i will always love u!


Kommer aldrig tröttna på den här vackra låten! Kärlek för livet.


lite tankar

Imorgon är det DECEMBER! Var fan tog tiden vägen?! Nyss var det vår, valborg och första gången man kunde gå ut utan att ta på sig jacka. Man tillbingade rasterna på konstgräset i solen. Sen var det skolavslutning och man tog farväl av gamla vänner, minnen, lärare och hälsade sommarn välkommen. Jag åkte till liseberg och sen upp till pappa och reste väldigt mycket. Det var festival och man hängde med vännerna. Sen kom dagen som man hade tänkt på hela sommaren. Första dagen på gymnasiet. Första dagen av en ny period i livet. I början var allt lite nervöst och ovant, men man vänjde sig snabbt och helt plötsligt var det september och jag åkte upp till sthlm, fyllde 16 år och träffade världens bästa kusin. Sen var det tillbaks i skolan igen och jag hann med en liten tripp till ullared med syrran innan höstlovet kom, som man hade längtat efter i 10 veckor. Lika länge som sommarlovet! Då bar det av till sthlm igen med linnéa och hennes familj. Vi hade jättekul och åt supergod mat, men sen var den resan också över. Back to school med läxor och prov. Och från ingenstans kom den perfekta vintern med ett vitt täcke som liksom lyser upp morgonarna och skänker glädje till vardagen. Asso shit! Det är verkligen december imorgon! Tiden går så himla fort!

Nu ska jag skriva ner skillnader/likheter mellan franska/amerikanska revolutionen. Ska försöka lägga mig tidigt idag, för jag är jättetrött!


tisdag

Har noll inspiration just nu och är sjukt trött. Idag har jag iaf vart ute i snön (måste ta lite bilder!) sovit, kollat på sunes jul och målat naglarna. Nu blir det paradise hotell med en kopp varm té. peace.


tisdag


samhällsvetenskap, samhällsverkstad, engelska.

Hoppas jag inte glömmer mitt busskort nu bara!


pensionärsjävlar

Sitter och kollar på pensionärsjävlar med världens bästa vän. Hon ska sova här för att det är så mycket snö ute, hehe. Vi har tillbringat kvällen med att kolla i riktigt gamla skolkataloger, love actually och pepparkakor med mjölk. Hörs imorgon. Slutar förhoppningsvis klockan 12/13.00 imorgon. Godnatt.


jag och linnéa.


fuck mondays

Kom precis hem från skolan. Tog linnéa med mig hem, gött! Har hunnit att gå ut med pepsi också och såklart halkade jag på röven. Nu ska vi rensa skafferiet. Puss!


min vecka

Jag har åkt pulka. Jag har gått på julskyltningen och ätit lussebullar och pepparkakor. Jag har blivit glad och arg. Jag har julpyntat och lyssnat på julmusik. Jag har kollat på kommisarie späck. Jag har haft greys anatomy maraton och druckit massvis med té. Jag har legat på golvet och skrattat så jag nästan börjat gråta. Jag har gått runt i karlshamn med sofie och fotat till vårt fotoprojekt. Jag har skrattat åt "pensionärsjävlar". Jag har ramlat "in public". (Den glömmer du inte så lätt va Linnéa?) Jag har kollat på en sjukt dålig teater. Jag har hälsat på mormor och morfar. Jag har haft en jättejobbig hosta som äntligen börjar ge med sig.


1:a advent

Har haft en jättemysig dag. Nu ska jag äta semla och dricka kaffe framför en mysig film och tända ljus.


'

Nu åker jag in till stan. Ska sova hos Mimmi inatt. Antingen ska vi ha mysig tjejkväll eller så hittar vi på något annat kul. Hörs imorgon. Puss. ♥


last christmas

Idag har jag otroligt mycket julstämning inom mig som jag bara måste släppa ut. Har lyssnat på julmusik, ätit pepparkakor, målat naglarna röda och kollat på gamla julbilder. Och imorgon ska jag gå på julskyltningen i stan. Det är så underbart med vit vacker snö och massa julbelysning och allt folk som omger en.


