Hur ska jag färga mitt hår?


Jag behöver inspiration och förslag!


right now

Ska stänga av datorn och gå ner och äta, sedan städa på mitt dammiga rum. :)


thistle & weeds



Skitbra låt från nya avsnittet av Grey´s anatomy. Har hunnit med att kolla nya avsnittet av One tree hill också. GREAT! Nu ska jag fila lite på min novell som jag kämpade med i fem timmar igår. Det blev tillslut 13/14 handskrivna sidor, men vet inte om det kallas novell längre då. Sen ska jag fan ta tag och fräscha upp på mitt rum! Jag älskar när det går från sunk till riktigt fräscht. Ska nog gå ut och klippa en ros och sätta i ett glas också.


pizza

Jag har vart jätteduktig och gjort pizza, trots att jag inte är så pigg. Snodde själva idén från Bella, men valde att ha andra ingridienser. Det gick jättesnabbt att göra. Typ 10 minuter, en kvart. ;)

Jag valde att ha tacosås, lök, tomater, brieost och feferoni på. Sen kryddade jag med timjan/pizzakrydda.


sjuk

Idag var jag i skolan mindre än 2 timmar innan jag fick åka hem, för jag kände mig lite febrig. Nu ska jag kolla på nya avsnittet av One tree hill och sen ska jag nog ta en tupplur.


en dagens


Koftan är lånad av Linnéa, klänningen är gammal och legginsen är från Cubus.


Pull me out from inside

Hade inte ens behövt gå till skolan idag, för vi skulle ändå bara skriva på vår novell, som jag ändå hade tänkt att göra hemma idag. Men jag kom iallafall upp i tid och fick träffa lite folk. Resten av dagen hade jag tänkt städa mitt rum, läsa min bok, skriva novell och sen ska jag nog in till stan igen och träffa Mimmi.

Ska se om jag hittar lite kläder på internet att beställa hem. Behöver verkligen höstkläder!


gårdagen i bilder


Saga, Tess, Stina, Hanna, Hanna K, Lovisa, Linneá, Sofie & Isabeéella.

Tjejorna.

Sp10a aka converseklassen.

Linneá, Tess och Saga i bakgrunden.

Westside!

Linnéa. (Och Pepsi.)

Utsikten från min balkong.



godmorgon

Jag vaknade för en stund sen och 5 minuter efter det kom lilla Linnéa och knackade på dörren. Nu håller hon på att fixa med sitt hår och jag ska hitta en tröja att ha på mig. Jag kommer väl hem vid 11.30 typ. Då blir det ett nytt inlägg.


sköna tisdagar

Kom inte på någon bra rubrik så det fick bli såhär. Det gick sådär på ena provet idag och mycket bra på det andra. När vi hade slutat, ung vid 12 gick jag, Linnea och Sofie och åt lunch på La Strada och sen gick vi och kollade lite på stan. Jag köpte ett jättefint nytt nagellack! Sen gick vi tillbaks till skolan för skolfotot. Vi hade väldigt kul, men jag har en känsla av att det inte blev så bra. Men man får väl se sen när vi får katalogen. 

Efter skolan följde Linnéa med mig hem och vi kollade på SATC, åt tacos, sjöng falskt och dansade och prövade kläder. Imorgon är det sovmorgon till 09.45 och sen slutar jag vid 11.10 typ. Ganska chill, hehe. Är supertrött så nu blir det sängen dirr. Godnatt.


Jag köpte nagellacket i mitten. Det är dock mycket finare i verkligheten!
(Muddy water.)



påminnelse till mig själv!

Imorgon ska jag lägga upp bilderna från Sthlm!

måndag

Skoldagen var helt okej, men idrotten sög! Trodde vi skulle spela innebandy, men vi skulle tydligen få en genomgång på gymmet. BOOORING!

Har kollat lite SATC och nya avsnittet av Desperate Housewifes sen jag kom hem. Nu ska jag och mamma laga tacos och sen ska jag plugga lite. Imorgon är det prov, lunch på stan och skolfoto som gäller. see ya! ♥


home again

Nu är jag hemma och det var jättemysigt i Sthlm! Hann med att träffa Mimmi och Anna ikväll också. Nu ska jag bara måla naglarna och packa lite tills imorgon, sen ska jag äntligen få sova!


