min vecka

Jag skriver om min vecka idag, för jag vet inte när jag kommer ha tillgång till en dator nästa gång.
Jag har vart på 7-årskalas. Jag har sett en äcklig orm. Jag har badat för första gången på flera veckor. Jag har kollat på Harry Potter och de vises sten och blivit nostalgisk. Jag har rest väldigt mycket. Jag har skrattat ihjäl mig med Matilda. Jag har kommit in i en "turkisk peppar" period. Jag har sett en amerikansk skolbuss för första gången och det var jättehäftigt. Jag har hoppat studsmatta för första gången i år. Jag har saknat mina dreads. Jag har fått stresshoppat i Uppsala. Det var inte kul alls! Jag har lyssnat på en superskön intervju med Josef Fares. Jag har bestämt mig för att bo i London när jag är gammal och ha trete med scones.

Nu ska jag och Matilda dra in till tågstationen. Vi hörs. Puss! ♥

we all deserve to die

Jag och Matilda kollade i en tidning och så såg vi en bild på Alexa Chung.
Matilda: Där är hon som är flickvän till sångaren i Artic monkeys.
Malin: Han som spelar trummor?
Båda: *skrattar*.

I Uppsala

Har inte kunnat/orkat blogga ute på landet, men igår så fick jag och Matilda en idé och bestämde oss för att åka till Uppsala. Så idag, när vår fabror skulle tillbaks hem till Västerås så fick vi åka med han i 1 timme, sen satt vi i en trång buss i 1 1/2 timme och sen på en annan buss i typ en kvart. Sen var vi äntligen hemma på Svankärrsvägen i Uppsala.

Vi stannade hemma en liten stund för att duscha och äta, sedan tog vi bussen in till stan. Där hittade jag en asnajs orange t-shirt på monkis rea, men det jag egentligen letade efter var haremsbyxor, men sjävklart hittade jag inga svarta i min storlek.
Nu ska vi käka scones, chips, dricka läsk och kolla på film. :D Imorgon åker vi tillbaks till Ennora igen. Saknar dom lite redan. =) ♥

snart..

åker vi. Jag ska bara föna/platta håret, bestämma kläder, sminka mig och äta, sen bär det av.

Matilda, din lilla goude, nu kommer jag! =D


godmorgon

Jag säger det med en låt.


inspiration

Jag älskar det ordet. Bara lyssna på det: inspiration. Det är så vackert och det har så mycket energi. Tänk vad mycket det lilla ordet kan innehålla för olika människor. Så underbart, vackert, djupt, fascinerande, otroligt, coolt.

Jag får inspiration av otroligt mycket, kanske mer än jag tänker på. Från bilder, bloggar, tidningar, texter, naturen, himlen, musik, människor, lukter, drömmar, intryck, föremål, filmer. Från stort sett allt om jag är på rätt humör. En bra grej är att ha en anteckningsbok där man kan skriva/rita ner ideér och tankar.

Hela ordet och innerbörden av det betyder otroligt mycket för mig. Vet inte varför, men så är det bara.


i´m indian

Jag känner att jag har slösat bort dagen lite genom att ha suttit framför datorn hela tiden. Men var tvungen att kolla mina bloggar och så. Imorgon åker vi upp till Ennora och hälsar på släkten. Det kommer bli så kul! Där stannar vi tills på måndag, sen fortsätter vi vår roadtrip mot Östersund, Boda borg och Annelies släktingar. Superkul! =D