Jul på liseberg förra julen. ♥

(datumen stämmer inte)


run rudolph, run

En sådan mysig dag! (peppar, peppar) Det snöar ute och jag lyssnar på julmusik på spotify. Här är listan. Jag börjar med julen tidigt i år. Nu ska jag äta frukost. Hörs senare.


natti natti

Har spenderat kvällen med Anna och Mimmi på annexet med wii, wienerbröd, idol och hetsiga diskusioner. Helt okej fredagskväll faktiskt. Nu ska jag sova! Är verkligen sjukt trött. Peace. ♥


fredag

Ja, då var det fredag igen. Dagarna går så himla snabbt! Idag har jag iaf historia och sen ska klassen gå och kolla på teater för att sedan diskutera den och därefter slutar vi. Då ska jag och mamma till mormor och morfar och hjälpa dom att städa. Hörs nog senare. Puss!


godnatt

Ska duscha, sen kolla på greys antomy/sova. Hörs imorgon.


i love it



Så himla fin! ♥


5 kr:-/st

Äntligen hemma. Nu är det typ som helg. Gött! Imorgon har vi historialektion och sen ska vi kolla på teater. Nu ska jag ta något att äta sen göra absolut ingenting. Puss.


sommaren 2010


Man kunde bara slänga på sig en underbar klänning och gå barfota. Jag saknar mitt blonda hår och att gå i flipflop. Jag saknar att sitta på bryggan i bergslagen/ennora och snacka om inget och allt med världens bästa kusin. Jag saknar när tåget kom och man var tvungen att ducka eller hoppa i vattnet. Jag saknar att sitta på tåget/i bilen och åka genom vårt vackra, avlånga land. Jag saknar att sträckläsa. Jag saknar att bo på olika vandrarhem/stugor. Jag saknar värmen och solskenet. Jag saknar campingen i varberg och att vara tvungen att cykla iväg för att gå på toa. Jag saknar doften av blommor och att göra en egen midsommarkrans. Jag saknar att stanna på diverse ställen för att rasta och sträcka på benen. Jag saknar att kunna vara ute mitt i natten i nästan inga kläder alls. Jag saknar havet. Jag saknar sommarmusiken och jordgubbarna med grädde. Jag saknar langos och folkmassor på trånga gator. Jag saknar farmors lilla hus och alla hennes katter. Jag saknar att spontanåka från landet till storstan för att ett dygn senare åka tillbaks till ingenting alls, lugnet, friheten. Jag saknar att alla äter tillsammans. Jag saknar att spela kort och sitta och prata hela nätterna. Jag saknar att sitta i en båt och ro. Jag saknar kräftskiva och öppen eld. Jag saknar den stillsamma sjön och den underbart vackra norrlandsnatten. Jag saknar alla hundar och katter jag stött på. Jag saknar alla stopp på donken, haha. Jag saknar att vara stressad och svettig och krypa genom tunnlar och hoppa över saker på bodaborg. Jag saknar att åka flumeride 6 gånger och bli genomblöt i hopp på en rolig bild. Jag saknar kallt isté och att förklara hur ett släktträd funkar. Jag saknar att sitta ute och äta frukost i solen med sina underbara vänner.

Sommaren 2010 var helt underbar, rolig och minnesvärd. Jag vill minnas den sommaren föralltid.


torsdag

Känns helt okej för att vara en torsdag faktiskt. Slutar nog halv4, men vet inte riktigt hur jag kommer hem.


hemma

Precis kollat på desperate housewifes. Men vadå att det inte kommer några nya avsnitt förrän 7:e december?! Iaf så var jag ju inne i stan och frös röven av mig innan. Det har typ blivit värsta snöstormen! Imorgon ska iaf jag och mamma åka och shoppa efter skolan. Gitt! Skola 09.45 - 13.25 imorgon då. Nice!


förresten

Jag är jättetrött och min hosta ger sig aldrig!


