be sure to wear some flowers in your hair


flashlight

flashlight



wanted

Detta och en ö i Karibien. Vilken perfect match!

ÄLSKAR DEN HÄR TJEJEN!


Petra Tungården, mina damer och herrar. Så jäkla snygg!

TREND: VITT

trend - white


Personligen tycker jag om den här trenden väldigt mycket. Det känns vårigt, snyggt, enkelt, lite antisverigemode och framförallt fräscht.

gala!!!

Åh vad jag älskar galor! Och galornas galor är ju verkligen oscarsgalan! Spänningen, priserna, applåderna, bruset i publiken, tacktalen, klänningarna, sminkningarna, glamouren! Åh, vad jag älskar det! Så jag hade tänkt visa de snyggaste kreationerna på röda mattan från årets gala.

Milla Jovovich i Elie Saab och Octavia Spencer i Tadashi Shoji
Angelina Jolie i Atelier Versace
Penelope Cruz i Giorgio Armani

Och snyggast på efterfesten var:


Kate Hudson, Cameron Diaz, Diane Kruger

Bradley Cooper och min älskling Gerard Butler

spring time


wanted

wanted

skor , kofta, halsband - nelly/ kavaj, shorts - h&m/ solglasögon - GT/ jacka - netaporter

TREND: PRICKIGT

trend - dots



fettisdagen!

Som den semleälskare jag är måste jag säga att jag älskar den här dagen, hihi! :)

fashion on a sunday

fashion on a sunday



kyssjohanna


Måste tipsa om kyssjohanna som bl.a. säljer smycken. En titt på sidan och man har genast fått starka cravings! Enkla smycken är trenden i år. I sommar kommer alla landets tjejer gå omkring i enkla, rena smycken. Jag älskar den här trenden!

Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små



När jag var liten gick jag hos en dagmamma, istället för dagis som de flesta andra gick på, och det blev mitt andra hem. Hon lärde mig att läsa, skriva, cykla, knyta skor och dricka kaffe, haha. Jag fick kolla på barnprogram i timmar och följa med och handla på fredagarna, då fick jag alltid fredagsgodis. Och varje påsk var vi uppe i skogen intill hennes hus och fikade och letade efter påskägg. Jag kommer ihåg ett år när vi satt och fikade och jag åt negerbullar och mamma sa att "nej, nu räcker det". Då sa min dagmamma att "låt henne äta", så det gjorde jag. Jag tror jag åt 10/15 stycken eller nåt, haha. Den natten blev ju inte så rolig kan jag säg.

En dag när jag satt hemma i soffan och kollade på film kom mamma in och sa att hon hade dött. Först kom chocken, hugget i hjärtat, andningen som upphör för bara ett ögonblick, sen kom tårarna. Jag grät o grät och mamma fick trösta mig. Då var jag tio år gammal. Hon hade hjärtfel och skulle opereras, men det var inget akut. Men hon blev sjuk, fick feber tror jag och då får man inte opereras och sen bara dog hon. Jag kommer ihåg att hennes kista var vit och ovanpå den stod ett foto med henne. Tänk att den människan som var så otroligt snäll, givmild, glad och en av de mest underbara människor jag nånsin mött, hon som hade lärt mig så mycket och gett mig en sån bra start i livet, låg där i den kistan... Efter själva ceremonin inne i kyrkan gick alla ut och så samlades vi vid graven och fick se när kistan sakta fördes ner i jorden. Min älskade Anna-Lena tog farväl av livet på jorden för att återvända till himlen där hon hörde hemma, som den ängel hon var. ♥

Jag har inte besökt din grav en enda gång och det skäms jag otroligt mycket över så det ska jag ta och göra snart, men du finns iallafall alltid i mitt hjärta.

tävling!

Är med i en tävling om att vinna smink från MUS! Cross your fingers!

btw

Jag bloggar för att jag har jävligt mycket i mitt huvud och genom att lägga ut bildserier, collage osv rensar jag liksom ut det. Jag får liksom uttrycka vad jag känner och det är jävligt skönt! Att få uttrycka mig på bloggen brukar få mig att må bättre och ja antar att alla som bryr sig om mig vill att ja ska må bra. Om inte är det bara att komma o säg det så jag vet att jag kan sluta lägga energi på något onödigt.

Jag har förresten kommit på i vilket "fack" man kan lägga min blogg: Uttrycksblogg/känsloblogg. Just so u know.

Det här är min blogg och jag skriver vad jag vill, när jag vill. PUNKT!

baaaaaaaaaaaaaaaaaajs

Det kändes jävligt gött o skriva, så det så! Har vart sjuk sen i tisdags men idag har jag fan nått botten! DÄRFÖR JAG INTE HAR BLOGGAT IDAG, FÖR ATT JAG HAR LEGAT I SÄNGEN HELA DAGEN! Har sovit sjukt mycket och har ont i halsen, örongångarna, lederna och blir andfådd av att gå ut med hunden. Tänkte bara för dom som ville veta så mår jag skiiiitdåligt! Nu kan man säg att utsidan visar lite av hur dåligt ja mår på insidan typ. LOL. Eller inte. Har kollat färdigt på o.c och det betyder att jag känner en enorm tomhet. Men har börjat kolla på Glee säsong 2 nu iaf. Vet inte riktigt vad jag tycker om den serien, har liksom lite svårt att få grepp om den. Men lite gillar jag den allt eftersom att jag glor på den. Har spenderat kvällen med att skriva ett typ av arbete som nu äntligen är färdigt! Resultatet är att jag är jävligt NÖJD och att jag har fått en otrolig värk i händer, fingrar och nacke, så nu ska jag stänga av den här skiten och gå och lägga mig. Imon äre fredag.. wiiiie? Nä, för jag är sjuk! :(((((((((  Bye, bye, bye.

