Sista dagen på året

Idag är det som sagt nyårsafton och kvällen ska tillbringas i stan med Linnéa och tjejorna. Det kommer bli bäst!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen fixa mig och äta innan mamsen skjutsar in mig till stan.

Gott nytt år! ♥



Vad hände 2009?

Kändisar som dog i år:
Brittany Murphy - ?
Natasha Richardson - skidolycka
Farrah Fawcett - cancer
Michael Jackson - överdos/?
Ted Kennedy - hjärntumör
Adam ”DJ AM” Goldstein - överdos
Patrick Swayze - cancer
Ulf Larsson - ?
Stephen Gateley - oklara omständigheter

Filmer från året:
2012
Avatar
Bruno
Baksmällan
Saw VI
Sommaren med Göran
Göta kanal 3
Milleniumtriologin
En julsaga
Dumpa honom
This is it
Johan Falk filmerna
Wallander filmerna
I taket lyser stjärnorna
Ice age 3
Harry Potter och halvblodsprinsen
Hannah Montana: the movie
Dumpa honom
Fast and furious
Public enemies
Prinsessan och grodan
New moon
Natt på museet 2
Inglourious bastards
State of play
The proposal
Upp
Änglar och demoner

Andra händelser:
Kissie tar över bloggvärlden.
Chris Brown misshandlar sin dåvarande flickvän Rihanna.
Kronprinsessan och Daniel förlovar sig.
Anna Anka dyker upp i "svenska hollywoodfruar".
Magnus Samuelsson vinner Let´s dance.
Det kommer en ny lag: FRA lagen.
Carola och "Kicken" blir ett par.
Petra Mede är programledare för Melodifestivalen.
Britney åker på tour, besöker bland annat Sverige.
Madonna och U2 spelar också i Sverige.
Sofi Fahrman ger ut en bok.
Svininfluensan gör halva jordens befolkning paranoid.
Laila bagge och Niklas Wahlgren blir ett par.
Malena Ernman vinner svenska Melodifestivalen.
Alexander Rybak vinner finalen.
Avlidna Heath Ledger vinner en oscar för rollen i "The Dark Knight".
Barack Obama blir Usa:s nya president.
Homosexuella får gifta sig.










Godmorgon

Hej bloggen. Jag har sovit hos Linnéa inatt och vi vaknade för en stund sen. Just nu känner jag mig helt död, har ont i nacken och ryggen. Aja, det blir nog bättre sen.

Nu ska Linnéa och jag kämpa oss in i köket. Sen ska vi nog upp på stan och ikväll ska vi kolla på KM i väggahallen.

Jag älskar Ica-Ulf!



Jag hittade den här videon på Kissies blogg. Den är bara så j*vla rätt =D

Visste du att..

* Jag har klaustrofobi(cellskräck).
* Jag är söligast i hela världen(kan verkligen inte hjälpa det).
* Jag älskar höga klackar!
* Jag hade illrött hår i sjunde klass.
* Jag är en stor filmälskare.
* 80-talet är mitt favoritårtionde.

Nyår!

Nu är det äntligen fixat. Jag ska sova hos Linnéa på nyår, f*n va gitt.

Älskar dig bästavän! ♥

Tomt

Idag känns saker och ting tomt. Vaknade för en stund sen, ska stiga upp nu och gå ut med hunden, sen äta, tvätta lite, sen kolla film.
Jag har typ ingen lust att skriva just nu, kan inte hjäpa det. ♥


Dagens låt


Sara

I need you now! ♥

christmasday

Är hos Linnéa. Vi ska precis dra ut nu. Vi nås på mobilen. (; ♥


Göta Kanal, eller vem drog ut proppen?

