semestersmashing outfit på Sofie Fahrman.

Efter 3 veckors jobb hoppar jag på tåget till Varberg och sedan vidare, men först väntar en tidig kräftskiva med de bästa! <3

inspo


älska från hjärtat

live without regrets


kärleken övervinner allt

Jag lovar du betyder nånting, Du orkar ta dig igenom det här, Du räcker till, så var den du är

you are my drug


wantedNelly.com har en "riktig" affär, som också är ett outlet med minst 50% på allt och som tur är så ligger det i Borås, dit jag ska om ca 2 veckor, haha! :) Min dröm om att ha en hippiebil kommer nog aldrig att försvinna!

Har ett ENORMT sug efter tredje säsongen av Sons of anarchy och så vill jag tatuera mig. Helst nu, haha! Är dock inte helt säker på vad jag ska ha och var och det kan ju vara bra att veta först. Men förhoppningsvis har jag klurat ut det lagom till min födelsedag!

Förutom detta så vill jag mer än någonsin ha SOL OCH VÄRME! summer of 2012 in songs


if your dreams don´t scare you they arent big enough


There's more to the picture Than meets the eyecan´t you feel the pain?

måndagÅh, vad fin han är, min underbara jax <3 Har precis kollat klart på andra säsongen av SOA! Vill ha tredje nu, nu, nuuuu!!

Idag har jag haft min andra körlektion som gick bra. Körde runt lite i ett bostadsområde. Fick vända och backa lite med. Imorgon ska jag köra igen, därefter ska jag handla massa gott att ha med mig till den ö jag och några vänner ska åka till imorgon. Det ska bli så skönt att få åka iväg lite. Ta lite semster från semestern liksom :)

Jag kommer nog hem på torsdag igen och då är vi några stycken som ska åka till sölvesborg och kolla på den svenska björnstammen. I helgen blir det förhoppningsvis en sväng ner till Åhus, där massa snygga killar spelar bechfotboll, hihi :) Nu ska jag packa lite och sen bär det av in till stan igen.

Börjar förresten jobba nästa vecka, ska bli spännande!

RSS 2.0