Dog Days Are Over


hahahaa(damp inlägg)

Pratade precis med min käääära kusin Matilda. Vi skrattade, som vanligt och hann med att prata lite också. Iallafall så ska vi förhoppningsvis ses i Sthlm på fredag. Och så ska jag kanske komma upp till henne på sportlovet och hon ska kanske komma ner till mig på ett annat lov. Helt plötsligt fick jag otroligt mycket energi, så nu ska hoppa upp ur sängen och börja packa till resan imorgon. Goude, here I come! :D


negativa malin

Det har vart en mycket bra dag med fint väder. Det dåliga är dock att jag är sjukt trött och måste packa, det är en spindel nere i vår tvättstuga, min mobil är helt körd så jag kan typ inte ens prata i den längre och när vi ska till Sthlm, dvs imorgon, så ska vi inte ta med datorn. Så om jag inte hittar en övergiven dator på tåget eller i nån liten gränd som bara står och väntar på mig så kommer jag förmodligen inte att uppdatera förrän på söndag/måndag. Tummen ner för det!


irriterad

Nu har jag letat efter det senaste numret av Bubbleroom i, jag vet inte hur många affärer. Men jag hittar ju inte ett enda ex nånstans. Måste ha den!

tisdag

Dålig uppdatering idag. Men slutade iallafall skolan vid 12.30, sen lagade jag pannkakor hemma hos Linnéa. Linnéa hjälpte till att läsa receptet och duka fram. Sen kom Mimmi och efter ett tag gick vi hem till Mimmis mamma som bor i prästslätten. Dvs jättelångt från där Linnéa bor!

Nu har jag precis ätit och det är Idol som gäller. Imorgon är det sista skoldagen för min del. Börjar 09.45 och slutar 13.25. Chillerill!

grattis FÖR 50 ÅR PÅ JORDEN ROFFE!

Imorgon är det skola från 08.00 - 14.00, sen får jag se vad som händer. Godnatt! ♥


nu blir det film


just nu...

dricker jag och Linnéa isté samtidigt som vi pluggar till engelskaprovet som vi har imorgon.


streetstyle


bildkälla

ville bara säga..

att det är 4 dagar kvar till jag åker till STHLM och 6 dgar kvar till min FÖDELSEDAG!


be my little rock´n roll queen

Linnéa ringde och väckte mig för en stund sen, fast det var kanske bra iochförsig. Ikväll blir det förhoppningsvis filmkväll med några saknade vänner. Men nu ska jag gå ner och käka frukost, för snart får vi finbesök.


-

Har haft en toppendag! Just nu kollar jag och Pepsi på en random film på 4:an, som är ganska intressant/bra. Förhoppningsvis kommer mamma och Rolf hem snart, så jag kan gå och lägga mig.


.

Idag ska vi fira Roffe (fast han fyller egentligen år den 20:e). För nån timme sen kom hans bröder o co och hämtade han. Så fick han ta på sig en superfin(ironisk) racedräkt. Den satt som en smäck, haha. Så nu är dom väl på gokartbanan antar jag. Nu ska jag och mamma in till stan och fixa lite saker.


mood

Just nu suger det svenska vädret och det blir mitt humör så otroligt påverkat av. Regnet kommer i skurar om 10 min, sen avtar det och blåser bara istället. Sen kommer regnet igen. Det blir ju inte bättre av att det är kallt och mörkt ute heller. Är så otroligt trött att jag bara orkar vara hemma ikväll, så jag saknar mina vänner också.

Det var dagens negativa, så nu ska jag vara positiv resten av kvällen. Är skithungrig, så ska nog gå ner och ta nåt o äta och sen kolla Idol och SATC.
Smell u later! ♥


idol - galningarna

Här är några roliga individer från de andra åren av Idol.


De här är så otroligt trovärdiga.

Henne tycker man ju bara synd om, fast hon har nog givit det svenska folket väldigt många skratt.

Den lilla japanen är ju bara klyschan själv. Japaner har tydligen med kameran överallt.

Asso den här är ju verkligen instabil och helt crazy. Man kan ju inte sluta skratta.


Haha, man blir ju själv helt galen. Ah! Jag kommer aldrig att glömma härliga Nils.


colorblind



Jätteskönt med fredag! Slutade vid tolv, så nu sitter jag och kollar på lite tv. Ikväll blir det nog Idol. I år tycker jag det är mycket bättre än förra året. Har dock ingen/inga favoriter ännu. Men efter ikväll kanske jag har. :)

Imorgon ska jag upp tidigt eftersom vi ska fira Rolf. Så då hinner jag kanske inte blogga, men isåfall är jag tillbaks på söndag.


i´m off to school

Japp, snart sticker jag till skolan. Slutar vid 12 och har inga övriga planer för dagen i nuläget.

Härligt med fredag! ♥


Asleep At Heaven's Gate

Har längtat hela sommaren efter One tree hill, säsong 8 och nu finns första avsnittet äntligen HÄÄR!

I´m so happy!


RSS 2.0