första sommarmånaden


Imorgon är det 1:a juni. Jag kan knappt tro det, för tiden går så otroligt snabbt! Bilden är på mig och min efterlängtade kusin och är tagen i mitten av juni förra året.

harmoni


Allt gick från en vanlig måndagsmorgon, till en grå jobbig måndagsdag, till en helt underbar, harmonisk måndagskväll. Det går inte att beskriva, det känns bara underbart!


min vecka

Jag har lipat till Forrest Gump för typ 1000:e gången. Jag har kollat ut över vackra gula fält och underbar blå himmel från ett bilfönster. Jag har vart på ett minnesvärt bröllop. Jag har kollat på esc. Jag har ätit en supergod hotellfrukost. Jag har skrattat åt Bridget Jones. Jag har fått otroligt ont i mina fötter efter att gått i 12cm´s klackar en hel kväll. Jag har suttit på ett berg och kollat på en vacker utsikt. Jag har äntligen klarat 1:a världskrigsprovet. Jag blev hippie för en dag.

Den här veckan har vart grym, men jag kommer ändå inte på så mycket att skriva. Så kan det va ibland, men jag fyller i om jag kommer på något mera. Nu ska jag sova. :)


bråttom

Varför ska jag alltid vara ute i sista stund? Jag har suttit och kollat på o.c, ätit, kollat på bella&tyrashow och bloggar i typ 2 timmar nu. fast det var en evighet sen jag var hemma helt själv och det kan vara så jävla härligt att ha lite tid för sig själv ibland. Men nu måste jag springa in i duschen, duscha fort som f*n, föna håret, slänga på lite smink och kläder och sen ta moppen upp till Hällaryd.

Imorgon åker jag iväg tidigt till Helsingborg och stannar där tills på söndag. Jag och resten av familjen ska gå på bröllop, bo på hotell och det allra bästa: äta hotellfrukost!

aj!

Jag har så ont i mitt huvud! Varje gång jag rör mig, ställer mig upp eller går så gör det ont. Jag har verkligen aldrig ont i huvudet och det är jag glad för. Tog precis en alvedon och hoppas att det går över snart.

inspiration



boooooring!

Jag snackar lite med Sara på msn, och vi har kommit fram till att vi har lika tråkigt båda två. Vi har absolut ingenting att göra och vi kan absolut inte komma på något att göra. TRÅÅÅÅÅKIGT!!!!


tisdag


(Gammal bild)

Har pluggat fysik/lyssnat på skön musik/kollat bloggar o chillat. Nu kör jag till Märserum och kollar på Anna ,när hon och 21 andra tjejor springer efter något som kallas för en fotboll. Puss!

min vecka

Jag har tagit årets första dopp i regnet. Jag har vart hos doktorn p.g.a min hals. Jag har längtat som en idiot till sommarlovet. Jag har klippt mig/färgat min vackra utväxt. Jag har funderat på att börja träna fotboll igen. Jag har äntligen blivit klar med mitt so-arbete. Jag har njutit av en ostfralla och cola på en ljuvligt tyst takterass. Jag har vart dålig på att blogga. Jag har fått frukost på sängen. Jag har saknat någon. Jag har kollat på säsongsfinalen av Desperate Housewifes. Jag har sprungit och det kändes så underbart att det inte går att beskriva. Jag har haft en rolig dag i cafeét med Hanna. Jag har solat och fuskat med bus(brunutansol). Jag har pratat med mina saknade farmor i telefon. Jag har inhandlat ett par galet snygga skor. Jag har gråtit till en alldeles underbar film.

it´s complicated

Hade lite allmänt tråkigt så tog lite bilder med camen. BÄSTA KVALITETEN! (Y)

graphic


Det här nagellacket är nog det enda, förutom vanligt genomskinligt, som jag har gjort slut på, någonsin. Jag blev kär i det. En helt underbar matt ljusrosa nyans. Det var ett tag sen det tog slut och nu måste jag ha ett nytt. Det får helt enkelt bli mitt nästa inköp.

shopping

Var i Karlskrona med mamma idag och shoppade lite. Ska på bröllop nästa helg, så var ju tvungen att hitta skor och kofta/kavaj till klänningen.


din sko - 499:-        100gånger snyggare på!
 
gina tricot - 99:-



cubus - 149:-

Köpte en svart kavaj på h&m också, men hittade ingen bild och orkar inte ta nån själv.

tjejkväll

Ikväll är det tjejkväll hemma hos Jindra. Ska bli skitkul att alla tjejorna är samlade! Jag laddar upp med lite skön musik.

