friday!

Firar att det är fredag med världens bästa låt! ♥♥♥
 

louboutin shoes, day and night!

 
louboutin shoes day & night
 
 

Årets önskelista!

 
På årets önskelista står det skor, jacka, parfym, pengar, greys anatomy, nagellack, vinglas, jeans m.m



snygga sofi!


Sofi har ofta väldigt snygga outfits så jag var bara tvungen o göra ett litet collage med mina favoriter just nu! :) Bilderna kommer från sofis blogg.

tuesday

 
fluffy djungle
 
 

nelly catwalk

På eventet i fredags fick man välja ett plagg som blir hemskickat till en, eller man fick välja 1:a - 3:e handsval och dessa blev mina val. Hoppas på tröjan eller byxorna. Klänningen är fin men inget man lär använda så ofta.


 
 

necklace

Jag älskar statementhalsband! Just detta kommer från Gina och kostar 199:-. Hade köpt det omdedelbums om jag hade haft pengar! Men det är ju fint att bara titta på också.


-







 





minds on a monday

Helgen blev inte alls som jag tänkt mig. Väldigt mycket bra stunder och väldigt mycket dåliga. Fredagens event var en besvikelse men jag fick en go fylla och bra sällskap iallafall. Det var bra. Lördagen började väldigt bra med en resa till ikea och god mat. Tvekan om hemmakväll eller fest, slutade med hemmakväll, greys, tankar, ångest och tårar. Gårdagen var jobbig till en början, hade inte nån lust att stiga upp men gjorde det iallafall, körde till donken och träffade mimms. Blev en del skratt och en hel del kaffedrickande. Åkte hem, umgicks med syster och mamma. Sen åkte jag och träffade tjejerna och pratade om killar, fisar och skrattade. Dock avslutades även denna kvällen med tårar och bråk. Men denna dagen har vart bra fram tills nu iaf. Får se hur det fortsätter. Vill att det ska va bra.

julinlägg - årets julkalender

Åh, vad kul det ska bli att se årets julkalender! Jag tycker det är så kul att spökena är med igen, då de var mina favoriter! Längtar!
 



ÄNTLIGEN FREDAG!

 
Äntligen är det fredag! Nu blir det skola från 8.00 - 15.00! På schemat står redovisning och ett filosofiarbete. Men ikväll har Nelly ett event på sliver här i Karlshamn och det ska bli så kul! Drinkar, goodiebags och mingel! Förhoppningsvis blir det inte en alltför sen kväll och imorgon blir det en familjetripp till IKEA! Väldigt bra helg! 

leo print
 






good things

  • Resan till ullared är planerad!
  • Roligt Nelly-event med tjejerna imorgon kväll!
  • Greys anatomy ♥
  • långa varma duschar!
  • Tripp till Ikea på lördag!
  • high heels!
  • friends!
  • JULEN! 

news

Isabel har släppt en egen kollektion med kläder! Och det jag har sett älskar jag! Här nedan är en video ifrån imorse där hon berättar om sin kollektion och sen hittade jag några bilder med endel av kläderna. Längtar tills man får se hela kollektionen! 
 
Isabel%20Adrian%20om%20sin%20kl%C3%A4dkollektion%20och%20personlighetsdragen%20vi%20inte%20visste%20om

 



julinlägg - lista

Vad önskar du dig i julklapp?
Pengar, kläder, skor, serier m.m. Fast egentligen vill hag bara ha snö and the boy I love.
 
Vilken är den tradition (förutom allt på julafton) som ger dig mest julkänsla?
Att klä granen, lyssna på julsånger, julbaket och att se den första snön falla
 
 Vilka är dina tre favoritjulsånger? Den här frågan är så svår men får väl försöka mig på ett svar.. tänd ett ljus/triad, mer jul/adolphson & falk, all i want for christmas is you/mariah carey. 
 
VS
 

Köttbullar – Prinskorv: Älskar prinskorv men mammas köttbullar är också väldigt goda! Annars är jag inte så mycket för köttbullar.

Julkorv – Julskinka: Inget av det!

Lax – Sill: Sill är inte riktigt min grej, men lax däremot är verkligen min grej!

Revbensspjäll – Janssons frestelse: Janssons definitivt!

