joel is back in sweden!! <3



bilder lånade av stureplan.se


sommarklänningar från Nelly

OMG! Sjukligt snygga klänningar från nelly!!


ska man?

De här snyggingarna från h&m kostar endast 199:- just nu. Man blir ju lite sugen..


godbitar från gina tricot


just nu

Jag och mamma bakar cupcakes och lyssnar på svenska sommarlåtar. Bättre kan det knappast bli.


grattis alla mammor!


Idag är det er dag! Älskar dig! :)


ego woman




lista

Hittade den hos Michaela Forni.

matvanor:

Bästa maträtt? tacos, fiskpinnar & spenat och sen så gillar jag massa plockmat och kräftor!
Bästa efterrätt? Ingen speciell, men choklad går ju alltid hem.
Bästa dryck? vatten
Hatdryck och maträtt? äppeljuice och allt från skolan.
Använder du smör på smörgåsen? Ja, ofc!
Smågodis eller färdiga påsar? Äter bara choklad typ.
Bästa soppan? Är inte så förtjust i soppor.
Favoritglass? hmm.. typ lakrits och melon

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? allt från 0 - 1000:-
Har du mer skor än kläder? Nej.
Favoritplagg? sorligt nog, leggins. och stora t-shirtar!
Favoritfärg på kläder? går i vågor.
Favoritfrisyr: Skönt med uppsatt ibland, men kul att variera sig.
Bästa mönster: Ränder och småblommigt.
Bästa accessoar: ett leende och nagellack.
Hatplagg? byxor, för att dem inte passar mig.

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? Pluggar -.-
Vad vill du bli? Jag vill jobba inom mode, skönhet eller inredning.
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? kanske senare i llivet, inte just nu dock.

Lite allt möjligt:

Har du barn? nääää
Är otrohet okej? nää
Älskar du någon? Ja, ofc! :)
Vart åker du helst på semester? Liseberg, sthlm och jag vill gärna åka till USA!
Bästa klimatet? typ 25 grader hela tiden med massa sol och varm blåst.


summer romance

summer romance

summer romance by malinsvensson featuring pink watches

naturen har all makt

När jag var liten fick man alltid höra att solen skulle sluka jorden om 1 miljon år men nu ska vår stackars lilla jord gå under nästan var dag. Tänk vad vi utsätter den för egentligen. Den är verkligen sjukt tålig om man tänker efter. Tänk att vi kan bo på ett gigantiskt runt klot som svävar omkring i evigheten. Nu ska jag inte bli mer djup, utan det jag ville komma till var att jag tror jorden kommer gå under om typ 200 år pga naturkatastrofer. Tänk bara på allt som har hänt de senaste åren!

2004:jordbävning som ledde till tsunamin i indiska oceanen. 2005: jordbävning i kashmir, orkanen gudrun och katrina. 2006: jordbävning utanför java. 2007: orkanen per. 2008: Cyklonen i Burma, Jordbävningen i Kina. 2009: skogsbränderna i australien. 2010: Jordbävningen i Haiti, jordbävningen utanför Chile, Vulkanutbrottet på Island. 2011: jordbävning som ledde till tsunami i japan. Lerskreden i Rio de Janeiro och översvämningarna i australien som började i december 2010


bloggsvar!

Nu har jag äntligen fått tag på bloggsvar, tack fina hanna! Ni hittar den i vänstra spalten nästan högst upp typ. Så fråga på! :)


wanna make some change

Jag vill slinga/färga mitt hår lite ljusare nu när det snart är sommar o allt. Dem här bilderna är min inspiration, men dem är lite olika varandra, så man får gärna tycka till om man vill. :)



Kommer nog inte kunna få det så här ljust dock..


sommaren

Snart är den här på riktigt, den svenska sommaren. Då man äntligen kan strosa runt på marknader, cykla barfota i sommarnatten, njuta av det svalkande havet, äta färsk frukt, ha färgglada naglar, njuta av en iskall isté, äta god grillad mat och kolla på när solen går ner, njuta av solens varma strålar och känna lukten av solkräm, gå utan smink och ändå vara sådär fräsh, åka tåg och njuta av det svenska landskapet, läsa en bra bok i hängmattan, lyssna på sommarplågorna och känna vinden i håret, vara ute på havet och massa mer. Snart är den verkligen här. Åh, vad du är efterlängtad!




i think i got a crush..


Jag älskar topshop! Jag vill ha en butik här, nu!  


the hangover - part 2

Kolla bara in den här trailern! Jag tror jag döör, måste se den!!!


sommarplågor!