Takida - Jaded

Alex Gaudino ft. Crystal Waters - Destination Unknown

The Pussycat Dolls - When I grow up


the day before today

Kvällen tillbringades med Jindra och Maria. Jag tog årets första dopp i regnet, sen kollade vi på film. Den var underbart sorlig.

Jag hade en toppenkväll tjejor! ♥


mitt nyfärgade hår. :)


my day

Hade inte tid att blogga igår, inte nu heller egentligen. Men jag ska sammanfatta min dag. Det var så varmt imorse att jag sprang som en idiot till bussen i bara tröja. Hann med bussen, som tur väl var. På engelskan började vi kolla på "in the name of the father". Sedan träffade jag Anna och Mimmi, köpte kaffe, klagade på värmen, gick tipsrunda, gjorde hemkunskapsprov och milkshake, drog till konstgräset och shtekte till bussen kom.

 Imorgon ska jag redovisa mitt so-arbete, gå en stund på stan med Linnéa och klippa mig/färga håret.


känsla

Jag har en såndär riktigt skön känsla just nu. Sådär, rikitigt göttig duvet! Har precis käkat jättegod hemgjord pizza och sen en kopp kaffe på det. Livsnjutare kanske det kallades..

17:e maj

Jag somnade inte förräns vid 4 inatt, så jag sov bara 2 ½ timme, men jag har nog aldrig vart så pigg i skolan som jag var idag. Efter skolan gick jag och Linnéa upp på stan och där råkade vi stöta på Jindra och Maria, mycket trevligt. Längesen man hängde med dom tjejorna.

Åkte med mamma hem vid femtiden och nu sitter jag i min kära säng och ska snart börja plugga på hemkunskapsprovet som jag har på torsdag. Imorgon ska förresten jag och Hanna stå i cafeét och det ska bli så skönt att slippa lektionerna! Sen är det såklart kul att stå där med Hannisen också. :)



Haha! Gammal bild på mig och Linnéa.


utklädningsdagen

Nästa måndag ska niorna klä ut sig och bli fotade och jag är så pepp! Gud vad jag längtar! Först hade jag verkligen panik, för jag kom inte på något, men nu är jag riktigt nöjd med mitt val. =) 

Låtarna har en anknytning till vad jag ska klä ut mig till.


min vecka

Jag har haft tacokväll med Anna och Mimmi. Jag har följt med Linnéa när hon skulle sola. Jag har vart sjuk och käkat jättegoda halstabletter. Jag har gått över 17000 steg på en dag och kämpat som en idiot. Jag har kommit in i en kaffeperiod. Jag har haft ett underbart samtal med min efterlängtade pappa. Jag har fått hem en alldeles underbart vacker och smashing klänning, som jag ska ha på ett bröllop. Onödig fakta kanske, men jag har sett sjukt många polisbilar den här veckan. Jag har provat på något nytt. Jag har blivit jätteglad för Elfsborgs vinst. Jag har somnat ute i solen(brände mig som tur var inte). Jag har haft sömnproblem. Jag har funderat över vad jag ska ha på mig på utklädningsdagen i skolan. Jag har börjat lösa korsord och sudoku(sjukt svårt ord att uttala!). Jag har målat mina naglar i somrigt starkrosa och längtat till sommarlovet. Jag har ätit grillchips med extra kraftig smak.

Nu kommer jag inte på så mycket mer. Vi får se vad som händer nästommande vecka. Nu ska jag sova.

drömtydning

Jag drömde en hemsk dröm inatt där det var olika frekvenser och många drömmar i en och nu har jag kollat lite på internet om drömtydning och detta är vad jag fick ut. 

Jag ska se upp för elaka personer och någon förtalar mig. Min älskade är mig trogen. Jag har pengar att vänta.

