arkiverat

Från skidresan i Norge med pappa och co tidigare i år.

högst uppe på berget

Malin

pappa. <3

utsikt

om mig

Jag hatar att gå med strumpor hemma. När jag var liten tog jag av dom direkt innanför dörren och slängde iväg dom.
Jag får ångest över småsaker.
Jag har en annan blogg som ingen annan vet om där jag skriver exakt vad jag känner för.
Om jag inte får nog med vila/mat får jag enorma humörsvängningar.
Jag är en väldigt djup person.
Jag avskyr bilddagboken.

Nu får det räcka, tillbaks till pluggandet.

irriterad

Måste bara skriva av mig. I början av veckan såg allt så bra ut, men nu har allt gått fel som kan gå fel. Jag och min vanliga otur! Aaaarggghhh!

update: Nu är allt bättre! =)

mobilblogg

dsc03885 (MMS)

Plugg..


the lovely bones



På svenska heter filmen "flickan från ovan" och är en blandning av drama/thriller/fantasy. Den är helt underbart sorlig, hemsk, otäck, vacker. Den är verkligen värd att se och berörde i alla fall mig väldigt mycket. Jag ska försöka få tag på boken som filmen är baserad på som är skriven av Alice Sebold.

Nu ska jag plugga lite, puss.

mobilblogg

Provbloggar från mobilen. :-)


knasiga familjen

Just i sånna lägen när hela ens familj är i rummet intill och pratar väldigt ljudligt om allt mellan himmel och jord önskar man verkligen att man hade en dörr till sitt rum.

update: nu börjar dom sjunga luciasånger också..

ego


sjukling

Idag är jag hemma p.g.a att jag är sjuk men hoppas det blir bättre tills imorgon. Förövrigt håller jag på att hjälpa Anna att komma på en bloggadress, men det går inte så bra. Någon som har en bra idé?


tisdag

Dagen har varit väldigt intessant och trevlig. imorse åkte några av 9:orna på "kille & tjej". Det är typ ett miniläger där man gör saker tillsammans. Så idag var vi typ bara 10 st i klassen och det var underbart! Slutade tidigt också, så jag och tjejorna gick och åt och hade väldigt roligt inne på h&m. Jag säger bara en sak Anna: byxdress, haha! Jag hittade i alla fall en jättefin klänning som jag hade tänkt att ha på ett bröllop i slutet av maj. Köpte den dock inte, är ju tvungen att fiska pengar från sjön först, hehe. Sen träffade jag på mina gudföräldrar på stan och pratade med dom lite.

Tidigare ikväll så körde det förbi en lastbil med kranen uppe här nere på vägen och den drog rakt in i telefon?ledningen, så hände det massa saker, men det har löst sig nu.

Nu ska jag bestämma kläder tills imorgon, sen ska jag kolla o.c/sova. Godnatt. ♥


klänningen från h&m. 149 :-


-

Jag anar en svag, svag solbränna och ett halvt dussin små fräknar på fröken svenssons söta lilla näsa.


26:e april

Skoldagen var helt okej, men jag var väldigt måndagstrött! När jag kom hem käkade jag en pizza, slängde mig ner i soffan och kollade på en ny wallanderfilm, som förövrigt var en av de bästa, innan jag gick upp och började plugga till so-omprovet som är på fredag.

Nu är jag bamsetrött, men innan jag får gå och sova måste jag ta en dusch. Vi hörs imorgon. ♥

nude colours


low rising



sex & city 2

Yes, äntligen! Jag blev överlycklig när jag såg den här trailern på Anna Hibbs blogg.
Jag har precis, som hon alltid tyckt mest om Aidan.

min vecka

Den här veckan har varit så himla rolig och annorlunda på ett bra sätt. Jag har skrattat så mycket att jag började gråta och fått ont i magen. Jag har fått ett blåmärke på knäet. Jag har suttit ute och ätit för första gången i år. Jag har tröttnat på musiken i min ipod. Jag har ätit en äcklig ört/krydda.(krase eller något liknande tror jag.) Jag har börjat följa Maria Montazamis blogg. Jag har suttit i näsviken med några vänner och njutit av vårsolen. Jag har kollat på det bästa avsnittet(tycker jag) av bella&tyra show med glamouramatjejorna som gäster. Jag har vart med om något otroligt ironiskt. Jag har fått en bättre ekonomi, hehe.

