nya hårfärgen


dock helt ofixat hår och helt äcklig efter att ha cyklat!!!


ord och flera visor

something random


tisdag

Känns bättre idag men är fortfarande lite nere. Började iaf dagen med att ta en cykeltur på ca en mil, sen satte jag mig bekvämt i frisörstolen och lutade mig tillbaks. Fick nämligen erbjundandet om att vara färgmodell och det tackade man ju inte nej till! Blev jättenöjd med färgen och ska tillbaks nästa vecka för en klippning. Känns väldigt bra faktiskt. Sitter just nu hemma hos syrran och ska snart leta fram något att kränga, är sjukt hungrig! Sen blir det dans med tjejerna och sedan en liten cykeltur tillbaks hem. Gött med chillig dag ändå! :DDDD

ilandsproblem


H&M 199:-

Prövade de här tröjorna när jag var inne på h&m igår och fastnade för båda två. Måste dock bestämma mig för en av dem och jag tror att det blir den ljusa, eller???

måndag

Har vart en ganska dyster måndag. Det har hänt riktigt tråkiga saker för två av mina vänner och ingen av dem förtjänar det som har hänt. Det är sjukt jobbigt när man inte kan göra något heller! Ni är bäst tjejer, älskar er! <3


the feeling of waking up on your birthday


Idag är det 17 år sedan jag föddes! Jag har fortfarande kvar den där känslan man hade inför/på sin födelsedag när man var liten. Det är liksom något magiskt med ens födelsedag och det känns så speciellt! Tror det här kommer bli en superbra födelsedag! :)

Nu ska jag sova så jag orkar öppna massa presenter när jag vaknar :)


höstfint


OMFG!!

KOLLA VILKA HÄFTIGA SKOR H&M HAR FÅTT IN!! SÅ JÄVLA SNYGGA!! Dem finns i svart också men det är inte lika kul :)


-


en svettig cykeltur senare

sitter jag här i språkstudion med resten av min kära klass. FAN VAD DUKTIG JAG ÄR SOM HAR CYKLAT CA 8/9 KILOMETER!!!! Ska dock cykla hem efter skolan sen, men det är en annan historia. Nu ska jag fan njuta resten av dagen att jag har cyklat till skolan! Är så nöjd med mig själv och mitt liv just nu! OCH FÖR ALLA SOM HAR GLÖMT SÅ ÄR DET FREDAG IMON!!!!!! :)))))))))))))))))) 


måndag

Helt ok dag i skolan idag. Slutade dock ganska sent och fick åka med värsta mongobussen hem men whatever! Har i stort sett inte gjort ett jävla skit sen jag kom hem så nu får jag väl sätta fart på mig själv så det blir något gjort. Ska ju hinna med o kolla idol o hollywoodfruar oxå liksom! Är förresten hemma själv och det börjar bli lite ensamt tycker jag.. ska nog sätta på en skräckis så jag känner mig mindre ensam och mer trygg! Nooooooooot! Hunden är btw fett läskig som kollar med en tom blick ut i luften.. Nej, nu får jag skärpa mig! Nu får det bli en promenix med vovven.


soft sunday

soft sunday


omg

 Tappar typ andan när jag kollar på alla dessa vackra skor! Det skulle absolut inte suttit fel med ett par eller två..


den här frukosten skulle ju inte sitta helt fel


Angelicascloset.se

Btw, är med o tävlar om ett par JC här!


the smell of rain


you and i

born this way


hade köpt den dirr om jag hade vart skinny!!!


torsdag

OMG, helt sjukt vad den här veckan har gått snabbt! Sitter just nu i en datasal o kollar bloggar/fb. Mycket givande må jag säga. Har förövrigt fått ett busskort och såklart är det fel jävla busskort!!!!! Så nu måste man gå upp till översta våningen för att byta.. SUCK. Längtar som fan till helgen!! Tur att det är redan imorgon! :))))


RSS 2.0