Förresten, idag är Petra Tungården i Borås. OMG. :D

min vecka

Jag sett en supersöt rävunge och ett rådjur. Jag har vart jättepepp på Boda borg. Jag har vart irriterad på SJ. Jag har haft jättekul på Östersjö, tack vare världens bästa vänner. Jag har sovit hemma 3/7 dagar. Jag har äntligen köpt mitt älskade solpuder för tredje gången efter att det första gick sönder och det andra blev snott?! Jag har längtat som in i till Ullared. Jag har vaknat av ett bilrace. Jag har ätit dom årliga festivallangosen. Jag har lagt ut väldigt mycket pengar på mat. Jag har träffat nytt roligt folk. Jag har umgåtts med min älskade syster på hennes stekheta balkong. Jag har trotsat vädret några gånger. Första var när jag låg med Linnéa på stranden fastän det började regna. Andra gången var när jag gick ut på stan i ösregnet med ett papaply som funkade sådär. Tredje gången var när alla tjejorna gick ut på festivalen fast det regnade och jag åkte karusell. Jag har saknat Sunrise. Jag har haft ångest över att jag inte har kollat min bloglovin på ett tag. Jag har blivit glad över att Mimmi fått en liten lillasyster. =) Jag har ätit på rökeriet med familjen/släkten. Jag har gått med Mimmis andra småsyskon när dom skulle hoppa hoppborg, åka karusell och äta våfflor.

Det var en sjukt bra vecka!

happy birthday

Min (halv)lillasyster Natalie fyllde år förra måndan och idag ska vi ha kalas för henne. 7 år är hon nu. Grattis! =)

(Nu kommer allt folk, så jag skriver om min vecka ikväll.)


Juli 25/2010

Nu är östersjö över för den här gången. Bästa festivalen hittills. Halv fyra går mitt tåg till pappa, så nu måste jag sätta fart och packa/duscha.


the city

Jag och Linnéa har bestämt oss för att trotsa det trista vädret och ska dra ut på stan för att gå och kollla i lite affärer. Ciao!


Var tvungen att slänga in en bild på Gerard Butler. Grrr!


Juli 24/2010

Jättedålig uppdatering, men har mest vart i stan. Jag har sovit hos Linnéa sen i torsdags och imorse vaknade jag av att det pågick ett J*VLA bilrace utanför fönstret. Jag vet inte hur länge det höll på, men sen blev det iallafall ett uppehåll med bilarna. Då kom istället jasflyg ovanför huset och dom låter inte lite! Och nu har bilarna kommit tillbaks igen.. Suck. Men nu ska jag iallafall äta med Linnéa. Puss! ♥

Ps. Det suger att det regnar idag, sista dagen och allt.


östersjö

Nu har Östersjöfestivalen satt igång igen. Igår gick jag upp med Linnea på stan, där vi träffade på lite folk, sen gick vi och mötte Mimmi och några andra. Kvällen var helt okej, men det är ju idag som det börjar på riktigt. Snart ska jag gå och duscha, sen köra in till Linnéa. Jag bloggar när jag får tid. PUSS!


östersjö


Jag saknar dig


Sunrise. ♥


onsdag

Dagen ska spenderas med Linnéa i Nytäppet med bad och sol(?). =)


gammal bild på mig och Linnéa. :)

let´s kill ourselves a son

De senaste dagarna har jag hängt med vänner och haft kul. Igår var jag ute i Kofsa med Mimmi och Anna. Anna badade, jag halvbadade och Mimmi badade inte alls, haha. Sen stack vi till Donken och sen hem till Mimmi för att kolla O.C. Sen kom Bella och då stack vi ner på fotbollsplanen en stund. Sen gick vi hem till Mimmi igen och klädde ut oss och skrattade åt hur fula vi var. Sen kollade vi ännu mer på O.C innan jag, Bella och Anna körde hem.


speak to the sky

Jag kom till Linnéa vid tre. Då åt vi nåt tacoliknande, jättegott. Sen stack vi ut på stan så nu har jag äntligen fått tag på blekning till mitt hår och mitt favvonagellack. Sen mötte vi upp Stina och Maja och nu är vi hemma hos Linnéa och fixar oss, för om en stund ska vi iväg till Boön/fest. Ha en trevlig kväll. =)


min vecka

Jag har haft satc och o.c maraton. Jag har badat riktigt länge för första gången i år. Jag har haft filmkväll med några sötnosar. Jag har vart irriterad över att det har blivit kyligare ute. Hallå, var tog den tropiska värmen vägen?! Jag har reafyndat i Karlskrona med bästa Linnéa. Jag har druckit världens godaste smoothie från Wayne´s Coffee. Jag har minskat lite på mitt jordgubbsätande, hehe. Jag har haft llite ångest över att jag inte har solat på 1 miljon år(känns det som). Mitt rum har gått från att varit nystädat och jättefint till att det ligger massa påsar, väskor, kläder och tidningar överallt. That´s all I think.

