liar liar

 
liar liar
 

nu tycker jag vi sätter igång med julen lite smått

Jag älskar nästan allt som handlar om julen otroligt mycket! Och i år tänker jag börja med julfirandet lite tidigare just för att slippa stressa med allt. Då menar jag typ att lyssna på julmusik, kolla på julbloggar, kanske handla lite pynt och kolla på julfilmer, ha glöggmys o lite sånna småsaker så man kommer in i den rätta julstämningen. Jag tänkte börja lite smått redan nu genom att sprida lite julstämning här på bloggen med lite mysiga bilder.
 
 
 
 

jennie ellen
DÖÖÖR va snygga dessa heelsen är! De kommer från det ganska nyetablerade märket Jennie-Ellen, som typ bara har snygga skor, men de här är en klass för sig. 

chanel taboo


De senaste tillskottet i min nagellackssamling och det hittills vackraste lacket jag haft i min ägo.

Bilderna är från weheartit och annawii.
 
 
 

streetstyle

 
 


bilder från sthlm streetstyle, victoria törnegren och weheartit.
 

peacock

 
peacock
 
 

this one is for u, you piece of shit


 
 

nike air force 1

Det är så konstigt att något så litet som ett par skor kan göra en så lycklig. Jag är helt förälskad i mina nyavsneakers från nike. Bara kolla på dom liksom..
 
 
 

nelly.com

Jag hittar alltid något, som skapar ett begär hos mig, varje gång jag kollar på nellys hemsida. Just nu har dom sjukt mycket snygga grejer inne, särskilt klänningar! Jag älskar allt som är vitt, leopardmönstrat, svart, glittrigt, fluffigt eller har paljetter eller spets och favoritmärkena just nu är estradeur, notion 1.3, NLY trend och ax paris. Jag gjorde ett kollage med de jag tycker är finast på hemsidan just nu. Enjoy!
nelly#2
nelly

-

 

pain

 
off duty
 

RSS 2.0