my heart is blue

shutter island
fight club
<3

EN TREND: stjärnor

trend - stars



i´m trying hard to think but i can´t understand

Nu har jag försökt med allt! Utom sex and the city, så nu ger jag det ett försök och om inte det hjälper så vet jag inte vad jag ska göra..

valentines day collage

happy valentines



Someone has taken your heart, Just to leave it alone


without you I wouldn't survive

suede and studds



Att regndroppar faller som tårarna gör, rår inte stjärnorna för

Jag sitter i sängen med mitt nya ombre-hår och kollar på "himlen är oskyldigt blå". Riktigt bra och en het skarsgårdare att vila ögonen på är ju aldrig fel.

let the noise run through your head

Lördag!! Så jävla gött. Just nu håller Anna på och "ombrefärgar" mitt hår, mycket spännande! Ikväll blir det pardeeeeyyy! Wiiiiiie! Xoxo

silverbyxorna - DAY & NIGHT

silver pants - day & night



FÅR ALDRIG NOG!!!


wanted

nagellack från essie, särskilt i rosa nyanser! tatuering. glossybox. billigt och fint! ögonskugga från h&m.

hippie princess

break on through


what makes me happy


i´ve got nothing to lose


ge mig sommar!!!

when you walked by


Vill ha sommar, så man kan bära färg, gå barbent, slippa ta på sig strumpor och tjocka jackor och kan variera sig mer. Åh, vad jag längtar!!!

rädslan förstår mig mer


TREND: TRANSPARENT

trend - sheer



och lite fint från sommarkollektionen

Mina favoriter: nagellacken och den orangefärgade bikinin.

h&m/fashion against aids

Gillar verkligen det här årets faa kollektion från h&m! Speciellt shortsen och jag misstänker att jag inte är ensam om det. Kollektionen finns ute till försäljning någon gång i slutet av april om jag inte är helt ute och cyklar.

blood and tears

is there any reason i should smile?



wanted

superfräsha naglar
gå på en balettföreställning
ett varmt bad
den här utsikten
den här tavlan av carolina gynning

EN TREND: PASTELLER


trend - pastels
Pasteller är väldigt fint på våren men oxå på sommaren, på en solbränd kropp. Jag tycker trenden passar bäst på blondiner.



I will never be the same without you


min vecka

Jag har dansat, jag har sjungit, jag har skrattat, jag har blivit mer förvirrad än jag var tidigare, jag har fått en bil (OMG), jag har vart på mitt älskade ikea, jag har skruvat ihop möbler och njutit av mitt underbara sovrum, jag har ätit sås med pizza, jag har träffat nya människor, jag har funderat och inte blivit mer klok för det, jag har gjort smörgåstårta för första gången, jag har kollat på o.c, jag har vinglat fram in nattens kalla värld, jag har umgåtts anders, ove och göran, jag har impulsshoppat, jag har spelat bowling och jag vann (wiie), jag har sovit en del, jag har fått nytt hopp, jag har målat naglarna röda, jag har gjort något jag är rädd för, jag har upplevt något som kändes som en dröm.

so you sailed away, into a grey sky morning

Känslan av helg är så jävla underbar. Jag är förälskad i den känslan. Längtar sjukt mycket tills nästa helg! Nu ska jag avsluta min helg med bästa franklin and bash! Puss!

hon hoppas och tror att det inte ska vara försent


1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Antagligen dansade jag runt till A-teens och britney och lekte med barbiedockor och lekte skola med alla mina gosedjur.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Satt inne mestadels och var otroligt trött, orkeslös och olycklig. Kollade o.c och lyssnade på musik.

3) SNACKS DU GILLAR?
marabou med digistive, hallonmumrikar, cream cheese chips, mörk choklad med salt och vindruvor <3

4) SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
colombus- kent, fest i hela huset - big brother, walking in memphis - marc cohn, från och med du - oskar linnros

5) SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Resa till olika platser, köpa min drömlägenhet, gå på massa konserter, hyra liseberg, skänka till familj och välgörenhet

6) DÅLIGA VANOR:
tränar inte, äter inte alltid så nyttigt, gör inte som ja vill o säger inte alltid ifrån.

7) SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
festa, umgås med de ja älskar, shoppa, sova, kolla o.c, åka karuseller, kolla film, äta

8) SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Jag skulle aldrig köpa blodkorv, o ja skulle aldrig klä mig i en kortkort klänning med uringning.

9) FAVORITSAKER:
datan, mobilen, mina serier/filmer, min säng, mina nagellack, min locktång,

jag saknar det som inte finns och sprider ut mig själv i vinden

my mind is all made up



RSS 2.0