ilandsproblem

Det har vart en fluga på mitt rum HELA NATTEN och jag försökte döda den iaf 20 gånger utan något lyckat resultat. HATAR FLUGOR!!!


r.i.p amy

r.i.p amy!


sthlm! <3


har jag glömt o säga att ja o linnéa har startat företag? ;)

grönan <3

så sööööta!

hälsade på kusinen :)

17000 pers på genrepet!

är man turist så är man!

ÄNTLIGEN!

Har haft 2 superduperdagar i sthlm med mamma o Roffe. Vi har shoppat, vart på skansen o kollat djuren o allsången, gått jättelångt, ätit supergod mat m.m. OCH ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT MIN ONEPIECE!!!!!!!! :))))))


pics from waaaaarbeeerg.


Jossan läser Julia o Käkar glass

Vi var på Ullared där jag bl.a. hittade den här boken

De dagar det var fint väder parkerade vi oss uppe på en klippa och solade. När det blev föör stekigt svalkade vi oss i det 20 gradiga vattnet. LOVE VÄSTKUSTEN!

Annelie fixade fika och festiiiiis! :))

Jossan :)

Jag fick låna Jossans onepiece och blev överlycklig! När vi är i sthlm måste jag till onepiece-affären!!

Jag och Annelie gjorde jordgubbstårta på pappas födelsedag

Födelsedagsbarnet himself ;)

Jag hittade såklart en hippiebuss på campingen. Coolaste hittills!


ny klänning!Jag hittade den här söta klänningen inne på hm i Varberg. Letade inte efter något speciellt men när jag hittade den här var jag tvungen att ha den. Den är lättstylad, enkel och precis den modell av klänning som jag gillar.


tjabbatjenahallå!Nu var det sjukt längesen jag skrev här på bloggen (,för att jag inte har haft tillgång till en dator). Igår kom jag hem från nästan två veckor i varberg. 13 skitgöttiga dagar med sol, mat, bad, shopping, skratt och en del regn. 

Gårdagen och dagen som pågår just nu har bestått av Harry Potter maraton. Jag ska börja kolla på halvblodsprinsen(6an) men kom på att vi inte har den här hemma och jag hittar den inte på datan..ILANDSPROBELM!

Veckan som kommer börjar östersjöfestivalen här i karlshamn, så det lär nog bli några roliga dagar. Och nästa måndag bär det av till STHLM!!! På tisdagen blir det allsång på skansen och då uppträder bl.a. Hoffmaestro och en av Norén bröderna. UNDERBART!!! Sen blir det såklart shopping och kanske lite kändis-spotting.. :)))just chillin´

 

just chillin´

RSS 2.0