Sitter och kollar på den filmen nu, den går på 4:an. Den är så rolig! =D

För övrigt så har jag varken haft tid eller orkat skriva idag, men jag skriver nog lite mer imorgon istället. Sen ville jag bara säga god jul och att jag saknar Sara jättemycket! ♥


Dagens låt


Dan före dopparedan

Idag är det en dag kvar till julafton, woho! Förövrigt, ska jag åka hem till Karlshamn, men jag har tydligen valt fel dag, för jag har blivit förkyld och fått halsont. Men imorgon ska jag vara pigg som en nötkärna, så jag kan öppna många paket! =)

Nu ska jag lägga in lite bra musik på mobilen, så jag har något att lyssna på när jag sitter på tåget, sen ska jag proppa ner allt i resväskan och försöka stänga den utan att den går sönder (ännu mer). Seya! ♥

Godnatt

Sov gott och dröm sött, för det ska jag göra. =) ♥


Malin<3Liseberg

Idag var jag på Liseberg med pappa och hans familj. Det var värt att frysa häcken av sig, för nu har jag verkligen maxad julkänsla! Det var så fint och mysigt med alla tända lampor och små bodar med allt från tomtar till äppel med knäck och kaffe. Jag köpte en påse kaffe med Wiener nougat smak, det luktade bara så gott. När vi kom dit så kollade vi på en jättevacker isshow. Jag vill också kunna åka som dom gjorde! Sen åkte jag, Natalie och Jossan sagoslottet och slänggungorna. Men det var svinkallt att åka slänggungorna.
Lite här och var fanns det grillar utplacerade eller vad man ska säga. De såg precis ut som grillar i alla fall, men de var till för att man skulle varma sig. Det var skönt när man inte hade någon känsel i fingrarna eftersom vissa ska gå och ta upp kameran hela tiden och fota precis allting, *host*.

När vi skulle äta var det självklara valet Burger King. Men när vi kom in där så var det för mycket folk, så vi åkte upp till det som är i vid det stora Lisebergstornet. Men det var bara borta lixom. Istället var där en foto/tavelutställning med naturbilder. *Gäsp!* Så vi fick bege oss ner mot det andra igen, och tillslut fick vi en plats. Slutet gott, allting gott.(skämt åsido,haha.)

Efter det så stötte vi på en Lisebergskanin som gled fram i snön och ramlade på marken. När vi kom till kaninhuset så började kaninen och en gammelkanin ha snöbollskrig som jag filmade. Sen blev det kramstund innan vi gick in i en souvenirshop typ. Där köpte jag ett läppbalsam och en tshirt med "I <3 LISEBERG" tryck. Natalie köpte öronmuffar med lisebergskaniner på. Jag ville också köpa dom, men kom fram till att jag var för stor för det. Hehe. Sen åkte vi hem till Sanadared igen. Snipp, snapp, slut så var detta (långa) inlägg slut. ♥

Ps. Jag lyckades få med ordet "liseberg" 5 gånger i inlägget, haha!







Bilderna är från Google, men det såg ut exakt så här. =)


Blondie goes dark?



Ska jag?

Mina julklappar

Här är lite grejor som jag fick i julkapp.



pengar


ipoddocka


Grey´s Anatomy säsong 2


 lösnaglar från Depend

Slappdag

Jag och min låtsassyster sitter med en varsin dator här i soffan. Jag kollar på bloggar och hon är ute på Habbo. Vi har typ suttit här i en timme eller något och knappt sagt ett ord till varann. Haha, vilka datanördar vi är. Men det är så det ska vara när man har lov. Man kan sova hur länge man vill, gå runt i pyjamsen hela dagarna, göra ett undantag med tandborstningen o.s.v.

Nej, nu ska jag bege mig mot duschen, sen ska jag rocka loss till Guitar Hero och kolla på några avsnitt av Grey´s Anatomy. Vi hörs senare! ♥


Nu bär det av hem till Sandared

Jag låter rubriken tala.

Julklappsutdelning avklarad

Nu har vi ätit julmat och gröt, delat ut julklappar med en "riktig" tomte och druckit glögg. Riktigt mysigt! Det är ju 5 barn om man inte räknar med mig och alla är yngre än mig så det blev många julklappar. Jag har nog aldrig sett så många julklappar på en och samma gång, det var helt otroligt alltså!
Jag fick en dock till ipoden, så man kan lyssna på den i högtalare. Sen fick jag Grey´s anatomy säsong 2, 2st ljus med fina budksap, lite smink, lösnaglar, nagellack, godis, pengar och morgontofflor.