Nu måste jag skynda mig för att hinna till Linnéa innan hon kommer hit och dödar mig för att jag är söligast i hela världen. Vi hörs! ;)

godmorgon

Nu blir det frukost och Desperate Housewifes. ;)


satc

Eftersom det är söndag och jag är ganska seg och trött idag så blir det satc maraton. =) ♥



åska

Idag känns det som om alla bloggar om åskan, så då tänkte jag att jag också kunde göra det. Jag tycker att åska/regn kan vara sjukt mysigt om det har vart så varmt som det har vart nu + att det känns som om det rensar luften. That´s all. See yaa. ;)

shoppingen

Var ju som sagt och shoppade lite igår och det här är vad jag fick med mig hem + lite andra småsaker som tex sminkborttagning, sminkborstar och så.

Väska, armband, ring - Gina, Klänning - Indiska, linne/tunika - H&M

Älskar att armbandet är så otroligt överpimpat med berlocker, men det syns inte så tydligt på bilden. 

hurricane

Idag har jag och Linnéa vart i Karlskrona och shoppat. Vi fick sällskap av Anna och Mimmi en liten stund också. Fick med mig lite saker hem. Malin loves rea, hehe. Lägger troligtvis upp bilder på allt imorgon.

Nu håller Linnéa på att packa, sen drar vi hem till mig och sedan blir det kvällsdopp i Nytäppet med Stina och Maria. Har haft en toppendag idag! Hörs imorgon. =) ♥


ilandsproblem

I den här hettan älskar jag att dricka isté, men det är slut och Rolf/mamma vill inte åka och handla. Så jag får väl hålla mig till vatten..


gina tricot


Hittade lite fina saker på Gina. Jag älskar verkligen örhängerna. Frågan är bara om dom är lika fab som på bild. 


Grattis pappi!

Grattis på födesedagen världens bästa pappa. Hoppas du får en jättebra dag. Jag älskar dig!


disco heaven

Jag hittade en superbra packninglista här, där du även kan skriva i saker själv.


igår

Jag cyklade snabbt som fan till Stina. Jag gör det varje gång, jag kan typ inte cykla sakta när jag är själv.. Vi kollade på Stand by me och sen satt vi ute på hennes altan och snackade i typ en timme. När klockan var tio i två så skulle jag cykla hem och jag var så jävla rädd för vi hade pratat om läskiga saker och så hade det smällt i en dörr så Stinas hjärta nästan stannade, stackarn. Så jag cyklade snabbt som fan hem, mitt i vägen, med musik på. Jag kollade bakom mig flera gånger, för det kändes som om någon höll i cykeln där bak typ, men det blir väl så mitt i natten när man är trött och fantasin flyger iväg. Men jag kom hem vid liv som tur väl var.

.

Nu blir det duschen, sen till Stina och kolla film. Efterlängtat! =)


min vecka

Jag har vart på Kosta outlet och haft en trevlig dag med mamma och Rolf. Jag vet inte hur många timmar jag har spenderat framför 2½ men och filmer, men många. Jag har ätit jordgubbar 24/7. Jag har självklart kollat på vm-finalen. Jag har verkligen tagit det lugnt och haft det gött. Jag har räknat alla mina tidningar, som uppkom till 216 st. Jag har rensat ut min garderob brutalt. Jag har skrattat åt tanken på mig och min kusin när vi skrattar, haha. Jag har ännu en gång möblerat om mitt rum. Blev lite den här gången, men har mest tagit det lugnt.  

