var med och tävla om årets goodiebag!

Supersöta Dasha har en amazing tävling på sin blogg där man kan vinna årets goodiebag! Hur mycket fint som helst! Håller tummarna på att jag vinner! På bilden nedan ser du hela innehållet i goodiebagen.


monday

 
zara
 
 

delightful hair

Delightful hair är en sida som säljer löshår, av alla dess slag, och lösögonfransar. Det förstnämnda är ju inget för mig eftersom jag inte har löshår men jag älskar lösfransar! Jag kollade igenom i stort sett hela sidan och dom har ett väldigt stort utbud av löshår samt snabb leverans och gratis frakt om du handlar över 1000:- vilket låter superbra!
Klicka på bannern för att komma till sidan! 


våraccesoarer från H&M

H&M har fått in väldigt många fina accessoarer och de har äntligen börjat sälja mobilskal till iphone 5! Jag fastnade för det leopard-mönstrade, såklart! Mönstret återfinns även på några sjalar, vilket är superfint tycker jag, som älskar sjalar! Hade dock inte sagt nej till något på bilden nedan.


 
 

new in!

Den här lilla glittriga väskan är påväg hem till mig, så nu är det bara eventuella skor kvar att inhandla sedan är hela min baloutfit färdig! Wiiiiiiie! Och som pricken över i är det äntligen helg!




vita jeans - dag & natt

 Vita byxor är ju något av en trend i vår/sommar och därför satte jag ihop ett collage som visar hur man kan bära dom bäst på dag och kväll/natt. På dagen tycker jag vitt tillsammans med lite ljusare färger eller någon utstickande färg i resten av outfiten blir finast. Matchat med pasteller blir det väldigt fräsht och sött och därför kan det vara kul att lägga till nån accessoar som sticker ut lite, den silvriga väskan i detta fallet.
 
När man ska bära vita byxor på kvällstid/fest blir det lite knepigare eftersom jag själv föredrar lite dovare/mörkare färger kvällstid. Men det funkar ändå helt okej vår/sommar. Om man matchar dom med något stark färg, paljetter, fjädrar, skinn eller något annat utstickande så blir det genast lite mer festligt. Det bästa är nog att matcha med något "tyngre" eller tuffare material för att få till den där kvälls/festkänslan! 

white pants - day & night
 
 

FLONKOOOOO

 

summer breeze

 
summer breeze
 
 

new in!


isabel adrian/Michaela & Dasha/poddar


Jag tycker om Isabel Adrian mer och mer desto mer jag får se/höra av henne! Jag har hakat på det här med podcasts och tycker väldigt mycket om det! Och nu har Isabel och hennes vän Rebecca Simonsson (who I love!) börjat sända en egen podcast. Har hittills bara kommit ett program men det kommer ett nytt varje fredag och första programmet var jättekul att lyssna på! Det kan du komma till genom att trycka på bilden nedan.

Jag var inne på Isabels blogg innan och såg att hon hade länkat till en annan podcast där hon var gäst. Den var väldigt intressant att lyssna på och gav mig en ny, positivare bild av Isabel. Den kan du komma till genom att trycka på den sista bilden. Båda poddarna är verkligen värda att lyssna på!

En annan podcast som jag absolut älskar är Michaela Fornis och Dasha Girines! Dom är bästa vänner och den röda tråden i alla deras podcasts är kärlek. Väldigt rörande, rolig och mysig podcast. Finns på devote.se om jag inte har helt fel! 


fresh

 
 
Nu till våren ÄLSKAR jag vitt, beiga toner och silver! Det är så fräsht och superduperfint!




news






WANTED

Förutom att jag behöver vår NU vill jag gärna ha nytt smink i mängder, vårskor, vårkläder, en superfin studentklänning, nagellack, gärna i aprikos och nudefärger, en härlig brunch med drinkar ute i solen med mina vänner, en weekend av något slag, en egen lägenhet med blommor i varje rum och ett kylskåp fyllt med massa godsaker, mobilskal som man kan byta efter humör och stil och ett frisörbesök.


spring cravings




















 
 
 

2nd of april

 
on vacation
 
 

late night feelings


 

WANTED

skönhetsprodukter är något jag absolut älskar! Desto mera om produkterna är naturliga. Burt´s and Bees är ett bra val om man vill ha så naturliga produkter som möjligt! Jag är väldigt nyfiken både på skrubben, som är bra nu inför vår och sommar, men även läppglanset, eftersom jag älskar läppglans och är alltid på jakt efter det perfekta! Det bästa jag har haft hittills kommer från Hawaiian Tropic och luktar (samt smakar) jättegott! Det är också helt klibbfritt vilket är ett stort plus! Hatar när håret fastnar i läppglanset!!

Jag har även vart på jakt efter ett bra solpuder och tror nu att jag har funnit det rätta, som kommer från Maybelline. Det finns dock bara i två nyanser, så det är ett litet minus. Men, jag har det vanliga pudret i samma format, och det funkar superbra, så jag tror och hoppas att solpudret ska vara lika bra!

Ögonskuggan kommer från Isadora och jag har hört så mycket bra om den! Finns i 6 eller 8 olika nyanser har jag för mig! Misten kommer från Elf och är riktigtt billig så även den är värd att testas! En mist sprejar du på ansiktet, på ditt smink, så att det ska hålla bättre. Man kan göra det flera gånger under dagen om man känner att det behöver bättras på. Har själv aldrig testat detta, men är riktigt nyfiken!

RSS 2.0