men det är ändå irriterande.


my look today


Så här ser jag ut idag, för alla som är nyfikna. Idag har det förövrigt hänt väldigt konstiga saker, haha. Jag berättar mer om det senare för nu måste jag ner och laga tacos. see ya. ♥

min dag

Den här dagen har vart lite upponer. Lektionerna har inte vart roliga alls och jag har känt mig lite hängig, men det har vart mycket bra på den sociala sidan. Efter skolan hämtade mamma mig, sen åt hela familjen en jättegod middag, för Rolf och mamma har sin 3:e bröllopsdag idag. Grattis till dom! Efter det så dampade jag och min syster järnet, för vi föddes med en hjärnskada. Haha, skämt åsido. Sen dess har jag typ smsat lite, kollat på Sex & City och bara myst.

Imorgon är det vanlig skoldag, men efter skolan ska jag och två muppar, nämligen Mimmi och Anna gå till stan. Jag ska till frisören först och fixa det gula i håret, sen ska vi ta en fika och kolla lite i affärer och ha det mysigt. Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag chilla resten av kvällen. Kram. ♥


Förresten, har jag sagt hur snygg Joel Kinnaman är? (Förlåt, men jag var bara tvungen.)

Anybody, gimmie summer!


Allt är från h&m.

Jag vill cykla runt i bikini, köra moped i shorts och linne, ligga och sola på stranden, spela fotboll barfota, flyta runt på luftmadrassen ute på havet, åka båt, gå på marknade och festivaler. Varför kan det inte bara vara sommar året runt?

remember me



Två unga älskandes nyfunna kärlek är hotat när de samtidigt försöker hantera sina respektive familjers tragedier.
I huvudrollerna ser vi Robert Pattison och Emelie de Ravin.

Asso jag måste verkligen se den här filmen! Den har premiär i Usa på fredag, så det tar väl typ en månad innan den kommer till lilla Karlshamn. Suck!

bustiers

Eftersom sånna bustiers verkar bli en stor trend och både är praktiska och supersnygga så tänkte jag lägga ut några som jag fastnade för.

Alla bustierna(?) kommer från topshop, utom den första, som kommer härifrån.


inspiration







Bilderna är härifrån och härifrån.

sjukis

Hej bloggen. Igår var jag hemma från skolan för jag mådde inte så bra och idag likaså, men imorgon är jag tillbaks i skolan om jag inte blir överkörd av nån buss villsäga, haha. Jag vaknade för ung en timme sen och gick ner och åt och nu sitter jag med datorn i sängen och försöker hitta lite inspiration om vad jag ska skriva på bloggen. Dags att leta vidare, skriver mer sen. ♥


Taio Cruz - Break Your Heart

sommardrömmar

Här är några av mina sommardrömmar som jag någon gång ska göra.

  • åka till någon festival(typ peace & love, roskilde)
  • tågluffa
  • åka på språkresa till England
  • åka till gotland på "sthlmsveckan"
  • åka till någon medelhavsö med några vänner
  • roadtrip genom usa
  • roadtrip genom sverige

Sen finns det säkert några saker till som jag inte kommer på, men det här är iallafall några saker jag vill göra.

 


Keep on walking - Salem Al Fakir

Jag älskar den här låten. Den är så mystisk, vacker och sorlig på samma gång.



I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I have a long road ahead of me
It’s cloudy and dark ahead of me
Will I ever get through to the end?
Been down this sling so many times before
And I told myself I would do it no more
Now I’m back on the same road again

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

There’s some twists and turns I’ve gotta clear
But when I’m done the end will soon appear
I can leave my troubles behind

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I never stopped believing
I know what I should do, just let the light guide me through

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking
Keep on walking

oscarsgalan


Jennifer Lopez - fin färg på klänningen men modellen var inte fin. 1/5


Amanda Seyfried - klänningen är väldigt fin från sidan, dock inte lika fin framifrån. 3/5


Mariah Carey - för mycket urringning, för mycket slitz. Billig helt enkelt, och tråkig. 2/5



Charlize Theron - klänningen sitter väldigt dåligt tycker jag och blommorna över bysten gillar jag inte alls. 1/5


Zoe Saldana - För mycket, ser ut som ett barn har designat den. Fast överdelen var dock fin. 1/5


Rachel Mcadams - ortroligt fin modell, helt sagolik. Gällande färger/mönster så vet jag inte om jag älskar det eller hatar det. 4/5