Jag har gjort mycket mer saker den här veckan, men kan inte skriva ut allt + att jag inte kommer på mer just nu.
Nästa vecka är det bla studiebesök på banken, valborg och mammas födelsedag.


G.R.E.Y


sthlmstreetstyle

i love saturdays

Det var verkligen jättetrevligt och superroligt igår. Tillslut, så att säga, haha.

Jag vaknade för några timmar sedan av underbart solsken/systern. Sedan dess har jag lyssnat på skön lördgasmusik,  kollat igenom massa bloggar, tittat på bella&tyra show och tagit dagen som den kommer. Snart ska jag gå och ta en dusch, sen äta en fab frukost/brunch.


Bild tagen för några dagar sedan.


inspiration




fredag

Seg dag idag, dåligt väder och huvudvärk. Slutade tidigt, men fick vänta på bussen och sen sov jag i 2 timmar när jag kom hem. Nu ska jag springa och sminka mig, sen köra upp till Hällaryd och möta Anna/Mimmi. Ha en bra kväll. ♥


gratis spotify, klicka på länken

gratis spotify


sommarkänsla


Håkan Hellström - Visa vid vindens ängar

Jag får en enormt härlig sommarkänsla av den här låten. Man har vart på stranden hela dagen och bättrat på solbrännan och badat med vännerna, sen tar man cykeln tillbaks hem och tar en dusch, äter lite grillat och jordgubbar, sminkar sig lite lätt och sticker in till stan och sitter på ett berg/hustak eller någon annanstans och kollar på solnedgången, sen sticker man vidare till någon fest och skapar roliga minnen som är speciella för just den där sommaren..

jag tror jag dör

Jag trodde verkligen att jag hade kommit över min Joel Kinnaman period, men det har jag bevisligen inte. Men det kan man väl förstå om man kollar på bilden. Han är MQ´s nya modell och jag tycker att han har gjort ett mycket bra jobb, hehe! :D


torsdag

Skoldagen har vart ganska rolig faktiskt och imorgon är det äntligen fredag! Jag hade nationella prov idag i matte. Det var ganska svårt, men jag tror att jag klarar det. Svenska provet på kända författare gick ganska bra. Jag kanske får vg. På hemkunskapen däremot gick det inte så bra. Vi skulle baka småkakor(som jag inte ens gillar), och jag var med Therese. Men eftersom vi råkade göra en hel sats istället för en halv, så slängde vi lite deg så vi fick ig för det. Sen hjälpte det ju inte att vi brände kakorna också, men då hade vi redan fått ig. Läraren var ovanligt sur idag också tycker jag. Sånna lektioner som bild och hemkunskap ska man absolut inte ha sista lektionen på dagen, för då är man så himla trött, men såklart så ligger båda dom ämnena på sista timmen för min klass.

;pppp :Ppp

Även om jag inte har facebook så vet jag lite om dom här skämten eller vad det nu är som alla håller på med nu, och här är några jag gillar riktigt mycket.

McDonalds frågar: ska du äta här? "ja" så går man hem med brickan :PpPP;pPp.

"Ke$ha ringer "the party dont start til' i walk in" så har det startat ;pPpPp.

Salem al Fakir ringer: "Keep on walking" "Okej" så stannar man ;ppPPpPPPppp.

Darin ba: why does it rain?:o ''vet inte'' så döda man en spindel igår;PpPP.


Dom är ju så himla dåliga, men samtidigt roliga!


bra jobbat, som pappi hade sagt

Idag har jag vart jätteduktig. Jag har:

*Vart på stan själv och gått lite ärenden. (Det lät mest vuxet att skriva ärenden, haha.)
*Pluggat
*Inte tagit fram datorn förräns jag var färdig med pluggeriet.
+ prickat av lite småsaker på min "att göra lista".

Imorgon är det nationella i matte som gäller, samt prov i svenska om kända författare.

:@

När vi har slutat ska jag cykla till banken för att ta ut pengar sen direkt tillbaks till skolan, vänta på bussen, åka hem, äta, plugga och sen kanske kalas ikväll.TRÅKIGT! + att hela dan är åt helvete! Den här dagen lägger jag i min cb! (carebox)


svenskt










JATACK!


