När jag sluter mina ögon ser jag ljuset

black

heeeeeeeelg!!

Har haft så himla kul ikväll! Nu kollar jag på film sen ska jag sova. Imorgon fyller mami år!


william and kate



Jag sitter och kollar på det kungliga bröllopet mellan William och Kate. Det är så himla vackert! Kanske lite otippat men jag är en sucker för kungligheter.


torsdag

Är jävligt trött på flugorna här hemma! Riktigt fint väder idag iaf. Nu har jag fixat färdigt med min present till mami. Hon fyller ju år på lördag så då ska vi fira henne. Imorgon är det halv8 hos Hanna och det är havstema, vilket är jättekul! Men frågan är vad man ska ha på sig.. Får klura lite till på det asso. Inga läxor idag så nu är det typ helg! Göööööööööööött!!


(Bara en vecka kvar till GÖTET m Linnéa idag!)


@ school

Sitter i språkstudion. Hade vart så gött att spola förbi några timmar just nu.


onsdag

Idag slutade jag tidigt så jag, Hanna och Bella cyklade till stan efter skolan. Jag provade en jättefin tröja, men har inga pengar just nu så den fick vara kvar i affären. När jag kom hem lagade mamma pannkakor som jag sedan toppade med nutella och hallonsylt. Mmmmm.. Har faktiskt vart duktig och plugat också. Imorgon är det lång dag, men bara en dag kvar till helg när man vaknar vilket aldrig är fel.

Nu ska jag springa ner och kolla BB. Puss!


tävling

är med i en tävling på den här bloggen. Vinsten är ett presentkort på h&m värt 1000:-. Det skulle ju inte sitta helt fel liksom.


kvällsfilosofi (lol vad lång text)

Det känns så himla overkligt att det är måndag. Jag älskar när man slipper tänka på att en viss dag associerar(stavning?) med som innebär en tråkig rutin. Annars gillar jag att dagarna har namn. Det är liksom lite fint tycker jag. Imorgon är det tisdag och tbx till skolan som gäller. Får hjärtklappning bara jag tänker på det och det är inte av den bra sorten.

Idag har jag fått stilla mitt tacossug som jag har haft några dagar. Ni vet när folk säger att dem aldrig mer ska dricka alkohol för att dem har fått för mycket, men sedan gör det igen, samma sak är det med tacos för mig.

Har förresten rensat ut min garderob i helgen eftersom den ska bort(äntligen!). Jag har då fyllt en hel svart soppåse med kläder som ska slängas och en matkasse med saker som ska läggas undan. Sen är det lite som jag vill sälja och resten ska ner i byrån eller upp på klädhängaren. Sen hade jag en kategori till och det var de kläder som ska göras om. Det ska bli så himla kul att klippa, sy och fixa till plaggen! Istället för att köpa nytt kan man spara pengar genom att fixa om kläder. I LIKE!

Det har varit så himla fint väder de här dagarna också och jag är en person som påverkas väldigt mycket av väder så jag har vart så himla glad för det här! Det känns ändå ganska okej att återvända till skolan. Förhoppningsvis går veckan ganska fort och så ska Stina sova här, vi har sovmorgon, slutar tidigt på fredag och så är det ju valborg på lördag och mami fyller år. Nästa vecka åker jag till götet också. Jag är så taggad!!!

Nu får det vara slut på mitt filosofiri för den här kvällen. Dags att ta fram dammsugarn och städa lite. Puss!


känslan är fri









min vecka

Jag har haft ett helt underbart påsklov och hittat på massa roliga saker. Jag har badat jaccuzi, cyklat i den friska vårnatten, suttit på en kaj och njutit av våren, jag har klippt bort det slitna på håret, jag har vårshoppat, jag har vart på underbara IKEA och köpt grejer till mitt rum, jag har grillat med mina vänner, jag har kollat på glamourama och blivit inspirerad, jag har var ute i solen och salmat på mig massa d-vitamin, jag har nästan trampat på en äcklig orm, jag har umgåtts med min syster och glidit omkring. Jag har haft filmkväll med två vänner. Jag har ätit massvis med jordgubbar och letat efter påskägg, jag har somnat ute i solen, jag har lyssnat på den underbara digilistan och avverkat x antal avsnitt av satc-boxen.