all packed down, gettin out of here

Vi fick sluta klockan 12 idag efter att ha lyssnat på något onödigt på samhällsvetenskapen, inget att göra på samhällsverkstaden och fått reda på våra engelskaprov. Vilket jävla skämt liksom! Fick iaf skjuts hem av världens bästa syster. Har bara vilat, kollat tv och ätit. Ska in till stan om en stund och ikväll blir det donken med några vänner. ♥


tuesday

Bästa dagen idag. Tar bussen hem kvart över ett, så är väl hemma kvart i två. Hörs kanske då. :)


joaquin phoenix ♥


ännu en chill vecka

Dagen bestod av samhällskunskap, kort mattelektion och teater. Hur chill som helst! Och veckan ser ut att fortsätta likadant. Imorgon är det samhällskunskap, samhällsverkstad där jag inte riktigt vet vad jag ska göra och sen har vi engelska som alltid är jättegitt. Hoppas jag får reda på mitt prov! Aja, nu ska jag lyssna på musik och kurera mig med te. Hostan försvinner ju inte!


monday


couples of love












min vecka

Jag har spenderat hela 7 minuter av min fredagskväll på ett tåg. Jag har haft en rolig helg. Jag har velat gå på bio. Jag har fått en jobbig hosta som har försökts botas med citronté. Jag har träffat nytt kul folk. Jag har sörjt att Weise åkte ur Idol. Go Jay! Jag har haft en nästan helt läxfri vecka, underbart! Jag har äntligen tvättat mina converse, så nu är dom sådär lagom vita. Jag har skrivit ett engelskaprov som kändes riktigt bra. Jag har ätit jättegoda nudlar och kollat på en massa tv-serier.

Imorgon är det sovmorgon till 9.45. Härligt!


musik

Jag är en riktigt allätare och älskar att hitta ny musik. Tackar gud för Spotify occh Youtube, haha. Här är några låtar som jag lyssnar sönder just nu.


helgen

Dålig uppdatering den här helgen, men har inte vart hemma så mycket. I fredags så gick jag iaf inte hem från skolan för det regnade och jag orkade inte gå. Spenderade kvällen med Mimmi och Anna i Mörrum. Vi tog tåget hem 23.22 och det har aldrig vart så skönt att komma hem till Karlshamn, haha. Sen gick vi inom preem och jag köpte världens godaste baguette och en fett god cola! Sen gick Anna hem till sig och jag följde med Mimmi hem.

Igår käkade jag frukost hos Mimmi innan jag åkte hem. Tillbringade hela dagen framför Guitar Hero - world tour. Tog en dusch och packade igen innan jag åkte in till stan. Taggade med Mimmi och sen åkte vi och Anna till Asarum och hade en rolig kväll. Kom hem till Anna vid 01.00 och sov riktigt gött fram tills 12.00.

Dagen har bestått av tacos, datan, sms och musik. Ska nog gå ner och göra lite te sen kolla film. Puss!


fredag

Skola 8-12 som vanligt. Funderar på att gå hem efter skolan. Bara för att liksom. Får se. Idol ikväll också, fett! Hörs när jag är hemma.


the lista of alla listor

1 - Hur länge har du bloggat? Snart ett år! Fast har ju haft andra bloggar innan.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Det var väl lite olika. Svårt att svara på.

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Ingen aning! Men den jag har följt längst är nog Blondinbella.

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? Brukar inte gå tillbaks och läsa. Men ska nog göra det på årsdagen.

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? De jag läser dagligen just nu är Anna Hibbs, Michaela Forni, Rebecca Simonsson, Shecitys.se, Blondinbella, Rebecca & Fiona, Tyras.se, Kenzas, Isabelles.nu, Frida Fahrman och Sofis snapshots samt några lokala bloggar. Men brukar även kolla in på lite andra bloggar också. På bloglovin har jag nog ett 60tal som jag "följer".

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? Några av de jag följer är modeinriktade samt humorinriktade. Men de allra flesta handlar om bloggarens liv i allmänhet.

7- nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. Oj, svår fråga! seaofshoes.com 

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om. Kanske Maria Montazami och Rebecca&Fiona.

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Antar att dom inte bryr sig så mycket eller så tycker dom väl att det är kul o läsa antar jag.

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Antar det, eftersom ingen har sagt något annat.

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Tror inte att jag behöver oroa mig så mycket för det eftersom jag inte har så många läsare, men det finns ju vissa saker och tankar som jag har en annan blogg till. =)

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. Jag har aldrig skrivit om rymden, döden, gravida ungdomar eller politik, men man ska aldrig säga aldrig. 