Förra årets sommarhits var sjukt bra! Natteravn, från och med du, alors on dance, waka waka, monday morning m.fl. Det jag ville komma till var iaf att jag tror inte att det kommer bli en lika bra musiksommar som det var förra året. Det har ju kommit några låtar nu som är helt okej, men det känns som om dem har kommit för tidigt. Flera jättebra låtar är redan uttjatade som hello, party rock anthem, fest i hela huset, bullets o.s.v. Hoppas, hoppas det kommer riktigt bra sommarplågor! Annars har jag en plan att återanvända sjuttiotalet, förra årets plågor och klassiska svenska sommarlåtar. :)  


woodstock peace & love roskilde way out west siesta hultsfred Coachella

woodstock

Gentle people with flowers in their hair

Jag vill ha nytt smink. Jag vill ha sommarskor. Jag vill ha en iphone. Jag vill ha körkort och en hippiebil. Jag vill ha sommarkläder. Jag vill resa till usa. Jag vill åka på festivaler. Jag vill tågluffa. Jag vill träffa min kusin. Jag vill till liseberg. Jag vill till Disneyworld. Jag vill ha sommarlov. Jag vill ha en fin bikinikropp. Jag vill ha tillbaks mina långa naglar. Jag vill våga mer, ta för mig mer. Jag vill vara glad och positiv. Jag vill till stockholm. Jag vill sitta på en uteservering och njuta av det fina vädret. Jag vill ha en ny klocka. Jag vill strosa runt på stan och bara umgås med vännerna. Jag vill ha säsong 7 av greys anatomy och säsong 2 av glee. Jag vill äta jordgubbar och grädde. Jag vill bli brun. Jag vill ha nya nagellack. Jag vill göra något med mitt hår.

Var tvungen att skriva av mig lite. Jag är nog på lite skrivhumör idag. :)


söndag

Idag har jag cyklat, skrattat, kollat på baksmällan och just nu kollar jag på BB. Hoppas på att gurkan åker men tror att christian kommer få åka.

update: YEEES! Gurkan åkte!!!


it´s like pink fluffy sugar

Jag är såå sugen på sommarskor! Jag måste faktiskt ha nya skor nu till sommaren så jag hade gladeligen tagit emot något eller några av paren här under. Alla paren hittar man hos Nelly.


tävling

Jag är med och tävlar om den här väskan på Hannas blogg. Det kan ju aldrig vara fel med en ny väska liksom. :)


torsdag

Väldigt förvirrande dag för min stackars hjärna som redan är som en jävla mosad veggieburger. Hade sovmorgon till 12.45. Vi hade dock ingen religion så jag skrev en filmanalys och nu har jag precis gjort ett prov i datakunskap. Bussen går klockan 4 så jag väntar på att tiden ska gå. Usch, det är så rörigt i mitt huvud! Massa kaos men ändå så tomt.. 


i´m drifting through the wind

drifting

pirates of the caribbean - on stranger tides

I fyra år har jag väntat på uppföljaren och nu äntligen är den här och ikväll ska jag se den.
Jag är så LYCKLIG!!!
Den kommer ju inte slå den första filmen, men jag älskar JACK SPARROW! Ska se den med en kompis som jag inte har träffat på länge så det ska bli kul. Vi har liksom sett alla dem andra filmerna tsm hur många gånger som helst, så det här var ju en självklarhet. Guuud, jag dör. Den är äntligen här! SHIT!
 


Alla dörrar var så tunga att dom inte krävde lås




bilder från götet

 Jag var ju i göteborg för någon vecka sen med mamma, Rolf och Linnéa. Jag hade ju som sagt hur kul som helst och vi tog massa fina bilder med Linnéas iphone. Det finns dock fler på lager men min lilla fina vän kan ju aldrig skicka dem till mig. ;*



vi var uppe i baren på våning 23 och drack goda drinkar. Hur gött som helst, eller hur lensway?! ;)

Den finaste utsikten man kan få, från vårt hotellrum på 15:e våningen. Det var på den våningen som dem spelade in Johan Falk. Vilket betyder att jag har befunnit mig på samma ställe som Joel Kinnaman. I will die happy :))))

Hotellfrukost är en av de bästa sakerna som finns!

I flumeride

Det fina parisehjulet

Mööl in tha pariswheel! ;)

Åh, så vackert som det kan bli!