dag 15 - en låt som du ofta hör på radio

Det här var den första låten som dök upp i huvudet. Jag är dock inget större fan av låten.


veronica maggio - jag kommer


NYA FYND


h&m 99:-

lindex 30:-

lindex 75:-


bubbelgum


Igår fick jag de här vackra, fina underbara conversen i påskpresent. Har haft ögat på dem ett bra tag och tjatat om dem i en evighet, så jag blev så glad när jag fick dem!


gårdagen

Igår städade jag toan, dammsög mitt rum, tog en promenad med hunden, kollade på ett avsnitt av glamourama, bockade av praktiskt taget allt från önskelistan på ikea, pysslade och knåpade, träffade vänner och hade filmkväll.

Idag har jag fixat med grejerna vi köpte på ikea och nu kollar jag på BB-avsnittet som jag missade igår och samlar inspiration på bloggar. Om en stund ska jag ta en dusch och fräscha till mig för klockan fem får vi gäster.
Mycket trevligt!


glad påsk!


I förmiddags satte jag mig ute på balkongen för att läsa nya numret av chic och njuta av jordgubbar med grädde. Jag älskar våren!


OMFG!



OMG! I LOVE THEESE SHOES! Jag vill ha alla paren sjukt mycket, men allra mest leoskorna och ballerinorna.
Finns hos Nelly.


onsdag

Längesen jag hälsade på min bloggis. Jag har vart upptagen, med livet. Idag är det onsdag och det betyder Glamourama, Glee, Grey´s anatomy och BB! Happyface! :))))))

Var i stan idag förresten. Kan ju visa vad jag köpte imorgon. Klippte mig idag också, inget speciellt dock, bara bort med det slitna. Men fick en härlig pratstund med Sofie.

Nu ska jag och en skål popcorn kolla på Glee. Puss!


dag 14 - en låt som du brukade älska men nu hatar

Jag lyssnade på den här låten så mycket nov/dec och jag antar att jag lyssnade på den några gånger för mkycket för nu klarar jag inte av att höra den, haha.


september - mikrofonkåt


bilder från gårdagen



Jag fyndade den här tröjan på loppis

vi chillade på IKEA

åt god mat

Becka och Wictor köpte hund.. Gustaf!

Jag fick "satin hands kit" som kommer från Mary Kay av Becka. TACK! <3


halvåtta hos bella

I fredags var det som sagt halvåtta igen och den här gången var vi hos Bella. Temat var sommar, så alla var lättklädda, fräscha och färglada. Vi fick bl.a. grillat kycklingspett, goda chips, vitlöksoliver m.m. När vi hade ätit färdigt tror jag alla var så mätta så vi hade kunnat rulla hem. Superbra kväll!


Hanna, Stina & moi

Jag, Bella & Hanni

drinkz


goda aptitretare

huvudrätten

pancakes and nutella for desert!


Saga har tagit de fina bilderna.


dag 13 - en låt som beskriver dig


Britney - I'm Not A Girl, Not Yet A Woman


inspo/sthlm streetsyle


lördag

Igår var jag och tjejerna hos Bella och åt delicious food! Helt underbart gott var det. Idag steg jag upp tidigt för att först åka på loppis en snabbis, där jag fyndade en tröja för 30 spänn. Köpte den av Linnéa, haha. Sen åkte jag vidare hem till Becka och Wictor. När dem äntliga var färdiga åkte vi till IKEA där vi har vart hela dagen! Jag har skrattat massvis och ätit gott! Ska dit med mamma och Rolf nästa vecka för att inhandla massa göttiga grejor till mitt rum. Nu är jag iaf hemma hos Becka och vi håller på att plocka och fixa lite. Åt precis mat a´la american style, haha. Vaniljyoggi med M&M´s. Tillslut var yoggin i alla möjliga färger av alla färgämnen! Nu är jag helt slut efter dagen så vi hörs nog imorgon. Ska lägga upp alla bilder från middagen hos Bella, bild på tröjan o.s.v. imorgon också.


friday

Nu har jag påsklov och det känns skitgött! Kom hem för en stund sedan och har precis vart ute med hunden. Ska ta något att äta nu sen sova en stund innan jag ska börja fixa mig. För ikväll är det halv 8 hos Bella och temat är sommar! I´m going all in tonight! Får fixa ihop en sommarspellista som jag kan tagga till också!


dag 12 - en låt som ingen tror att du skulle älska

Den här är liksom lite knepig tycker jag. jag lyssnar ju på allt möjligt.


