i can never seem to get enough

Jag har fått värsta hangupen på neon, älskar det! Det är snyggt, roligt, galet på en och samma gång. Och det sätter verkligen pricken över i:et på en outfit! Jag ska åka och shoppa imorgon och jag hoppas att jag kmr hem med minst en grej som är neonfärgad, hihi. Nu ska jag in till stan där jag kmr spendera resten av dagen/natten och imorgon blir det en kort skoldag och sedan shopping som sagt. Wiiiie! :)
i can never seem to get enough



like the fire needs the air I won´t burn unless you´re there

aaaaaaaaaaaaw!!
neon <3

streetstyle inspo


mina nästa köp

Jag behöver vårshoppa lite och förhoppningsvis blir mina nästa köp ett par jeans, ett par solglasögon, låga converse, ett par svarta ballerina, lite hudvård och något färgglatt nagellack!

There's no telling where we'll be in a day or in a week And there's no promises of peace or of happiness

skyline

Älskar den här outiften! Älskar neon över huvudtaget, haha :) Flera av sakerna i collaget är ifrån sheinside.com. De har jättefina saker och en del grejer är vintage och det är lite kul tycker jag! De har till och med prom dresses, haha! Gå gärna in och kolla!

And those who loved before will be brought back together


wanted


Upptäckte precis det här märket på kicks hemsida som är speciellt utformat för ungdomlig hy och jag blev såklart sugen på att testa det! Särskilt de här tre produkterna. Från vänster: En gel tror jag det är som man tvättar ansiktet med morgon och kväll för att få bort alla orenheter. Den andra är en återfuktande kräm som man använder på rengjord hy morgon och kväll. Den sista är en djuprengörande mask som man kan använda 1-3 gånger i veckan. Mumma på alla 3 asso!

favourite colours - pink

favourite colours - pink



sotade ögon - tutorials!

Fick en förfrågan av en vän att lägga upp en tutorial på hur man gör en sotad sminkning. Jag har själv ingen bra kamera så jag kan tyvärr inte göra det men jag har hittat några bloggar där det visas väldigt bra som jag har länkat till och så har jag även valt att lägga ut en video från youtube som visar hur man gör.

Om man får ögonskugga under ögat/på kinden eller någon annanstans där det inte ska va brukar jag ta en bomullspad och bara svepa bort det lite lätt. Man kan oxå hålla bomullspaden under ögat medans man sminkar, på så vis kommer det definitivt ingen ögonskugga där den inte ska vara. LYCKA TILL! :)

Helen Torsgården - smokey eyes tutorial

Linda Hallberg - the smokey look tutorial

Johanna Ågren - sotade ögon






luxurydetails


Hittade den här underbara sidan där det finns så otroligt fina smycken! Mina favoriter är smyckena ovan! Aah, va fina dom är!!!

coachella - day & night!

coachella - day and night



måndag

Helgen har gått så otroligt snabbt och nu är det måndag åter igen. Fredagen var väldigt mysig, lördagen startade helt okej men slutade mindre bra. Igår var det bara chill som gällde eftersom vädret inte tillät något annat, gött faktiskt. Idag är det dock väldigt fint väder, ÄNTLIGEN! Idag var jag i skolan 45 minuter, helt sjukt! Har dock ganska mycket att göra idag så det är väl lika bra att sätta igång. Har två skolarbeten och så ska jag städa, men först ska jag laga mat! MUMS! Gud jag har så himla mycket inspiration och kreativitet inom mig, tror jag spricker snart, haha! KRAM!

lumene






Jag har helt snöat in mig på Lumene. Äger en primer som är helt grym och ett coverstick som jag typ aldrig har testat, haha. Nu vill jag ha ett läppglans, ett serum och en highlighter som ska vara galet bra! Ögonskuggan ovanför hade inte vart hel fel heller!

nelly

Nellys egna märken har riktigt fina skor tycker jag! Bl.a dom här ovan! Hur snyggt hade det inte vart med några av de färgade skorna nu till sommaren?!

favourite colours: peach

favourite colours - peach



SNABBA CASH 2

LÄNGTAR SOM FAN TILL PREMIÄREN!


dör sakta

Asso känslan när man skriver ett redovisningsarbete (eller va fan man ska kalla det för) är så förjävlig och man bara önskar att man kan spola fram tiden tills man är färdig. Börjar snart lipa. På riktigt. Vill bara vara färdig!

update: då har man raderat x antal ord och börjat om från början..

ÄNTLIGEN FÄRDIG!!!!

wanted!!

Ville ju ha de här skorna från Nelly white label, men nu har jag hittat de här skorna som är lite billigare! Dom kostar bara 199:- på Nelly och ser väldigt fina ut tycker jag! GE MIG!

SUPERFREDAG!

SOMMARJOBB, MUNTLIGA NA ENG, NYSTÄDAT RUM, NYA BB KRÄMEN FRÅN GARNIER, THAIMAT - CHECK!


Mindre bra saker är att jag är krasslig, saknar mina underbara vänner och att det inte är världens bästa väder. Men jag är ändå så jävla glad just nu så det gör ingenting! :)))))))

TGIF!

casual friday



i freestyle my destiny, it´s not written in pages


ON REPEAT


wanted


nastygal! <3

nastygal <3
Jag älskar typ allt på nastygal! Synd att man är fattig som en kyrkråtta då, haha. Men att titta kostar inget! :)

i don´t care if we talk about absolutely nothing, i just want to talk to you

you´re like no other i´ve ever known

inspo


Ett par inspirerande bilder från några av de bloggar jag följer :)

Nu ska jag ta en dusch och fixa mig lite sen ska jag in till stan för att träffa ett gäng vänner och äta en god middag! :)

tisdag

Nu tar jag mitt pick o pack o sticker till en väldigt saknad vän där jag sover inatt. Kommer bli hur mysigt som helst! Imon ska vi gå på stan en sväng och jag ska på min allra första manikyr, med shellack! Den metoden gör så att färgen på naglarna håller i 2-3 veckor utan att flagna osv! Kommer bli grymt! ÄLSKAR LOV! PUSS!

Grâce à toi à nouveau je respire


the best things in life aren´t things

ombre hippie

OMG!


Hittade den här underbara bikinin på lindex hemsida precis. I´m in love! Måste ha den, på riktigt!
Man får den för det fina priset av 149 + 129 riksdaler!

im in the army now

Hade inte tackat nej till den här finingen från ZARA

a picnick by the eifel tower perhaps?

spring in paris



scroll down and see the beauty!

GINA TRICOT
BIKBOK


Asso varför ska det finnas så mycket fint för?? Clutchen är ju TO DIE FOR! Och klänningen är ju så otroligt sockersöt! Och solglasögonen! Aaaah! Ska in till stan nån dag den här veckan och då får det banne mig bli minst ett par nya glajjor! De jag har nu har jag haft typ 3 år i rad så jag förtjänar ett par nya, hihi! Nu ska jag städa hela huset sen ska jag träffa några fina vänner och chilla. Gillar livet just nu :)

wanted


highlighter från lumene/produkter från blowpro/concealer från maybelline

RSS 2.0