Paradis – Aladdin: Usch, är inte så mycket för sånna där praliner men om jag måste välja så väljer jag paradis!

Rullsylta – Pastej: Naeej, usch!

Glögg – Julmust: Jag är tyvärr inte så mycket för glögg, men i år ska jag tvinga mig själv att tycka om det! PUNKT!

Rödbetssallad – Dopp i grytan: Har aldrig prövat dopp i grytan, men rödbetssallad tycker jag inte om!

Ris a la malta – Risgrynsgröt: Om jag måste välja blir det risgrynsgröt.

Äppelmos – Senap: SENAP! Åh vad gött!

Hemma – Borta: Alltid hemma!

Utomlands – Sverige: Har ju aldrig vart utomlands på julen men det hade ju vart coolt och va i typ NY eller på något ställe där det är mycket snö och storslaget pynt!

Ge – : Gillar ju att få men det är kul att ge också :)

Mysteriet på Greveholm – Dieselråttor och sjömansmöss: hmm, den här var svår. Men mysteriet på greveholm är nog lite bättre iaf..

Chokladkalender – Paketkalender: Om jag hade fått välja hade jag valt paketkalender!

Plastgran – Äkta: Plast är ju himla fin på långt håll. Perfekt färg, täthet och inget barrande, men en äkta gran har ju karaktär och doften! Och jakten på den perfekta granen är ganska rolig! EN ÄKTA TACK!

Arne Weise – Ernst: Gillar ju Ernst himla mycket men WEISE ÄR JUL!


tisdag

 
peace on earth


sovmorgon, god frulle, skola 12.45 - 19.00 därefter tacomys med bästa och sedan sova. That´s my day!
 

julinlägg #2 - collage

 
early christmas
 
 
Har på nåt sätt fått en väldigt stor dos av julkänsla idag. Har lyssnat på julmusik och är himla sugen på pepparkakor.. Iaf så blev det två inlägg om julen idag istället för ett! Satte ihop ett litet mysigt collage hihi :)

WANTED

 

K.Ä.R.

julinlägg - bästa julfilmerna


Eloise at the plaza

Välkommen till familjen

Ensam hemma filmerna
 

TGIF

 
LOVE
 
 

ÄNTLIGEN HELG!



En väldigt dålig bild på dagens klädval och en bild på min nya tröja från hm, fick den för 114:-! ord. pris är 249:- KAAP! :D Förövrigt är det så himla superskönt med helg! Riktigt välbehövligt. Den består bl.a. av hela två stycken middagar och det är ju aldrig fel! Nu blir det en PN, sen pluggish!

"Liquid sand" by OPI



OMG! Så vackra nagellack!! Speciellt det blåa och lila! Det är OPI som har lanserat detta nagellack som de kallar för "liquid sand" och finns i dessa fyra nyanser. Väldigt fab!  :)

Jag hoppas på ett bättre år men jag har ingen förväntning För när saker går snett och tyngdlagen får rätt Är vi tillbaks där på botten och undrar fan som gått snett Ibland vill jag bara packa o dra Ge mig av, lämna knaset som vi tacklar var dag

 
chilled hippie
 
 

skyfall

 


Var ju och kollade på den nya bondfilmen i helgen och den levde verkligen upp till mina förväntningar! Och som det bondfan jag är så har jag ganska höga förväntningar. Det är lätt den bästa av de nya bondfilmerna! Längtar redan till nästa film kommer!! SE DEN!!!

nelly.com - partydresses



Nelly har sjuuukt snygga klänningar! DÖR AV SHOPPINGSUG TYP! Älskar allihop lika mycket haha :)

monday

 
thursday
 
 

julinlägg - christmas inspo

Nu har mina kära vänner saga och stina smittat av sig med deras julkänsla till mig, hihi :) Så därför kommer ett litet julcollage. Det kommer troligtvis ett juligt inlägg en gång i veckan fram till jul! 
 


WANTED


499:-/Nelly.com

h&m

H&M har fått in väldigt mycket fina plagg den senaste tiden! Här är några! Mina favoriter är den senapsgula toppen, koftorna och långkjolen. Såklart är de slutsålda allihop, haha.

 

beställt!

 

Skal till min nya iphone 5 (hihi) och en tröja från h&m´s rea! Har redan den i svart, men vitt är ju aldrig fel!

RSS 2.0