Imorgon eller på tisdag kanske vi ska till Liseberg och gå på julmarknad. Jag har aldrig vart på deras julmarknad, men jag har velat åka dit i flera år. Kanske man hittar en julklapp eller två. Gud vad mysigt och kul det ska bli! ♥

Ilandsproblem

Jag stör mig på att jag inte kan ta några bilder och lägga ut på bloggen. Men när jag kommer hem ska jag göra ett inlägg med massa bilder. ♥


Hej bloggen

Jag har nästan precis vaknat och ska snart äta julfrukost, för idag är det julafton här i Landvetter. Jag har fått min första julklapp, boken Elsas mode, skriven av Sofie Farhman.
Tack pappa och Annelie! Det ska bli superkul att läsa den, det ser jag fram emot! ♥



God förmiddag

Jag sitter vid pappas dator och letar upp jullåtar som jag ska ha på min ipod. Efter det ska jag göra mig iordning så man ser lite vettig ut, hehe.
Sen bär det av till Landvetter för övernattning och julfirande.

Ps. Jag saknar Sara jättemycket!! ♥

Visst har jag humor =D



Detta handlar om ett internskämt, haha! =)

Hemma hos pappa

Här sitter jag nu, hemma hos pappa. Tåget kom typ vid nio, då var pappa och jossan(min låtsassyster) på stationen och hämtade mig. Sen åkte vi hem och jag åt tacos och nu kollar vi lite i min skolkatalog och lite på tv. Jag är verkligen jättetrött så det blir nog sängen snart, men först ska jag bara kramas lite med pappa.

Imorgon ska vi till Annelies(pappas sambo) bror i Landvetter och sova där över natten, så jag får se imorgon om det blir något inlägg eller inte. Godnatt. ♥


Borås nästa

Jag ska bara äta lite sen bär det av med tåg till pappa m.fl i Borås.
Jag bloggar därifrån om jag har tid. Hejdå! ♥


jullov snart!

Sista dagen i skolan idag och detta är vad som har hänt hittills:
.Snöbollskrig överallt
.Någon fick en Stryk i cafeét
.Jag ramlade inför alla människor på läktaren när vi kollade på trippelbollen

Annars har det varit ganska lugnt. Vi har kollat på trippelbollen då ju. Lärarna mot 9B. Lärarna vann med 2 poäng. Det sög! Sen åt vi pepparkakor och drack julmust och kollade på en julfilm med klassen, och nu har vi precis vart och ätit och snart ska vi kolla på julrocken i aulan.
Först ska jag bara leta upp alla j*vla lärare för att dom måste skriva på min ledighetslapp(ska iväg på skidsemester v.2). Jag skriver mer när jag kommer hem(om jag hinner). ♥


I´m back again

Sådär, nu är jag tillbaks från stan. Det var svinkallt ute men väldigt mysigt med alla tända lampor som är upphängda. Anton köpte en julklapp till sin bror och sen gick vi till Briggen och fikade. Chailatte och kladdkaka fick det bli. Jag mådde jätteilla efteråt och sen kom jag på att jag har svårt för varma drycker, haha.

När vi var på väg hem hände världens roligaste grej. Vi gick på gatan och sen helt plötsligt så halkade Linnéa på rumpan. Hon gick på en isfläck som var övertäckt med snö och gud vad Anton och jag skrattade.


@ Linnéas place

Hej bloggen. Sitter hemma hos Linnéa nu och vi ska snart ut på stan med Anton. Vi ska typ köpa lite julklappar och så och sen kanske vi tar en fika.
Hade tänkt att lägga ut lite bilder från dagen men Jag kan inte med Linnéas dator så jag gör det när jag kommer. Chacha. ♥

Dagens jullåt


Hej bloggen

Nu sitter jag i skolan med Sara brevid mig och snart ska vi gå till stan för Sara ska klippa sig. Det är sån härlig känsla i skolan idag. Alla springer ut och in hela tiden och har snöbollskrig. Det är typ 5 minusgrader och strålande solsksken, så j*vla härligt!