Meryl Streep - vitt, tråkigt men ändå vacker på henne. 3/5


Cameron Diaz - Den här kllänningen är helt underbar. jag älskar den! 5/5


Molly Ringwald - färgen på klänningen gör sig väldigt fin till hennes hårfärg, men jag gillar inte skärningen på klännignen alls. 2/5


Nicole Richie - den här hade inte funkat på vem som helst, men Nicole lyckas. Det är väldigt påklätt, men ändå vackert. 4/5


Demi Moore - Fin färg, men risk för att bli lite tråkigt. Gör sig dock fint på henne. jag gillar släpet och volangerna. 4/5


Maggie Gyllenahall - Dålig passform och baksidan ser inte alls bra ut, men jag gillar färgerna. 2/5


Kristen Stewart - I love, love, love this dress! klassiska sjöjungfrumodellen, svart och axelbandslös. Helt underbar. 5/5


Sandra Bullock - Jag vet inte om jag gillar eller hatar den här klänningen. Det är väldigt skilda känslor. Så fel, men ändå så rätt. 3/5
 
Anna Kendrick - Lite tråkig, men vacker. Jag gillar skorna. 3/5

Kate Winslet - den här klänningen är väldigt enkel och tråkig. 2/5





min vecka

Jag har vart på spa med mitt gamla fotbollslag. Där badade jag jacuzzi, badade bastu och fick massage. Jag har skrattat jättemycket. Jag har varit otroligt arg och ledsen. Jag har blivit lite lyckligare. Jag har gått ut på min balkong och solat för första gången i år. Jag har gjort ett nytt löfte som jag ska göra allt för att hålla. Jag har haft en udnerbar pratstund med en vän. Jag har dansat dansmatta och sjngit singstar med två goa tjejor på annexet. Jag har kollat på "bröllopsfotografen". Jag har färgat min grova utväxt, haha. Jag har fått ännu mer vårkänslor. Jag har blivit anklagad för att ha matsvängningar(ena stunden sugen på mcdonalds, andra på sallad). Jag har ätit upp en halv burk oliver på mindre än tio minuter. Jag har märkt att jag har blivit beroende av att säga "chacha".


f*ck!

Jag ska in till stan om någon timme, men jag har ingen aning om vad vi ska göra ikväll. It sucks mayn.

svar från onlinepizza

För några veckor sen skrev jag en kommentar på onlinepizzas blogg och klagade, på skoj då. Och nu har jag fått svar, så här såg det ut.

Hej!

Vi ser att du skrivit en kommentar på OnlinePizza-bloggen. Att restaurangen inte varit uppkopplad kan bero på störningar i mobiltelefonnätet. Vilken restaurang i vilken stad ville du göra beställningen ifrån? Har du lyckats göra någon beställning? Telefonnumret till restaurangen får du alltid efter att du har gjort din beställning i ett bekräftelsemail.

Tack för att du hörde av dig!
--
Vänligen
Emelie
OnlinePizza.se

Hahaha, så himla kul ocoh dom är helt seriösa.


underbara lördag

Kom hem för någon timme sen kanske och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Men jag ska bara skriva klart här sen ska jag städa mitt rum och sen ska jag nog gå ut och sätta mig i solskenet och läsa mitt nya nummer av Glamour. Ikväll ska jag nog in till stan och va med Anna och Mimmi. Love ya guys!

Bjuder på lite härlig lördagsmusik.


David Guetta - memories

Manian - ravers in the u.k

Master Blaster - walking in memphis

Rihanna - pon de replay

Miley Cyrus - party in the usa

Linda Pritchard - you´re making me hot hot hot

björkängsgården spa

Igår vid ett, åkte jag och mitt gamla fotbollslag till björkängsgården spa i sölvesborg för att ha det mysigt och umgås. Det var över mina förväntningar. När vi kom dit fick vi massagebehandling, sen gick jag och Elin M. till bastun och satt och snackade lite. Efter det spelade vi lite galenpanna/skibbo. Vid halvsju gick vi och åt en jättegod kycklingfilé i chilisås och jasminris. Till efterrätt fick vi chockladpudding. Allt var supergott! Efter det skulle jag och några av de andra tjejorna bada i jacuzzin. Det var så härligt. 37 grader varmt och massagesäten. Resten av kvällen spelade vi spel, snackade och hade det mysigt. Tack för ett underbart dygn tjejor! Älskar er. ♥

 
Bild från deras hemsida, frukosten och mitt och tessans rum.


godmorgon

Idag blir det en kort dag i skolan. Jag äter klockan 12, sen åker jag iväg med mitt gamla fotbollslaget kl 13.00. Vi ska till ett spa i Sölvesborg och övernatta där. Jag som älskar hotellfrukosatar, hehe. Nu ska jag äta färdigt här, sen ska jag packa det sista. Ha en bra dag.