Lite saker från h&m som jättegärna hade fått befinna sig i min garderob. klänning 99:-, fransväska 99:-, rosamönstrad klänning 149:-, skjorta 99:-, svart klänning 149:-, rosa väska 99:-

plugg

Japp, nu blir det plugg för fulla muggar. Skulle annars kollat på Remember me på bio ikväll, men nu blev det inte så.

just nu..

blir det dusch och sedan svenska hollywoodfruar. I´m totally stuck! ♥

?!

Jag fick precis en strålande bra idé. Frågan är bara om jag kommer få göra det för dom inblandade..

100 in a 55


helgen

I fredags gick jag hem till Anna efter skolan och sen gick vi ut på stan med Mimmi och träffade Linnéa och Maria. Senare körde vi till Makke och sen sov Anna och Mimmi hos mig. På lördagsmorgonen steg vi upp vid 10.00 för tjejorna skulle typ jobba i stan. Jag var hemma och fördrev tiden med annat i väntan på att de skulle bli klara. Vid 19.00 kom jag in till stan och jag Mimmi och Anna åt och fixade lite, sen körde vi till Makke och var där hela kvällen och sen kom vi hem till mig vid 01.05, kollade film/åt och jag somnade i soffan. Sen blev jag väckt och vi gick upp och la oss. klockan 09.30(?) skulle Anna köra till Vettekulla och ha ridlektion så jag följde med henne ut, sen gick jag och la mig och vaknade ca 12.30. Då hade Mimmi vart vaken länge och så skulle vi gå ner och äta och vem stod inte där om.. Anna! Hon hade hunnit med massa medans Mimmi och jag sov. I alla fall så åt vi frukost(fransk hotdog) och därefter körde tjejorna in till stan och jag kollade på söndagstv(repriser och randomfilmer), började städa på mitt rum och sen blev det kväll.

min vecka

Först ska jag bara säga att den här veckan har varit otroligt jobbig, men nu siktar jag framåt med hopp på en jätterolig vecka. Den här veckan har jag i alla fall delat ut reklam, sovit över med Mimmi och Anna, suttit och solat på en balkong, gått en runda i det underbara vårvädret, fått ig på ett prov, umgåtts med roligt folk, gått på stan och haft det allmänt mysigt, stökat till det ännu mer på mitt rum, följt paows blogg slaviskt och hatat den men var ändå tvungen att fortsätta följa den, velat ha ett par nya skor och shoppa på gina, schtekt korv, upptäck att min Joel Kinnaman period nästan har gått över, slagit i min häl så jag fick skoskav, fått ny moppehjälm och upptäckt mkt ny bra musik. Nu ska jag kolla på o.c/sova/drömma. Godnatt. ♥


Because the Night


stripes


rise


Such is the way of the world
You can never know
Just where to put all your faith
And how will it grow

Gonna rise up
Burning back holes in dark memories
Gonna rise up
Turning mistakes into gold

Such is the passage of time
Too fast to fold
And suddenly swallowed by signs
Low and behold

Gonna rise up
Find my direction magnetically
Gonna rise up
Throw down my ace in the hole


fredag

Har precis ätit. Ska sminka mig, borsta tänder och så, sen ska jag köra till Anna.

inspiration



Under the bridge

Det har vart en mycket konstig dag idag. Skolan sög, utom sista lektionen när vi hade gick till stadsbibloteket och lyssnade på konsumentrådgivning. Jag är typ den enda som tyckte att det var intressant, haha. Man lärde sig något nytt lixom. Efter skolan följde jag o Mimmi med Anna hem och Maria var redan där, sen vid halv5 så hämtade Rolf mig och sen har jag typ bara chillat hela kvällen.

Imorgon är det fredag och den är riktigt efterlängtad! Slutar tidigt också. H.Ä.R.L.I.G.T!
Förresten, grattis Sofie på 16-årsdagen! ♥


hemsk dag

Dagen kan sammanfattas som en händelserik, intensiv, hemsk dag. Jag är chockad, ledsen, förbannad och trött. Är inte på topp för tillfället. Det är därför jag inte har uppdaterat. Vi får se när jag har lust att blogga..


with every heartbeat



Maybe we could make it all right
We could make it better sometime
Maybe we could make it happen baby
We could keep trying
but things will never change
So I don’t look back
Still I’m dying with every step I take
But I don’t look back
Just a little, little bit better
Good enough to waste some time
Tell me would it make you happy baby
We could keep trying
but things will never change
So I don’t look back
Still I’m dying with every step I take
But I don’t look back
We could keep trying
but things will never change
So I don’t look back
Still I’m dying with every step I take
But I don’t look back
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
It hurts wïth every heartbeat


eddie vedder <3


just nu



(datum och tid stämmer inte.)