Vet ju inte om det stämmer eller så, men man får väl se vad som händer. ;)

söndag


Jag sitter i min säng, med min favorit sovtröja och dricker kaffe ur min favvokopp och kollar igenom bloggar, med Arthur som sällskap och lyssnar på den här låten om och om igen. Söndagar kan vara ganska härliga ibland.

in my dreams


seaofshoes/fashiontoast.


Jag vill ha dig


Från h&m garden collection. 199:-

Tänk vad många sommarminnen jag kan dela med dig.


UPDATE: Jag har vart på h&m nu och provat klänningen och jag vill verkligen ha den samtidigt som jag känner att jag inte vill ha den. ILANDSPROBLEM!


vågen

Mitt horoskop idag:
Gör någonting annorlunda idag. Ändra dina rutiner. Du längtar efter ett äventyr. Livet ska levas.
I LIKE IT!

Nu ska jag slänga i mig något att äta, sen ta en (snabb)dusch, fixa mig och köra in till stan/Linnéa. Ikväll blir det att vara med Mimmi och Anna. ha en alldeles underbar lördag! ♥


grimmy


Haha, så sött! :)

Rogue Wave



i´m out

Efter ett antal dygn instängd i ett hus omringat av bara åkrar och ett fåtal andra hus får jag gå ut! Mimmi och Anna kör snart från stan, så jag ska gå och sminka mig nu. Jag befinner mig på det vanliga stället och nås på mobilen.


Kan inte sova

Jag vill sova, men jag har inte ro. Jag har så otroligt mycket energi och har haft jättetråkigt hela dagen. Jag har gjort allt man kan göra när man är sjuk, dvs kollat alla program som finns att kolla på, både på datan och tv, läst tidningar, spelat spel på mobilen, smsat, bloggat, kollat bloggar och för en halvtimme sen började jag lösa korsord.

Nu får jag väl ta och leta upp nån film, så jag blir trött. Jag tippar på att jag sover om 2-3 timmar. "Sea ya.. don´t wanna be ya". (Citat från Summer i O.C. Fatta vad tråkigt jag har!)


h&m mania

När man är hemma och är sjuk och bara kollar på amerikanska såpor och lyckohjulet, så är man ganska uttråkad. Så jag slängde ihop lite saker från h&m som får mig på bättre humör och som jag gärna skulle vilja ha i min garderob.

Snart kommer mamma hem med frallor, ett nummer av glamour och lite naturgodis. Myyys. (:


gul tunika 99:-, olikfärgad klänning 199:-, svartvit långklänning 149:-, rosavit klänning 49:-, zebrarandig strandklänning 199:-, olikfärgad klänning 99:-, jeansskjorta 199:-, t-shirt herr 99:-, linne 149:- , haremsbyxa 99:-, armband 99:-

uttråkad

Jag hade svårt att somna inatt och somnade ganska sent, men ändå vaknade jag ganska tidigt och kunde inte somna om. Nu är jag så uttråkad att jag kollar på en amerikansk såpa, och då menar jag SÅPA!

nattinatti

Det blir att vara hemma imorgon också. Jag nås på mobilen om någon har lust att vara social med en sjukling. Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Desperate Housewifes, sen ska jag sova, länge! Godnatt. ♥

It´s not a craving, it´s a need



Det här skulle jag mer än gärna ta emot just nu! (;


sjuk

Var hemma från skolan idag. Hade feber igårkväll och är förkyld, har halsont och känner mig hängig. Vet inte om det blir skola imorgon. Kanske inte blir någon resa till Borås heller..

Valberget med niorna

Jag är så otroligt trött, efter att ha gått mer än 1 mil eller över 17000 steg. Så jag väljer att sammanfatta dagen med några ord och bilder.

Ord som beskriver min dag: trötthet, tårar, utmattning, skratt, klagan, stolthet, saknad, sorg, panik, avsky, glädje, nyfikenhet, oro, vänskap.

Bildernas kvalite kanske inte är så bra, för jag har fotat med min kassa mobilkamera, men bättre än inget i alla fall. (;


skorna man skulle ha om man skulle klättra.


2 st klätterinstruktörer.

Valberget, ca 20/30 m högt.

Anna firar sig ner.

En station där man skulle sätta ihop klossar av olika slag.