Efter skolan blir det julkappsshopping med min syster, sen ska jag träffa Linnéa, Anton och william så ska vi gå och äta någonstans. Hörs ikväll bloggen! ♥


Hafjell

Hit ska jag vecka 2 med pappa och hans familj. Det kommer bli superkul!

Sean banan



Haha, den snubben är bara så rolig!

dagens eller något..


Så här ser jag ut idag. Kunde tyvärr inte ta en bild på hela outfiten för om man ställer in camen på timer så blir det en stor klocka på hela bilden. *suck*


Jag hade min nya väska idag som jag har fått av Linnéa. Jag vet dock inte var den kommer ifrån, men jag är i alla fall förälskad i den.

dagens första inlägg

Jag får klagomål på att jag uppdaterar dåligt så här får ni ett inlägg. Dagen har tillbringats i skolan(daaaah). Vi kollade på film nästan varje lektion eftersom vi bara går den här veckan också, sen är det jullov!
Sen har vi haft elevens val idag också. Det innebär att det finns grupper som gör olika saker, tex fotboll,friluftsliv, mode o.s.v, och så får man välja en grupp att vara med i. Jag är med i sällskapsspel och idag spelade vi twister och det var superroligt! Sen började det snöa och när vi tog rast så var det ganska mycket snö ute, tillräckligt för att göra snöbollar i alla fall. Så idag har jag gjort vinters första snöboll. Sen fick Maja lite damp och skulle mula mig, men jag gav tillbaka.

Nu ska  jag försöka ta en bild på min outfit idag. Vi får se om jag lyckas för min dator är lite konstig. Hörs sen!♥



Martina, Maja och Linnéa på elevens val.


hej bloggen

Har precis kommit hem från skolan.
Ska äta nu, sen ska jag bygga pepparkakshus med min syster.
Hörs ikväll.♥



Asso min cp:iga data vill inte fatta att jag har roterat bilden,
men här är i alla fal en bild på Sara. ILY!

Mariah Carey - All I Want For Christmas



Åh, jag får sånna härliga julkänslor av den här låten! ♥

3:e advent

Nu är det ju tredje advent och jag har inte plockat upp några tomtar eller sånt på mitt rum ännu. Jag ska ta tag och göra det ikväll och sen ska vi nog klä granen också.

Linnéa sov ju här inatt och vi hade vår lilla julafton igår. Jag hade ju tänkt att lägga in lite bilder på vad vi fick och så, men nu hittar jag ju inte sladden till kameran, *suck*. Jag lägger upp bilderna så fort jag hittar sladden.
Här är i alla fall några bilder på när jag och Linnéa lekte lite med min webcam. Enjoy! ♥


två små muppar





Arthur ville också vara med. :)


Ny moped!



ÄNTLIGEN!

Jag frös som en jävla jude när jag körde hem. Hade ingen känsel i fingrarna eller tårna när jag kom hem, haha.
Linnéa och Rolf körde framför mig hela vägen hem och när vi hade kört i typ 5 minuter så blinkade dom in till kanten och jag stannade och det visade sig att jag hade haft blinkersen på i typ en minut eller något. Fail! haha!

Ska ner och fika nu sen blir det nog film. Hörs ikväll. ♥ 


OMG

DET SNÖAR! :D

chacha bloggen

Nu har Anton och Wille kommit också, vi har ätit bakad potatis med en jättegod räkröra och nu ska vi gå ut med min hund och sen ska vi lira Guitar Hero. Det kommer bli en superkväll!
Hörs imon bloggen.♥ 


update: Min hund juckade precis järnet på Anton, hahaha!


bästiskväll

Nu kom Linneá. Vi ska kolla film, äta god mat, öppna paket och prata skvaller hela kvällen.
Vi ses! ♥


christmasgift

Dom här underbara skorna från H&M kommer jag få i julklapp!
Jag är så jävla glad just nu! :D


hjälp!?