Kesha - blah blah blah


blondie for life

Hej bloggen. Imorse hann jag inte skriva, för jag sov lite för länge och efter skolan gick jag direkt till frisören. Jag klippte topparna och färgade utväxten och det blev jättefint, men jag ska tillbaka nästa vecka igen för att ta väck den gula tonen på utväxten. Bild kommer kanske imorgon. Nu ska jag sova. ♥

Bella & Tyra show



Jag är säkert sist med det här, hehe. Asso gud vad roligt! Jag har höga förväntningar och ser fram emot programmet som alltså är Sveriges första direktsända talkshow på webben som börjar sändas här, den 11:e mars kl. 21.00. Jag kommer sitta klistrad framför datan.

Min älskling!

Tv´n, here I come! Haha, resten av kvällen blir det Grey´s/Andra avenyn/ Sex&City. Hörs imorgon. ♥

Ibland..

så har man bara sånna där perfekta dagar. Jag gick till skolan med en klump i halsen och magont, men på något sätt blev dagen ändå så bra. Jag missade inte bussen, idrotten var ovanligt rolig, skolmaten gick att äta, och jag hade kul på lektionerna. Men framförallt så blev jag väldigt överraskad av en sak. En vän, som jag för tillfället inte är så bra vän med, kom fram till mig och ville prata. Jag var förberedd på en fet utskällning typ och var beredd att vara lika bitchig tillbaks, men så kom frågan: "Hur mår du?" Inte så bra, sa jag. Sen pratade vi lite kort innan hon var tvungen att gå tillbaks till sin lektion. Jag blev otroligt chockad, rörd och glad. Mina förhoppningar höjdes just i det ögonblicket om den människan och jag fick tillbaka hoppet om en god vänskap. Den som lever får se.


it´s just one of those days

Godmorgon. Ska äta upp här och gå o borsta tänderna, sminka mig o.s.v, sen blir det att springa ner till bussen. Vi hörs kanske senare, men jag vet inte om jag har lust att blogga idag.

Right back where we started from


uprising


Muse - uprising



Kan någon ge mig sommar? NU!

filmtips


Benjamin Buttons otroliga liv, Closer, Forrest Gump & Butterfly effect.

De här fyra filmerna är riktigt suveränt bra och är värda minst 4/5. Se dom nu!


fuck mondays

Den här dagen känns grå, trist och bara allmänt dålig. Det var dock en helt okej dag i skolan. Förutom att jag tappade bort min nyckel då da. Efter skolan följde jag med Linnéa hem en timme innan Rolf hämtade mig. Vi åt, snackade lite och så. Sen jag kom hem har jag kollat på Glamourama, kollat in lite bloggar, ätit, och bara legat i min säng, haha. Jag känner mig ganska död. Nu ska jag kolla på One tree hill, sen ska jag bestämma outfit tills imorgon och kanske ringa Linnéa eller så tar jag och går och lägger mig tidigt. Hörs imorgon. ♥

update: blev plötsligt enorm sugen på tacos, men vi har inget sånt hemma..


Tv tabbar

Asso gud vad jag älskar när någon på typ nyheterna gör bort sig, för dom är alltid så allvarliga och perfekta, så det blir liksom extra kul när dom säger fel. Sen han i sista videon är så himla söt, haha.










Måndagmorgon

Godmorgon bloggen. Jag sitter i köket och äter frukost, fil och flingor, hehe. Jag har dock inte sovit så mycket inatt, för jag sov för länge igår, så jag hade svårt att somna. Jag kollade på några avsnitt av Sex&City, men när klockan var halvett var jag tvungen att gå ner och äta, haha. Sen somnade jag väl vid halvtvå eller något sånt. Jag slänger in en "dagens låt" i inlägget också. Ha en bra dag.♥


Ray Lamontagne - Lessons learned

RSS 2.0