YES!

Jag är preliminärt intagen på samhällsprogrammet.

papi


Saknar dig! ♥


pepp, pepp

Okej, ett snabbt inlägg nu. Det var en helt okej första skoldag, fast en aning seg. När jag kom hem somnade jag framför o.c, sen kom mamma med mcdonalds, sen blev det en stor kopp kaffe och nu ska jag plugga satan tills so-provet imorgon. Önska mig lycka till! =)


peace & love


Jag vill, vill, vill!

ångest

Jag har ångest för att jag inte ska klara so provet, jag har ångest för att min hjälm är borta, jag har ångest för att jag inte hann in till stan för att träffa Mimmi och Anna idag, jag har ångest över att jag har bloggat för lite den här veckan, jag har ångest för att jag har så usla betyg, jag har ångest över att jag inte har träffat pappa och co på länge. Det var några saker jag har ångest över och så här har jag det varje dag. Hur mycket jag än kämpar så är den alltid där nånstans, ångesten. I form av magont, sug i magen, illamående, svettningar, yrsel eller klump i halsen.

Var tvungen att skriva av mig lite. Nu ska jag göra färdigt mitt hemprov på elektrokemi, sedan ta en varm dusch och gå och lägga mig.


min vecka

Jag har haft en mycket trevlig dag på stan med folk. Jag har bowlat och kom typ näst sist, men lika kul hade jag för det. Jag har saknat Anna, pappa och Sara. Jag har suttit uppe i en gran och pratat i telefon. Jag har blivit coachad av Mimmi, haha. Jag har suttit på ett tak och kollat på stjärnor. Jag har blivit av med mina skor och återfått dom igen. Jag har umgåtts med nya roliga människor. Jag har kunnat gå en hel dag/kväll med en hoodtröja, istället för jacka. Jag har gått 16??? steg på ett dygn. Jag har blivit av med min moppehjälm. Jag har grattat Maja som fyllde 16 bast. Jag har haft tacokväll med massa vänner. Jag har blivit dåligare på att uppdatera och att följa bloggar. Jag har kollat på ridning. Jag har äntligen använt mina grymma solglasögon. Jag har fått en supersnygg skinnjacka. Jag har skrattat tillsammans med mina vänner på "bönan" och haft en skitrolig kväll. Jag har sovit hos Mimmi 2 gånger tror jag och delat ut reklam med henne och Maria. Jag har lagat pannkakor med min bff. Jag har haft ett underbart påsklov, mycket tack vare mina underbara vänner. ♥

Linnéa gästbloggar!

Chacha bloggen! jag har alltid velat skriva så hehe.. Men ah. Just nu sitter Malin och pluggar kemi eller något. It sucks. Så därför skriver jag här. All eyes on me liksom. Mohaha. Ska jag berätta lite om mig själv? Jag vet att ni vill veta, men jag, Linnéa, från den lilla staden Karlshamn föredrar att vara anonym om mitt liv. Haha, eller inte. Jag har bara ett tråkigt liv haha. Men nu ska jag berätta lite vad jag och Malin ska göra sen. Eller ja, jag vill göra iallafall.. Jag vill göra pannkakor, sätta mig på hennes altan och äta dom, ta på mina solbrillor och njuta av våren! Låter inte helt fel va? ;-) Nej nu kittlar hon ihjäl mina fötter med sin små prinskorv-fingrar dvs. att jag ska lämna över datorn till min lilla vän... Men alla får ha det gitt! Ät mycke pannkakor och plugga inte kemi förfan.

/ Linnéa ♥

Just nu..

visar termometern här hemma på 13,4 grader celcius. Woho!


-


fredag

Jag har vart seg hela dagen, men jag ska snart gå och ta en dusch så att jag vaknar. Sen ska jag plugga, packa och köra in till stan, för ikväll ska några av oss tjejor fira Maja och spela bowling. Vi har lagt ihop till en liten present och Maja kommer definitivt bli överraskad, haha!


sommar









måsten i sommar - del 4

SHORTS

music


-

Nu har jag äntligen kommit in till stan och just nu befinner jag mig hos Anna/Maria. Senare ska vi nog kolla på Linnéas träning. Men nu ska vi köra upp till Mimmi. Vi hörs. =)

skinnjackan!