Asso jag är inte nöjd med utseendet på bloggen. D.v.s typsnitten, färger, stl på inlägg, bilder, headern o.s.v.

Skulle bli jätteglad om någon skulle vilja hjälpa mig med det!

Nyårsoutfit?


Jag kollade lite på hm´s  hemsida och hittade de här snygga plaggen som jag satte ihop till tre olika tänkbara nyårsoutfits. Man ser kanske inte det, men strumpbyxorna i mitten är leopardmönstrade. Jag tycker typ att alla 3 är lika snygga! Vilken gillar du bäst? 

Nu ska jag hoppa in i duschen och testa mina nya skönhetsprodukter som jag fick igår, woho! Vi ses sen. ♥

Lucia, krocketter och glamour

Kom hem för en stund sen och då låg detta på mitt skrivbord. En "bus" och scrub gel från Loreál som jag fått för jag prenumererar på tidningen "Glamour". Wiho, jag älskar sånna här skönhetsprodukter eller vad man ska kalla det för.

Idag var det iaf lucia i skolan. Det var jättefint! Började typ lipa, very emotional, haha! Sen var det lite fika med klassen, mysigt.
Efter skolan åkte jag med mimmi hem, åt lite o så. Sen hämtade vi Anna och körde till rinken och åkte skridskor, elr ja, Anna och Mimmi. Jag kollade mest på alla snygga killar, hämtade puckar och sånt. Sen åkte vi hem till Mimmi och åt. Krocketter(stavning?) och fläskfilé blev det. Supergott!
Efter det åkte vi till fritidsgården och var där en stund. Sen körde vi till Max och chillade lite, sen gick vi ut och träffade lite folk och så, och nu sitter jag är och ska snart gå och lägga mig. Är verkligen supertrött.
Imån ska vi inhandla julgran och så ska jag fixa lite julstämning på mitt rum, sen på eftermiddagen/kvällen kommer Linneá, så ska vi ha julmys. Ha dä gitt, häj! (; ♥


thursday night

Ja, nu är det snart fredag igen. Wohooo!:D Jag är nästan alltid glad på fredagar. Med risk för att göra vissa upprörda(haha), så måste jag säga att till och med skolan är rolig på fredagar, och det skadar ju inte att vi slutar tidigt också. och imån är en extra bra fredag, för det är lucia och efter blir det fika/mys med klassen. Men iaf, idag har jag ätit pizza med två superfina tjejor, Hanna och Alexandra, på lunchen. Sen gick jag och köpte lite julklappar till min bf. när jag kom hem kollade jag lite på tv och hade videosamtal med Linneá, haha! Sen åkte jag och rolf till coop och handlade lite, sen donken, sen hem. Här ligger jag nu, i min säng och är supertrött. Ska nog gå och ta av smink o så nu, sen blir det sängen. Godnatt! ♥


all i want for christmas..


Här är lite saker som jag önskar mig i julkapp. Alla kläder, skor och accesoarer är från h&m, locktången från björn axen, mattan från ikea och resten går att få tag på lite olika ställen. Vad önskar du dig i julklapp? (: ♥

Thanks bfff!

Tack Linneá för att du hjälpte mig med bloggen idag. Jag älskar dig och kommer alltid att göra det! ♥ 
    


My first!

Howdi.;D hahahaha! Okej, nu ska jag vara seriös. jag har precis startat den här bloggen och detta är mitt allra första inlägg. vi får se hur mkt jag skriver här men ska iaf försöka skriva flera inlägg varje dag, sen så får vi se hur det går. (:  Jag kommer antagligen skriva om min vardag och sånt som faller mig in(daah;p). Nu ska jag ta och bestämma outfit tills imorgon sen blir det nog att jag lägger mig i sängen och kollar på new moon eller desperate housewifes. Ha en trevlig kväll! ♥


RSS 2.0