En annan station där man skulle leta upp bokstäver i vattnet.

En kanot. =)

Anna äter äppel.

Alling och Axel samlar bokstäver.

Solen tittade fram lite då och då.

Första tecknet på att vi var påväg mot civilisationen.

Converse.

Sarah, Mimmi och Anna.

William fick lite panik på slutet och skrev sos.

William försökte vara lite rolig. (;

lista

Jag vet inte varför, men just nu har jag en period då jag gör listor hela tiden.

1. Har du ett par rosa string? nej
2. Vem var den senaste du pussade? A.. tror jag. 
3. Vad har du för bhstorlek? 70DD
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? vet inte, haha. 
6. Vad gjorde du inatt? sov.
7. Och i förrgår natt? körde moppe, kollade film och sov. 
8. Vad gör du innan du ska sova? äter, borstar tänderna och kollar på o.c. 
9. Kan du prata med din mamma om allt? nej.
10. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Ja
11. Har du varit gravid? nej
12. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? inte om det hade hänt just nu.
13. Choklad eller glass? Choklad
14. Push-up eller T-shirtbh? pass
15. String eller hipsters? hipsters
16. klackskor eller gymnastikskor? jag får rysningar av ordet gymnastiksko, så klackar. 
17. Kjol/klänning eller jeans? klänning, men börjar gilla jeans nu. 

FAKTA
1. Hemstad/ort?
Karlshamn
2. Hårfärg? blond med fet utväxt 
3. Längd? 162 typ
4. Frisyr? normallångt typ.
5. Ögonfärg? vet inte. 
6. Humör? alltid som en bergochdalbana. 

TIO SAKER OM DITT LIV
1. Har du nånsin varit kär? tror inte det, men jag vet inte. 
2. Tror du på kärlek? ja.
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? haha, ja. 
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? ja.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? inte vad jag vet.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? nej!
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? tror inte det. 
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? nä.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? vet inte.
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? kanske.

HAR DU
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? nej, man är ju proffs, haha.
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? nä.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? ja, 10000 saker.
4. Har du hoppat bungy jump? nej, men det hade vart sjukt häftigt! 
5. Har du nånsin varit med i en olycka? äh, ja..*host*vildsvin*host*
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? en hel kladdkaka har jag nog ätit. 
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? jadå.
8. Har du nånsin gått på bio ensam? nej.
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? japp.
10. Har du nånsin tyckt att världen är super? Ja


1. Saknar du någon just nu? ja.
2. Är du glad? har inte vaknat ännu. 
3. Är du fundersam? Ja.
4. Är du uttråkad? nä.
5. Är du tysk? nej. 
6. Är du italienare? nej
7. Är du fransk? nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej

OM DIG
1. Hur mycket är klockan just nu? 06.58
2. Namn? malin cecilia
3. Vart bor du? matvik
4. Hur många barn vill du ha? 1 - 4
5. Vill du gifta dig? kanske
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? skär eller klipper. 
7. Har du ätit sushi? nej, men vill pröva.
8. Har du syskon? ja
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? nej
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nej

FYRA GREJER
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? pass
2. Har du en hund? ja.
3. Sover du helst själv eller med någon? kan vara skönt o sova själv, men mysigt att sova med någon annan.
4. Tror du på spöken? kanske

VEM

1. Vem älskar du? mina vänner.
2. Vem kan berätta allt för dig? min bästa vän.
3. Vem vill du bli full med? hahahä.

Okej, jag tror jag svarade rätt på alla och hoppas att jag inte missade någon. Jag orkar inte gå upp och kolla, för jag är så himla trött!

Nu blir det iväg till skolan för att gå 1 mil i det här underbara gråa, mulna, fuktiga 6.7 graders vädret. SÅ HIMLA KUL! ... NOT!


GRATTIS PÅ 16-ÅRS DAGEN BÄSTA VÄN!