Whitesnake - Here I go again


sunny day



Kolla vad mamma har köpt hem till mig! 22 alldeles egna jordgubbar och en smoothie. Jag blir lycklig bara av att lukta på dem!!

Idag har jag förövrigt kollat på en teater om kärlek, suttit ute i solen med vännerna, skrattat och planerat lite till påsklovet.


i want a world in motion




torsdag

Svenska, teater, spanska, religion, datakunskap. That´s my day.

Kommer väl hem vid halv5 och då ska jag fanimej äta och sova!
Och imorgon börjar påsklovet!!! :DDDDD


sommar hos bikbok!



Der här är lite av plaggen från Bikboks sommarkollektion. Vet dock inte riktigt när den kommer ut i butik. Info finns troligtvis på deras hemisda.


the smell before rain

simple

because of you

Hade nästan glömt bort den här vackra låten som jag hörde i bilen tidigare idag.




•I'm forced to fake, a smile, a laugh
Every day of my life.

•I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me

•Because of you
I am afraid


how u doin´?

Idag har jag kollat på en jätterolig musikal och vart hemma hos Saga och arbetat med ett inlämningarbete. Nu ska jag ta av sminket sen ska jag kolla på BB. Imorgon är det sovmorgon, två lektioner och sedan stan med tjejorna! :)))


dip dye



Först så var min inställning att det här var sjukt galet och fult, men nu älskar jag trenden med hår som ser ut att ha blivit doppat i en burk med färg, eller bara slingor i färg för den delen! Kom på att jag har såna där färgspray här hemma så det hade vart kul att testa någon dag! Kommer nog köra mycket på det i sommar tror jag.


tisdag

Idag ska jag tillbaks till skolan igen. Kul att träffa vännerna igen och idag ska vi även kolla på musikal och det är ju alltid kul!


dag 11 – en låt av ditt favoritband

Hatar det här med favoriter! Har inga jävla favoriter men här är iaf ett band jag tycker om.


MUMMA!


come into my life

Igår satt jag ute i min saccosäck ett bra tag och bara njöt, lyssnade på digilistan, kollade i tidningar och åt vindruvor. Det resulterade dock i att min näsa är lika röd som en kräfta.


måndag

Är hemma från skolan idag men om allt går som det ska är jag tillbaks imorgon. Idag hade jag tänkt att sortera lite i min garderob och plugga. Snart äre loooooov!! :))))))


chillin´

chillin´

dag 10 – en låt som får dig att somna

Jag och några tjejkompisar hade en mcfly-period för några år sedan och de här låtarna somnade jag till varje natt i lite mer än ett år. Den första är nog den låt jag har lyssnat på flest gånger i mitt liv om jag tänker efter. Kan ju redan nu avslöja att en av låtarna kommer att befinna sig på listan snart igen.


Mcfly - Walk in the sun


Mcfly - You´ve got a friend


Mcfly - Bubble wrap


shine on

Idag satt jag ute i solen och njöt. Just där och då, var jag lycklig. Bästa stunden hitills i år!


dag 09 – en låt du kan dansa till

Den här låten är så gaaaay och jag blir så glad! I fuckin´ love this song!!


the killing

Såg första avsnittet av The Killing igår. Den främsta anledning är att Joel Kinnaman innehar en stor roll!!!!!! OMG, I`M IN HEAVEN! Plus för att serien verkar helt okej.