Maybe i´m amazed

Idag har jag vart i stan med mamma och Rolf. När dom skulle göra lite ärenden så satt jag kvar i bilen, halvt död pga värmen och mensvärk. Fett jobbigt. Men jag var faktiskt med och köpte jordgubbar(ofcourse) och så var jag med och valde färg till syrrans gamla rum som vi ska göra om till film/sovaöver/chillrum. När vi kom hem kollade jag på första SATC filmen och vilade. Det var en liten sammafattning av min dag. =)

just nu..

kollar jag på Beverly Hills och döööör av värme! Men man ska ju inte klaga. ;)

FILMLISTA

Jag hittade en lista här som jag bara var tvungen att göra, som den filmnörd jag är.


Komedi eller Drama? Drama.
Skräck eller Romantik?
Hmm, beror verkligen helt på humör, men jag tror att det lutar åt romantik.
DVD, Bluray eller vhs? DVD
Twilight - serien eller Stieg Larsson - serien? OMG, vet inte.
Beck eller Wallander? Beck och nya Wallander
Bio eller tv? När man är på bio så kan allt vara så himla magiskt verkligt med en otrolig inlevelse.
Men det kan vara mysigt hemma också.
Filmen eller boken? Filmen

Favoritskådespelare? Brad Pitt, Joel Kinnaman, Julia Roberts, Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Johnny Depp, Kiera Knightley, Drew Barrymore, Susan Sarandon, Cameron Diaz, George Clooney, Jude Law, Christian Bale, Kevin Costner, Sigourney Weaver, Kate Winslet, Clive Owen, Heath Ledger, Adam Brody, Jennifer Aniston.
Favoritregissör? Gore Verbinski, David Fincher, Garry Marshall, Rob Reiner.
Bästa bok som blivit film? Just nu har jag ingen aning.
Vilken bio kollade du på senast? Tror det var Snabba cash. Fick värsta adrenalinkicken av den typ.
Film eller tv-serie?
Kan inte välja, det är verkligen två helt skilda saker.
Vad skulle du helst göra - Skriva bok eller regissera en film? Jag tror jag skulle välja att skriva en bok för det har jag velat göra sen jag var liten, medans jag aldrig har tänkt på att regissera en film.
Favoritfilm? Om jag bara får välja en: Forrest Gump.

(mer om favoritfilmen)

När släpptes filmen?
1994.
Hur många filmrullar ger du filmen (max. 5)? 5!
Vem har gjort filmen? Robert Zemeckis.
Om filmen är en serie, vilken är din favoritfilm isåfall? Ingen serie.
Favoritroll i filmen? Forrest och Jenny.
Såg du filmen på bio? Nej, jag tror jag låg i magen då.
Finns filmen i bok? Ja, jag måste läsa den!

Och till sist, vilken är din favoritscen i filmen? GUD, vilken svår fråga! Det är ju ingen rolig film, men det roligaste ögonblicket är när Forrest är i Washington och Jenny ska åka därifrån med sin pojkvän. Då går Forrest fram till Jenny och skriker(typ): You should go home to Alabama! och stirrar jätteargt på Jennys pojkvän. Haha, gud vad roligt det ögonblicket är! Men alla scener är jättebra! 



min vecka

Skriver om den imorgon. Godnatt. =)


.

Jag hatar Spanien!

Update: Okej, jag hatar inte dom, (för att Casillas är så snygg,) men jag stör mig på att typ hälften av dom filmar hela tiden och Holland hade verkligen förjänat det! Det är kul för Spanien, men blä ändå! Nu ska jag sura, eller något.


it burns, burns, burns



godmorgon?

Vaknade för nån timme sen, åt en god frukost medans jag lyssnade på p3, där dom snackade om den nerlagda Hultsfredfestivalen. Men nu ska jag kolla alla bloggar jag följer, sen ska jag nog möblera om mitt rum. Ciao.