599:- från vila.

ÄNTLIGEN

Jag har äntligen hittat en perfekt skinnjacka. I LOVE IT!
Ska bara gå ut med Pepsi en runda, sen lägger jag in en bild på bloggen.


gårdagen i bilder


gårdagen outfit med pepsi i bakgrunden.

Äntligen har gb-gubben hittat sig en tjej!

vi gjorde kladdkaka?

Nu drar jag ut



dagens planer

  • Sminka mig/fixa håret.
  • Gå ut med pepsi.
  • Åka in till linnéa.
  • Gå på stan med linnéa/möta Mimmi.
  • Träffa några chommar/va med Mimmi och Linnéa.

inspiration


en alldeles underbar dag

Hej bloggen. Idag vaknade jag av att alarmet/mobilen ringde, sen gick jag in i badrummet och då gassade verkligen solen in genom fönstret, så härligt! 
Åh, nu kom det en jättebra låt med John Mayer på radion.

Nej, nu ska jag lyssna färdigt på låten och äta upp min frulle(som ebba alltid sa).


Syrup and honey



dagens planer

Nu ska jag bara kolla klart på alla bloggar som jag följer, sen ska jag rycka upp mig och städa mitt rum/prova kläderna jag fick av syrran igår samt duscha och fräscha upp mig, sen köra in till stan/Mimmi.





moodboard


Här hittar du var allt kommer ifrån.

thoughts and mind makes words and actions

Jag är så trött på min stil. Jag orkar liksom inte klä mig fint eller så som jag känner mig. Jag vill, men jag orkar inte. Sen är det jobbigt när man ska köra moppe och vara ute hela tiden, för då kan man inte heller klä sig fint. Jag vill att det ska bli varmare ute så man kan klä sig lite lättare och så jag, förhoppningsvis får lite nya ideér. Jag önskar att jag hade ett riktigt berg med pengar just nu, så jag kunde åka och shoppa. Dock känner jag mig ganska nöjd, just nu i allafall, på skofronten. Fast det hade ju inte skadat med ett par klassiska svart pumps som man kan ha till allt. Det var bara vad som kom upp i mitt huvud just nu. Vi hörs senare.

såhär vill jag se ut idag


halloj

Kom inte på nån bra rubrik, men jag har i alla fall nästan precis vaknat och det är tråkigt, mulet, äckligt väder ute idag. Jag har inte riktigt vaknat ännu, så jag är ganska kinkig än sålänge. Men ska snart gå ner och äta och smsa Mimmi, för att se vad som händer idag.

min vecka

Jag har vart i lingonbacken på kallabalik/fest. Jag har suttit framför öppen eld utomhus 3 gånger. Jag har spenderat tid med en vän som jag inte har gjort på länge. Jag har hittat nya bloggar/ny musik. Jag har känt lukten av vår. Jag har vart i nytäppet för första gången i år(dock inte badat, haha). Jag har äntligen laddat över bilder från min kamera till datorn och börja använda kameran igen. Jag har ätit påskmiddag med familjen. Jag har fått ett påskkort. Jag har fått påskpresenter: 2 påskägg, 300 kr & 1 trisslott(men ingen vinst). Jag har impulsköpt(fått) ett par nya skor. Jag har kollat på när 8C vann trippelbollen i skolan. Jag har klarat omprovet på 2:a världskriget. Jag har haft tacoeftermiddag med några härliga tjejor. Jag har haft en jätterolig idrottslektion. Jag gjorde världens tabbe, en sån där som bara borde ha funnits på film. Jag har åkt statsbuss för första gången på flera år(tror jag). Jag har nästan grillat med några vänner i kollevik.