Idag är det din dag Linnéa och jag vet hur mycket du älskar att ut och gå 1 mil då. ;)  (Inte alls ironisk.)


min vecka

Jag har vart med om köttbullskastning. Jag har spenderat denna underbara söndagen med min bästa vän. Jag har vart på fest i stan för första gången på 1 månad och jag upptäckte att jag hellre håller mig till kära gamla Hällaryd. Jag har kollat på sista avsnittet av Andra Avenyn någonsin. Jag har legat och solat och fått lite, lite färg. Jag har bokat om min klipptid för att jag blev sjuk. Jag har en kollat på 9:ornas musikal i skolan. Jag har velat klippa page, men inte kunnat bestämma mig. Jag har äntligen hittat en klänning som jag ska ha på ett bröllop i slutet av maj. Jag har kommit på 2 alternativ till utklädningsdagen. Jag har krängt choklad hela dagen idag. Jag har kollat på "Maria Larssons eviga ögonblick". Jag har blivit beroende av Witamin well, haha. Jag har vart hos Makke med Mimmi och Anna (ingen som är förvånad?). Jag har gjort en ny sak att bocka av på min lista, hehe. Jag har gjort nya planer för sommaren (förhoppningsvis). Jag har kollat på hockey-vm.

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska alla 9:or gå en mil och leka lekar. Hoppas det blir roligt. PuSsSsS! ♥


i love him!



Jag älskar Tom Dice! Så söt och bra på att sjunga. Jag vet en viss person som kommer sitta bänkad framför tv,n med telefonen i högsta hugg när han framför denna låten i Eurovision song contest, hehe. 






listor for life

Nämn något som gjorde dig glad igår: massa saker, haha!
Vad gjorde du kl 08 imorse: sov!
Vad gjorde du för 15 min sedan: duschade
Det sista du sa högt: kommer inte ihåg
Det senaste någon sa till dig: rolf sa att jag skulle komma ner med datorn.
Vad har du druckit idag: juice och vatten och witamin well.
Vad var det senaste du åt: naturgodis.
Vad var det senaste du köpte: för egna pengar, var det nog något i cafeét i skolan.
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit.
Vad är det för väder hos dig nu: äckligt, mulet, kallt.
Godaste glassmaken: hm.. Först och främst ska det vara kulglass. Favvosmakerna är nog lakrits, regnbåge och blåbär.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: kanske
Sover du tungt: JA!
Drömmer du mardrömmar: ibland.
Trivs du med ditt jobb: jag går i skolan och nej, jag trivs inte!
Favoritklädsel: skönaste: leggins, hoodtröja och uggs. Finaste: klänning och mina klackar.
Favoritlåt just nu: 2000-talet
Vad ser du om du tittar till höger: mamma
Vad gör dig glad just nu: att det är helg!
Vad ska du göra härnäst: kolla tv
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: sådär.
Favoritgodis: choklad, lakrits och hallonmumrikar.
Kläder just nu: träningsbyxor och rosarandig tröja.
Sommarplaner: Liseberg, Borås, Varberg, Norrland, Östersjö m.m
Hur många kuddar sover du med: 2 st
Spelar du något instrument: nej
Morgon eller nattmänniska: NATTMÄNNSISKA!
Vad är viktigast för dig: vännerna.
Är du kittlig: japp.
Snarkar du: tror inte det, fast jag gnisslar tänder som aldrig förr.
Stjärntecken: vågen
Äckligaste insekten: flugor, kackerlackor.
Längtar du mest efter just nu: sommarlov och nästa helg, förhoppningsvis.


time goes by

Gud vad fort tiden går! Fredagen bara försvann och nu är det snart kväll igen, och sen är det söndag som jag HATAR! Jag har fortfarande inte klätt på mig ordentligt, sminkat mig eller gjort något med håret, så har lite ångest över det. Har snackat med Anna och hon mår typ dåligt idag. Men förhoppningsvis blir det makkes place ikväll igen.

Nu måste jag höra av mig till Mimmi sen duscha och äta.

a picture and some music



Christina Aguilera - The Voice Within

fredag

ÄNTLIGEN fredag. Först har vi engelska och svenska, sen ska vi kolla på musikalen (jätteroligt!) och sen har vi typ lunch och so. Gittigt!

Jag vet dock inte vad jag ska göra ikväll, eller vad jag, Anna och Mimmi ska göra ikväll. Men jag antar att det löser sig så småningom. Nu ska jag käka upp här.

random pics från idag


målade naglarna.


mitt favvo påslakan.


lyssnade på musik.


läste chic.


closeup.


lista

DAGENS VILL HA: En ljummen sommarkväll med grillning och mina bästa vänner här och nu.