Amanda Jenssen - Happyland

finally

Nu kom min efterlängtade syster! Ska se om jag kan få henne att hjälpa till med tacosen, för jag vet att hon inte kan motstå det, haha. Hörs imon. ♥

shopping

Det här är vad jag fick med mig hem från Kosta outlet.


Orange sovtröja 15:- Grå kofta från Nike 399:- Uggs 199:- Trosor 79:-/st  Gladiatorsandaler 199:- Batikfärgad sjal/halsduk 64:-


snyggaste spelare i vm

Nu har jag gjort min snygglista över vm-spelarna. Men det är några av mina favoriter som inte är med så dom kunde jag ju inte ta med. Men dom som är med är inte i någon speciell ordning/rankning.





Cedric Carrasso (Frankrike)

Frank Lampard (England)


Dennis Aogo (Tyskland)


Mario EGGIMANN (Schweiz)

Beto (Portugal)

Lionel Messi (Argentina)

Nicklas Bendtner (Danmark)


Fabio Coentrao (Potugal)


Mikkel Beckmann (Danmark)


Zlatan Ljubijankic (Slovenien)




I wish you where smart as me

Igår var jag med mamma och Rolf på Kosta outlet och det var riktigt kul. Köpte/fick lite grejor ofc.
Visar allt om en stund.

roliga skyltar

Jag låter skyltarna tala för sig själva.




07/07/10

Jag steg upp klockan åtta imorse. Det var kämpigt, men jag klarade det! Sen körde jag och mamma upp till mormor och morfar och målade staket hela dagen, så jag kom precis hem. Det var sjukt jobbigt kan jag säga och jag fick färg över hela mig + en fet bränna, men jag fick ju pengar. =D

Nu ska jag ta o belöna mig själv med jordgubbar o grädde och kanske en film. ♥

Perfect Little Accident


(gammal bild)



Kvällen består av jordgubbar med grädde, danska hollywoodfruar och SATC. Ha en bra kväll. :)

min vecka

Det har blivit lite av en vana av att skjuta upp det här inlägget varje vecka. Skärpning!

Jag har tvättat staket i stekhett solsken. Jag har ännu inte fått bota mitt shoppingsug. Jag har suttit på ett tåg och svettats och stunden efter satt jag i en buss med gåshud. Jag har läst 1 miljard tidningar(typ). Jag har haft luftmadrasstävling på havet. Jag har rott till en ö, med hjälp av 2 små tomtar. Jag har legat o schteekt. Jag har gjort en väldigt bra sak och en inte såbra sak, men det löste sig iallafall. Jag har haft abstinens på Grey´s Anatomy. Jag har slutat bita på naglarna och målat dom gröna istället. Jag har spenderat några timmar med min kära, saknade syster, ute i solskenet. Och ofcourse, så har jag käkat jordgubbar och kollat på Farsan.

inspiration


dagens planer

Nu ska jag gå ut med Pepsi en runda, sen ska jag gå och duscha, packa ihop lite saker, eventuellt slänga på lite smink och sedan köra ut till tjejorna i Guö. Kommer nog bli en härlig dag. =) ♥

lista

Dagens humör: Trött, glad.

Dagens mående: Lite seg och trött, annars bra.

Dagens borde: Packa upp, städa mitt rum.

Dagens frisyr: Uppsatt i tofs, men ska snart duscha.

Dagens smink: Inget smink.

Dagens klädsel: Just nu, nattlinne.

Dagens materiella vill ha: Nagellack!! och en långklänning.

Dagens fundering: När ska jag få tummen ur röven och dammsuga mitt rum och packa upp?

Dagens beroende: Spotify.

Dagens tråkigaste: Saknar allt/alla i Borås + allergin.

Dagens längtan: Tills jag får träffa mina vänner, pappa/Borås.

Dagens tidning: Chic, Veckorevyn.

Dagens låt: Rihanna - Pon de replay & Melanie Fiona - Monday morning.


RSS 2.0