Nu ska jag kolla färdigt på ett jättebra avsnitt av crimininal minds, sen gå och sova. =)

whirlwind


bildkälla. Musiken: Broder Daniel.

nattbloggning

Kvällen slutade hos Anna/maria. Vi har kollat på solsidan/parlamentet och för en stund sen kom Anna hem. Nu ska vi sova, hörs imorgon bloggis. =)


03/04/10

Det var meningen att jag skulle vart i nytäppet hela kvällen med folk och ha trevligt och mysa. Men vi var bara där en liten stund, sen stack alla. Så jag och Linnéa bestämde oss för att köra hem till henne. Några skulle till nån fest och några skulle bara in till stan och Anna och Mimmi var inte ens i Nytäppet, och mitt i allt så ringde Maja, för hennes moppe hade gått sönder/fått punka, så vi mötte henne, Max, David och Mathilda på vägen. Men Maja fixade skjuts av Marias mamma, så allt löste sig. På vägen körde massa killar förbi oss och nu undrar vi såklart vart dom skulle.

Men nu sitter i alla fall jag här, hemma hos Linnéa och hon har precis snackat med Josef. Så vi får väl se vad vi gör. Jag letar troligtvis upp Jindra och c.o, för Linneá ska upp tidigt imorgon. Menmen, det löser sig. Jag sover i alla fall hos Anna inatt.

måsten i sommar - del 3

BIKINIS

påskminne

När jag var ca 5 år gammal så gick jag hos dagmamma och varje påsk gick vi upp i skogen i närheten och letade påskägg och fikade. Min dagmamma var världens snällaste, så när mamma bad mig att sluta äta negerbullar så sa hon att, "nejdå, låt henne äta". Så jag åt och var lycklig, men efter ca 20 st så var jag ganska så mätt och konsekvensen blev att jag spydde hela natten.

picasso?


Jag hittade lite kladdkritor ute i garaget innan och funderar på att börja måla igen. Mina mest använda klackar i bakgrunden och så lyssnar jag på musik och fixar mig, för snart kommer mormor och morfar över på påskmiddag. Men helst av allt vill jag sitta med mina supersnygga solgalsögon på någon uteservering med ett gäng vänner och bara mysa.

Om en stund ska jag berätta ett litet påskminne för er.

arkiverat

Jag hittade lite gamla bilder när jag laddade över bilder från min kamera till datorn.



just nu


ligger jag och arthur i sängen och myser och pratar i telefon med linnéa. Vi saknar henne! ♥

Glad påsk!

Godmorgon, för min del i alla fall. Jag vaknade för en stund sen och ska nog stiga upp nu. Rolf har vart i stan och köpt frallor, så det blir en god frukost. Sen har jag på känn att jag kanske kommer få ett litet påskägg. Nu kom Pepsi och Rolf upp för att hämta mig, så nu måste jag gå ner och sociala mig. Glad påsk på er! ♥


det gick fort

Nu har jag tänkt och jag får ju sova i stan imorgon, så det kanske blir bra trots allt. Att komma hem vid 11, kolla på film, mysa, äta lite godis och så. Men det tänker jag inte erkänna för mamma och Rolf, sådetså. Men, jag är dock fortfarande arg/besviken.

Nu måste jag höra av mig till Anna och Mimmi. Sen dusch&fix.

Jag skrattar i idag, kanske gråter jag sen


ändrade planer

Min plan var att Mimmi och Anna skulle komma hit, sen skulle vi köra till Makke och komma hem vid 1-2 tiden. Men mamma sa senast 11 och då ville inte dom sova här och nu är allt bara fel och jag är så arg, och lite ledsen. ÅHHHH!


tävling

Här kan du se min bikini och även delta i tävlingen själv. ♥

 

 

1:a pris

  • Presentkort på solresa från Destination.se (värde 20.000 kr)
  • Din designade bikini tillverkas och säljs på Nelly.com under sommaren 2010
  • Bikinin kommer att bära ditt namn
  • Presentkort på 10.000 kr på att handla kläder för på Nelly.com till din solresa
  • Ett Hawaiian Tropic-Kit
  • Din egen vinnande bikini

Vinnade bidrag kommer att utses 4 dagar efter sista tävlingsdatum och vinnaren underrättas via email.

Berätta för alla dina vänner om tävlingen och få dem att rösta på ditt bidrag!


långfredagen




Nu ska jag städa toan, sen fixa mig och köra in till stan. Ha en bra dag/kväll.

New shoes


H&M

Peperoni/Walkon

update: datumet stämmer dock inte.

inspiration



dålig uppdatering

Förlåt för detta, men jag är inte hemma just nu och orkar inte uppdatera. Ska försöka göra det bättre nu. Vi hörs senare, det lovar jag. =)


RSS 2.0