DAGENS KLÄDSEL:
Mysbyxor, sportbh och linne.

DAGENS SMINK: Inget

DAGENS FRISYR: Halvfett uppsatt i hästsvans.

DAGENS HÄNDELSE:
Hm.. att jag har pratat med linnéa i telefon, annars har det inte hänt så mycket.

DAGENS LÅT: Ingen speciell än så länge. Lägger upp om jag kommer på någon speciell.

DAGENS PLANER:
Att åka in till donken och hämta mat, städa mitt rum och duscha.

DAGENS SAKNAD:
Linnéa!

DAGENS DUMMASTE: att jag inte vet vad jag ska göra imorgonkväll.

DAGENS SJUKA: min hals!

DAGENS DROG:
Ingen.

DAGENS ROLIGASTE: Att det är en dag kvar till fredag

DAGENS KÖP: Inget.

DAGENS HUMÖR: upp och ner. trött, sliten, glad, nedstämd.

DAGENS ORD: BRE!

inspiration


ett brustet rep kan knytas ihop, men knuten sitter kvar

allt känns lite upp och ner just nu, men mina vänner gör allt lite bättre. ♥


vill du inte ha mig som jag är, så är det inte mig du vill ha.



min dag

Efter skolan idag gick jag och Anna hem till Mimmi och kollade på 2 mörka, djupa och samhällsväckande filmer. De handlade typ om krig/droger/kidnappning och i båda filmerna pratade de spanska (tror jag). Inte min typ av film, men jag somnade dock i mitten av andra filmen, hehe.

Imorgon blir det nationella i 3 timmar. Fysik den här gången. Nu ska jag skriva so-arbete. Puss! ♥

godmorgon



Elvis - Suspicious Minds

lisberg

Liseberg är ett av mina favvoställen i hela världen. Jag älskar hela atmosfären när man kommer in genom grindarna och får springa omkring och åka vad man vill och äta sockervadd och köpa heliumballonger och åka i de alltid lika roliga rulltrapporna. Det är som en dröm, ett himmelrike. Och snart bär det av igen, mer exakt den 15 juni. Längtar ihjäl mig! ♥


min vecka

Igår blev det inte att jag skrev om min vecka, så då gör jag det nu istället.

Jag har ätit vildsvin. Jag har fått en liten påsklilja. jag har suttit med Mimmi vid havet och ätit tacochips med god dipp. Jag har haft världens bästa valborg. Jag har gått på stan en underbar vårdag med ett underbart gäng tjejor. Jag har fått vg på ett prov. Jag har firat min mammas födelsedag. Jag har legat ute på min balkong invirrat i ett täcke och kollat på stjärnona och räknat flygplan. Jag har träffat nytt roligt folk. Jag har skrattat åt patetiska människor. Jag har druckit kaffe och snackat skit på fritidsgården. Jag har kollat på en äcklig krigar-film mot min vilja. Jag har varit sjuk. Jag har saknat mina gudföräldrar. Jag har vart på banken och lyssnat på ekonomisnack. Jag har legat utomhus och solat för första gången i år.

En superbra vecka, men den slutade dock dåligt som f*n! Vi får se hur den här veckan blir..


söndag




gårdagen var seg, men rolig. Hur nu det kan gå ihop, haha. Imorse blev jag väckt av min kära syster som kom med en fralla/skinka/juice. Mycket gott!

Nu ska jag klä på mig, sen kör jag in till Mimmi och Anna. Puss. ♥


ingenting

Jag har verkligen ingenting att skriva om just nu. Jag återkommer när jag har lust. puss. ♥

valborg

Igår fylllde min kära mamma år, grattis i efterskott till henne. I början av kvällen så var jag hemma och åt sen vid halv8 ungefär så skjutsade Becka mig till Makke, där kvällen och natten tillbringades. Kom hem vid 9 imorse, sov till 1 eller något sånt. Sen åt jag frukost med Becka och Wictor och nu vet jag inte alls vad som händer, men det får jag väl ta reda på. Vi hörs.

RSS 2.0