Så jävla skön line:
?????? - what would jesus do?
Joel - I´ll ask him.


den lilla vita - fint till sommaren


dag 08 – en låt som du kan hela texten till


Madonna - Like a prayer

Troligtvis min favorit av madonnas låtar.


somrigt från h&m



let it rock



Första numret av SOLO mode och lite halstabletter är ju mysigt såhär på en fredagseftermiddag.


fredag



Såhär fab ser jag ut idag, med gårdagens smink o allt.  Inatt har jag haft helt sjuka drömmar och jag minns dom så tydligt. Känns som om det har hänt på riktigt typ. Har halvvaknat hur många gånger som helst och allt har vart helt uppochner och linjen mellan verklighet och dröm har vart väldigt suddig. Nu ska jag kolla på OTH.


everytime I try to fly, I fall

Åkte hem från skolan idag för att mina gångar inne i mitt snoriga sega huvud kändes svullna och gjorde ont så att man ville säga till alla att hålla käften för att man hörde så mycket,  slita ut ögonen och lägga dom i vatten för att det tryckte så mycket och skära av näsan för att den kändes lika stor och äcklig som katastrofen i Japan + att det gör ont i hela kroppen. Det känns som om min kropp inte tillhör min själ typ.

Så, nu har jag klagat färdigt. :)))))

Hade egentligen en bild till inlägget men orkar inte ladda över den från mobilen.


simple and faboulus

simple and fab

torsdag

Skolan hela dagen lång. Kanske blir det Bikbok på lunchen eftersom att alla deras butiker i sverige har 50% idag!
Fett tråkig dag men bara en dag kvar till helg iaf.


mest inspiration just nu får jag härifrån













#1 #2 #3 #4 #5 #6


dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle



Pinsamt om jag har fel nu, men har för mig att musikklasserna sjöng den här på skolavslutningen när vi gick ut nian. Och jag lipade ju som aldrig förr. Starkt, sorligt, overkligt minne.


saker som gör mig glad just nu

Jonas Hallbergs program. Att vi knappt har några läxor den här veckan. Att det är vår. Att det bara är en månad kvar till götet med Linnéa. Att gå på stan med tjejerna och shoppa. Säsong 2 av Glamourama. vår och sommar inspiration.



weheartit


bilder från gårdagen


moi

jag ocn någon random stalker som ville ta fanbild.

Hanni

Saga och Hannas superfina macka.


love it



Köpte det här armbandet på Ullared för några veckor sen. Älskar det, med stora berlocker och allt!


dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe



Hunnebostrand sommaren 2007?/2008?
Det var helt sjukt vacker och mysigt där men får ändå en liten sorgsen känsla blandat med en bra när jag tänker tillbaks. Låg iaf uppe på loftet och den här låten gick på repeat. Men bäst var ju ändå låten som man väcktes av varje morgon. De spelade ut en sån rolig låt i högtalarna så att alla vaknade?? Hahaha! Kommer tyvärr inte ihåg hur den gick..


tisdag

Det är ju helt sjukt. Nu är det april och snart påsklov. Nyss var det julafton och nyår!? Jag svär på att tiden går fortare de fyra första månaderna på året.

Idag har jag iaf redovisat om migration och fick VG. Lyckades döda 2 timmars håltimme och sen hade vi onödig svengelska. Efter det gick jag på stan med tjejerna och vi hann även med en god fika på briggen. (LOL) Köpte 2 nya saker, båda rosa. Nu ska jag döda lite tid tills BB börjar.


isadora moisturizing lipgloss - nr29/bubblegum 79:-
loreál värmeskydd för platttång/hårfön. 49:-


summer breeze

summer breeze

måndag

dag är det premiär för Glamourama. Som jag har längtat! 15,4 grader i skuggan just nu! Mycket bra måndag.


a bad dream




dag 05 – en låt som påminner dig om någon


dag 04 – en låt som gör dig ledsen

Hallelujah - Jeff Buckley (Låten börjar vid 1.19)


fint från Bikbok och Gina



bilder från igår

Igår inledde vi "halv åtta hos mig" hemma hos just mig. Vi åt god mat som jag tyvärr inte kan ta åt mig äran för. Alla var ganska trötta efter skolveckan så efter maten gjorde vi inget speciellt. Nästa gång blir det Bella som bjuder på mat. Längtar redan nu!










Den goda (alkoholfria) drinken som jag gjorde. Annanasjuice, cocosmjölk, lime och en massa is.



mums!


dag 03 – en låt som gör dig glad


Yolanda Be Cool - We No Speak Americano



kom förresten på min ultimata hatlåt. Popular....



coconut dream

Nu ska jag städa sedan ska jag sätta igång och laga mat, med hjälp av mamma, för ikväll kommer tjejerna hit!


RSS 2.0