ikea

Idag har jag vart på Ikea. Vi köpte soffa, matta, bord, tvbänk och kuddar till vårt mysiga filmrum. Vi har satt ihop soffan och nu håller mamma och Rolf på med resten. Sen ska vi bara sätta dit "47" tums-teven, ljuslyktor och filmplanscher också. :)

Ska ta en dusch och sen blir det stan. Blir väl att göra något med Anna och Mimmi. ♥

Don´t you worry

Torsdagar är de dagar som känns segast i skolan, men de andra är ganska chill istället. Slutade iallafall vid 2(?) och drog till Mimmi. Hon spelade lite cs(haha) innan vi gick till donken, drack lite kaffe och sen gick hem till hennes pappa och hälsade på söta lilla Molly, som är ca en månad gammal! Sen gick vi och köpte Ben & Jerrys på hemmakväll.         

Imorgon är det äntligen fredag och jag slutar vid 12. GÖTT! ;)

´

Har vart hemma ikväll och myst med musik och kollat bloggar. Nu ska jag plocka iordning lite på mitt rum, sen äta och kolla sista avsnittet på säsong 5 av Grey´s Anatomy. So sad! :'(


fallinspiration


Kläderna kommer ifrån h&m, Lindex, Monki, Bikbok, Gina Tricot. Skorna och halsduken är ifrån h&m.

full steam spacemachine

Okej, nu börjar jag blogga igen. Slänger snart in ett inlägg med lite höstinspiration.
Lyssna på låten sålänge. ;)here comes the flood

Jag lever, men jag känner att jag har så mycket jag vill fixa innan jag börjar blogga igen. Men har ganska mycket på lager, så jag återkommer i slutet av veckan I guess. Haré gött sålänge. ;)

home at last

Nu är jag hemma i Matvik igen. Ska träffa vänner ikväll så jag hade tänkt att skriva lite om vad jag har gjort och så imorgon. Ha en trevlig kväll. ;)

RSS 2.0