smile, tomorrow it´s friday

thursday



thursday

Är helt jävla slut typ.. Idag har jag iaf spelat fotboll med min lite konstiga klass och det var så jävla kul haha. Och så har jag sovit en massa.. Och fått reda på en tråkig sak, men skit i det för snart är det SOMMARLOOOOOOOOOV!!! Imorgon ska jag och mina två kollegor (haha) gå in på banken och skänka 2000 (tror jag de var) till barncancerfonden som vi har fått ihop med vårt företag :) Nej, nu ska jag skriva lite på ett arbete sen ska jag duscha, packa och ta cykeln in till stan. IMON ÄR DET HEEEELG! :D

chic hårolja?



Det blev tillslut proffs hårolja, kändes bara helt rätt liksom :) och så blev det ett nytt hårspray och det doftar så otroligt gott, typ som nån god sommarcider, MUMS! Och så har jag fått hem min älskade chic. Jag har prenumererat på den sen andra numret, som kom 21:a juni 2008 så jag har snart prenumererat på den i 4 år och jag är helnöjd. Det är massa mode, inspiration, skönhet och lite modenyheter/skvaller och otroligt vackra bilder. Den sviker aldrig, haha :)

Förresten, jag har skrivit in mig på körskolan och övningskört för första gången på vägen idag!! OMG va de va kul och samtidigt lite läskigt, men oj vad roligt! 



wednesday

hang with me



hårolja

Jag är sjukt sugen på att köpa en hårolja, pga att jag gillar att testa nya produkter och att mitt hår är superslitet och jag vill gärna tro att det finns en mirakelprodukt. Jag har inte råd med "moroccan oil" och jag har läst att dessa är minst lika bra trots sitt låga pris. Så jag skulle vilja veta om någon har testat nån av dessa (eller båda två) och vill dela med sig av hur den/de funkar.



gina tricot

Jag tycker Gina är en sån affär där man antingen vill ha nästan allt eller absolut ingenting. Ibland har dom bara dåliga fula skitkläder men just nu har dom sjukt mycket snyggt inne. Här är mina favourites ;)



Mumma på allt, men speciellt på linnena och den vita skinnjackan, CRAVING!!!

nu har dom äntligen landat!


My lovely babies!

monday wishings

shopping in west village



Det var en gång i ett annat liv, Ett annat dom mot ett annat vi och jag


wanted



bäst-i-test bus från vichy, 159 :- på apoteket. Lanza saltvattenspray. Har dock gjort mitt eget med salt, vatten och lite socker. Får se hur bra det funkar! Och sist men inte minst så har jag nu upptäckt att det finns pennor som tar väck nagellack som kommer utanför nageln, wiiiiie! Typ världens bästa uppfinning! Så en sån måste snarast bli inhandlad. Just den här är från orilflame men har sett att Kicks har en egen variant av pennan.

Du är en vän jag lärt mig sakna Du är en dröm under konstruktion Jag låtsas sova men är vaken när du smyger in

if i die young send me away with the words of a love song



En vidöppen väg rullas ut framför oss från en ödelagd stad där ateister bär kors Jag säger till dig det var tur att du kom jag har skyhöga krav och det här är lagom men det är inget för mig


ännu mer smycken, den här gången från JFR

Haha, det blev väldigt mycket om smycken idag, men det är ju alltid roligt! Jag hade gärna velat ha ett stort halsband till sommarens alla outfits och förutom de jag visade innan så hittade jag dom här från JFR och det här supersnygga armbandet!!




cocoo

Cocoo.se har hur mycket fina smycken som helst! Just de här är mina favoriter just nu, särskilt halsbanden och silverringen! 



just like an romance novel

just like an romance novel



black and white


rysningar <3

måndag

Då var det tillbaks till vardagen igen efter ett otroligt skönt minilov som innehöll massa god mat, sällskapsspel, lite blåmärken, massvis med skratt, seriemaraton och en del sol på slutet. Helt underbart! Fick förresten mina skor idag som jag beställde från nelly för några dagar sedan. Snabbt och bra tycker jag de gick och dom var riktigt fina också! Fick Nelly Magazine på köpet och det är ju aldrig fel med en tidning ;)



beredd på allt

sunday afternoon



favourite colours - blue

favourite colours - blue



wanted



solglasögon från h&m, blekning så jag kan göra mitt ombrehår lite ljusare och BUS så man blir brun nån gång!

my day

Jag spenderar min lediga dag med läsning och serie-maraton
Och såklart lite choklad och kaffe :)

ÄNTLIGEN BESTÄLLDA!!

Från nelly.com

shoreline

buying a magazine at LAX



LOVE THIS MAN!

Jag har fått en crush på denna underbara man, Charlie Hunnam! Sist jag hade en sån här djup crush var på Joel Kinnaman och det varade i 2 år haha! Helt sjuuukt va snygg denna mannen är!!! (Ja, ja vet att ja låter helt sjuk i huvet)

GEEE MIG!!!

Get your feet back on the ground We can leave it all behind This dance will keep us cold This dance will let you know It’s all in your mind Take your chance and turn around


Ticket lines, and places to dine Taking baths and drinkin' wine People ask I say I'm doin' fine Motorcycles and for sure The Eiffel Tower They were made for two A double bed has never felt so empty What's missing in the world is you

what hides in the shadows

STYLISTERNA: FINALEN!!!

Som alltid när ett program tar slut så uppstår en viss tomhet, gillar inte riktigt den känslan, men de är ju inte världens allvarligaste grej haha :) Har inte haft nån riktig favorit den här säsongen och jag gillar båda tjejerna som är kvar så låt bästa kvinna vinna!


sthlm streetstyle


we can burn brighter than the sun

we can burn brighter than the sun



beställd!

Från sheinside.com

Give me a second, I need to get my story straight


BÄST!

The met gala - mina favoriter

Diane Kruger i Prada
Melania Trump i Marc Bouwer Couture
Malin åkerman
Kate Bosworth i Prada
Katherine McPhee i Elie Saab
Ginnifer Goodwin i Monique Lhullier
Ashley Greene i Donna Karan
Dianna Agron i Carolina Herrera

Min älskling Gerard Butler ♥

favourite colours - turquoise

favourite colours - turquoise



todays outfit (I WISH)

amazing



new stuff


Åkte till Karlskrona en sväng idag med min syster och fick med mig en hel del saker hem. Förutom detta så köpte jag även en grå baströja från h&m, witch i love! Efter att ha provat 9 par jeans (utom att bryta ihop fullständigt, grattis till mig!) så bestämde jag mig tillslut för att köpa de här ovan. Jag hade dock tänkt sy upp dom och torktumla dom lite mindre, hehe. Är helnöjd faktiskt! :)

Färgen på nagellacket heter "peach daiquiri" och är starkt rosa/korall färgat i verkligheten. Och det ska bli jättespännande att testa ansiktsprodukterna som är för känslig hy (eftersom min är väldigt röd av sig så tänkte jag att det kanske kunde lugna ner det där lite). Den blåa flaskan är en cleanser som man använder morgon och kväll att tvätta bort orenheter med. Tubgrejen är en fuktgivande kräm (såg ut som värsta sörjan i affären, haha! Rann som fan!) som man använder på rengjord hy morgon/kväll. Båda produkterna ska motverka "oljig" hy, vilket är väldigt bra nu till sommaren då iaf jag blir mer fet och glansig i hyn. :)

RSS 2.0