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? Jag bloggar typ bara för att skriva av mig och kunna läsa det här om några år, men det är ju alltid kul med kommentarer liksom. Jag skulle ju inte precis börja lipa om bloggen skulle bli "stor", haha.

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Lite, men inget går ju upp mot att träffa någon irl.

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Tror inte det.

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? Kanske det.

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Nej.

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? Inte vad jag kommer ihåg iallafall.

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? Det är väl att om man inte har tillgång till en dator och får uppdatera så kan man få lite panik, och ibland kan det vara jobbigt för att man känner att man måste blogga när man inte alls har lust. Men det mesta är positivt.

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
Hope so.

21 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten. Linnéa, Sofie, Saga, Stina, Bella. Och Hanna också, hehe. =)


hällaryd city

Följde med Jindra hem efter skolan. Sjukt längesen jag var med denna söta flicka! Hon har iallafall precis börjat plugga så nu sitter jag här vid datorn. Men måste nog gå och hjälpa ungen nu. =)


Gina´s on top


Gina Tricot har sjukt snygga örgängen inne just nu. Kolla bara på dessa underbara ting. Älskar dom allihopa!

(Vet att jag har lagt in samma par örhängen två gngr.)


torsdag

Idag blir det en lång dag. Har två timmar matte och spanskaläxa. KUL! Men imorgon är det iallafall fredag!!


godnatt

Har föreberett två tidsinställda inlägg tills imorgon. Hörs väl annars när jag kommer hem imorgon också.


just nu

Har precis skickat mitt färdiga fotoarbete till mig själv. Skönt att vara färdig! Nu blir det Paradise hotell följt av mer spanskaplugg.


bild från mitt arbete.


Äntligen!

Jag älskade när September sjöng Petters "mikrofonkåt" i programmet "så mycket bättre" och nu har den äntligen spelats in och finns på spotify!
 


jumpsuit


Två snygga jumpsuits från h&m. Jag provade den längst till vänster när jag var i Stockholm. Jag har verkligen fastnat för jumpsuits! ♥


wednesday

Hade sovmorgon idag. Skönt! Kom hem vid två, gjorde makaroner och falafel och nu ska jag kolla på två avsnitt av Oth. Måste plugga lite spanska till imorgon också och ikväll är det ju Grey`s Anatomy! =D


dagens bästa


hemma

Kom hem för några timmar sedan. Jag och Linnéa tog stadsbussen till Hällaryd och sen bytte vi till en annan buss. När vi kom hem så gjorde vi nudlar och nu ligger vi i min säng och Linnéa fryser röven av sig medans jag tycker att det är helt okej värme. Najs! (Y) Ska snart lägga in lite bilder från dagen. ♥


hos linnéa

Det kändes jättebra på engelskaprovet idag. Nu sitter jag hos Linnéa och ska snart gå till mitt utv.samtal.


monday morning

Idag är det samhällskunskap, matte, engelska, idrott samt utv.samtal som står på shemat.

Hörs nog ikväll eller imorgon. Puss! ♥


bio

Jag är verkligen sjukt sugen på bio!! Skulle gärna se någon av dem här nedan.



min vecka

Jag har träffat gamla vänner och haft kul. Jag har kollat på Idol och röstat på weise. Jag har blivit sjukt frustrerad över mitt fotoarbete. Jag har vart ute och cyklat hela två gånger. Jag har fått vg på min bokrecension. Jag har gjort något nytt, galet och roligt. Jag har kollat på många bloggrelaterade serier. Jag har saknat gamla tider. Jag har blivit sjukt shoppingsugen. Jag har längtat till julen. Jag har ätit en mindre god räkbaguette med mina fina vänner. Jag har överlevt utan min mobilladdare i hela 2 dagar. Jag har olyckligtvis lyckats att radera en av mina spellistor på spotify (som innehöll mest musik av alla.) Jag har kollat färdigt på o.c säsong 2 för 156468966 gången.


buuhuu!

Jag håller ju på med ett arbete till fotokursen och där ingår att man ska välja ut en av de tre bilderna man har valt ut och ta en liknande bild själv. Men mina tre bilder är jättesvåra att återskapa och det går skitdåligt!! Börjar snart lipa förihlvete! =(


nightmare on elmstreet (2010)

Bästa stunden för att kolla på en skräckfilm är helt klart på dagen, för min del iallafall. Så innan kollade jag på den här filmen och den var bra. Skräck som skräck typ. Nu ska jag rensa och sortera bland mina bilder på datorn. 


kvällen

Allt var lite oklart i början, men tillslut kom jag iallafall till Bella, där resten av tjejorna också var. Vi åt hämtmat och sen kollade vi på Idol och Cirkus Möller. Kom hem lagom till att se den sena delen av Idol, där den rätta åkte ut. (Tycker jag.) Nästa vecka är temat klassiker och det ska bli kul att se! Hade en mysig fredagskväll.

Ska bli superskönt att få krypa ner i sängen nu och sova!


friday

Nu är det fredag igen. Gött! Har svenska och historia med Ulf idag och slutar vid 12. Har inga planer för resten av dagen/kvällen men förhoppningsvis så dyker det upp något. Puss!


Eftersom det är fredag och idoldag så får man faktiskt lägga upp en bild på fina weise! :)


godnatt

Ska kolla på nya avsnittet av Rebecca och Fionas dokumentärserie och sedan ska jag kolla på ett avsnitt av Oth. Därefter blir det sömn för min del. =)


shopping



När vi var i sthlm så hittade jag de här fina örhängena inne på Gina för 99.-


nick knight

Igår gjorde jag ett fotoarbete om Nick knight som ska vara färdigt idag. Jag blev faktiskt nöjd med mitt arbete för en gångs skull. Hoppas bara att läraren blir nöjd också.

Nick Knight är iallafall en superduktigt fotograf med väldigt tankefulla, underhållande och inspirerande bilder.


Nick Knight


finaste låten just nu


Ane Brun - True colors

Godnatt. ♥


Our journey has just begun

Så nu har jag fixat bilderna från Sthlm. Fler bilder finns på Linneás blogg. Nu hade jag tänkt skriva om resan i ord.

Vi strosade runt på gatorna i det iskalla gamla stan. Jag skrattade så jag grät och Linneá skrattade hon med. Jag hittade nya numret av Bubbleroom. Vi chillade runt i affärer på söder. Jag skådade ett par alldeles underbart vackra skor från acne. Jag åt en massa god mat. Bla bagels, grekisk pizza och scampi med ris och vitlökssås. Jag hittade en skitsnygg byxdress på h&m. (Ska kolla om den finns här i karlshamn.) Vi målade naglarna och tävlade i trapporna upp till lägenheten. Jag hittade sjalen i mitt liv på bikbok. Vi kollade på idol och blev överlyckliga när weise fick stanna kvar. Vi njöt av den friska luften och det väldigt soliga vädret. Jag såg en skymt av josef fares. Jag köpte världens myskofta i min favvofärg grå.

Stockholm, jag saknar dig redan. ♥


stockholm i bilder






-



plugg

Nu när skolan har börjat handlar alla inlägg typ bara om skolan och det suger, men ska iallafall plugga nu. Måste göra ett arbete om en fotograf, plugga spanska, matte och sen har vi engelskaglosprov tills nästa vecka men det är det minst jobbiga.


i skolan

Har engelska och sitter i språkstudion och övar på do och does. not! Slutar väl typ om en timme. Chill.
När jag kommer hem ska jag äta och sova, sen plugga. Kul liv! (Y)


Haha, hittade den här cpiga videon på Ana Ginas blogg. Så jävla kul!!


tisdag

Idag är det samhällskunskap, samhällsverkstad och engelska som står på shemat. Chill. 


08/11/10

Jobbigt med skola igen men det var skitkul på gympan iallafall. När vi hade slutat så gick jag, Linnéa och Stina hem till Linnéa och gjorde pannkakor. Jag åkte hem vid femtiden och har sen dess hunnit städa mitt rum, umgås med min syster, kolla på Paradise hotell och Biggest loser och lägga in massa najs musik på min spotifylista.

Nu är jag helt slut så ska gå och borsta gaddarna och sen kolla på o.c. Imorgon är det en ny skoldag, men slutar iallafall hyfsat tidigt. Ska försöka lägga ut bilderna från Sthlm imorgon också. Puss! ♥


gammal bild på mig.


hemma

Nu är jag hemma igen. Allt var verkligen jättebra och jag känner mig supernöjd, förutom att jag saknar Sthlm redan. Måste tillbaks snart! Jag skriver nog om resan och shoppingen imorgon.
Nu ska jag duscha, packa upp och äta. Imorgon börjar skolan igen, men det känns helt okej. Även om en vecka till inte hade skadat. Puss!


h&m - skor



h&m har fått in sjukt snygga skor på senaste tiden och här är bara några av mina favoriter.
De röda klackarna är ju bara to gorgeous!


bio

Ikväll ska vi gå på bio och kolla på den nya filmen med Julia Roberts  - "Eat, pray, love". Efter det ska vi gå och hämta pizza. Puss!


lördag

Idag är det röd dag så det är inte jättemånga affärer som är öppna. Eller typ alla gallerior är öppna sa Linnéa så jag tror vi överlever. Men vi kommer väl ta en tur på stan och så måste vi såklart hinna med Ben & Jerry baren.


Från när jag var i Sthlm i September.


Idol

Nu är det dags för mitt kära Idol där temat denna vecka är kärlek och alla idolerna får ägna sin låt åt någon speciell. Kollade på det här roliga klippet innan i veckan. Så jävla skönt!


shop til you drop

Idag blir det shopping för hela slanten! Kanske hittar jag något av det här.




Nu är vi påväg!

Nu sitter vi troligtvis i bilen någonstans i Sverige påväg mot Sthlm och käkar godis eller så filmar Linnea mig när jag sover.


bilder från de senaste dagarna


Efter första hårfärgningen.

Färgade håret en gång till och såhär blev resultatet.

supercoola Linnéa på donken. ♥

Anna och Bo @lan. Coolt!

Avslutar med en coool ljusbild.

(Kände mig en aning ironisk mot slutet av inlägget..)


hang with me

Nu har jag äntligen ordnat x antal tidsinställda inlägg som dyker upp så småningom. Har slökollat lite på tv under tiden. Bland annat på "The big bang theory" som är ett otroligt roligt program som i stort sett handlar om ett gäng nördar. Det går på kanal 5.

Nu ska jag kolla på o.c sen sova. Måste upp tidigt imorgon och packa, duscha och fixa lite andra saker. Åker till Linnea vid ett och vet inte om jag hinner blogga innan men det kommer som sagt upp tidsinställda inlägg. Puss!



Laddad

Imorgon åker jag till Sthlm med min bästa vän och hennes familj. Det ska bli riktigt kul och jag har sett fram emot den här resan superlänge! Så nu är jag riktigt taggad och förberedd på huvudstaden. Jag ska förbereda lite tidsinställda inlägg också, så det inte blir helt dött här på bloggen.

Jag var duktig och gjorde en jättegod ugnsbakad lax med klyftpotatis innan ikväll. Enkelt och gott!


typiskt

Istället för att packa ooch göra färdigt massa tidsinställda inlägg sitter jag och kollar på massa nätshoppar och lyssnar på denna fina spotifylista. Typiskt.


andra november

Vaknade för en stund sen av alarmet på mobilen. Hatar att göra det men jag ska in till frisören och färga håret en gång till klockan 1 so that´s why. Har precis skrivit ut min fina önskelista till mamma och Rolf nu och ska snart gå ner och käka frulle. Puss!


Min fina önskelista.


just nu

kollar jag på Sunes jul på Youtube och skrattar åt pappa Rudolf. Ska snart gå ner och kolla på nya beckfilmen där "Rudolf" också är med.

Förövrigt så har jag gjort färdigt mina 2 julklappslistor. (En till mamma och en till pappa.)
Blev riktigt nöjd faktiskt, hehe.


collage - jackor och väskor



Ska ju till Shlm på torsdag och jag skulle verkligen behöva en ny väska och de här är 4 favoriter. Alla från hm. Skulle vilja ha en (fake)pälsjacka också, men det ska bara jag kolla på om det blir pengar över. Dessa är från Monki och Bikbok.


RSS 2.0