Började nästan lipa när vi skulle lämna Liseberg men jag fick iaf med mig lökringar och vitlöksdip. MUMMA!


kent <3



jag har hittat in från mörkret
det finns hopp om en förändring
men det tar den tid det tar
En ny start


jag kan känna doften av sommar



sommarsöta ting från topshop, h&m och bikbok


this is not the real story

trashy sun

skräckafton hos saga



drinkarna var såå goda!

förrätt

Anna var... bara läskig och jag var jokern



Haha, jag gick verkligen in i min roll!


mimmi & bella <3


Igår cyklade jag och Anna hem till Saga och på vägen dit körde x antal bilar förbi oss med förskräckta miner, haha. Väl hemma hos Saga fick vi god potatisgratäng och kyckling med sallad. Till efterrätt blev det cheescake, typ..
Saga hade också vart väldigt duktigt och kommit på tre roliga tävlingar. Jag vann tipsrundan med endast ett fel och musiktävlingen. Bella vann introtävlingen där vi fick höra olika intron från program som gick på tv när vi var små. Favoriten var Beppes godnattstund, haha! Nu är det gosdax, gosdax, gosdax!


livet

Åh vilken underbar fredag det är! Det är riktigt mysvarmt och det luktar så gott ute. Allt är så grönt och livfullt. Åh, vad jag älskar denna fredag! Nu kommer snart Anna. Puss!


rachel mcadams <3


fredagen den 13:e

Idag är det halvåtta hos Saga med temat skräck och jag är supertaggad!!


glamour chic

hollywood glamour

dag 20 – en låt du vill ha på din begravning





De här låtarna är så fina! Den första är vacker men samtidigt lite sorlig tycker jag och den andra gör mig lugn och harmonisk. Och det ska man ju gärna vara på sin begravning. Lugn och harmonisk, haha.


festival

festival

festival by malinsvensson featuring a knit cardigan

tisdag

Idag var det nationella i engelska. Hör och läs den här gången och det kändes iaf helt okej. Slutade lite i elva så då gick jag, Sofie, Tess, Linnea och Adam till briggen sen gick vi och kollade i lite affärer innan vi satte oss utanför christins ett tag. Sen var det upp på briggen igen med lite annat folk. Bra och skön dag, är dock helt redo att däcka! Nu ska jag plugga lite.


random lista :)

3 favoritprogram just nu
Big brother
Grey´s Anatomy
satc


3 saker som jag gjorde igår
åkte bil
skrattade
sov

3 saker som jag ser fram mot

när jag få mitt körkort!
sommarlovet
när jag får se nya potc filmen


3 favoritbloggar

anna hibbs
lina
isabel adrian

3 saker på min önskelista

lägenhet!
18 år!
bil!

3 saker som gör mig irriterad

flugor
kaxiga, elaka människor
spotifyreklam!

3 saker som gör mig glad

shopping
sol
upplevelser


grattis på 17-årsdagen bfff!!

Idag fyller en av mina bästa vänner år och vi slutar dessutom väldigt tidigt. Hur härligt som helst! Så efter skolan ska vi iväg och njuta av hennes födelsedag. Hoppas du får en jättebra dag! Love ya!






 


dag 19 - en låt du lyssnar på när du är ledsen


Hide and seek - imogen heap


sometimes i miss the blonde girl


dag 18 – en låt du lyssnar på när du är lycklig

Det kan vara olika för det finns väldigt många låtar som är "lyckliga" för mig men jag älskar ju verkligen sommaren och det är den årstid då jag känner mig mest lycklig och levande. Så en låt som är lugn, harmonisk och somrig=lycklig, för mig är "sol, vind och vatten". Och sen valde jag den här eftersom jag är lite i en Ted Gärdestad period, haha.


sol, vind och vatten - Ted Gärdestad


min helg

Jag har käkat världens godaste frukost och hoppat i hotellsängar. Jag har sett 2 kändisar och ett par louboutinklackar. Jag har druckit goda drinkar och kollat ut över Liseberg från vårt fina hotellrum. Jag har spanat in snygga killar och chilligt folk i allmänhet. Jag har blivit snurrig av helium och blivit utsatt av sveriges kaxigaste 5-åring. Jag har fått nya favoritsnacks som består av lökringar och vitlöksdip. Jag har ätit frasiga våfflor med hallonsylt och en jättegod räkmacka. Jag har åkt årets nyhet på liseberg, atmosfear, 3 gånger! Jag har blivit utsatt för negativa g-krafter och skrattat så jag har fått ont i magen. Jag har skrikit massvis och blivit genomblöt. Jag har åkt i en loop 3-4 gånger och stått i hur många köer som helst. Jag har sett världens fulaste pudel, stackars hund. Jag har druckit gott kaffe och suttit ute och njutit av göteborgs försommar. Jag har börjat gilla rosa igen och genomlidit extrem värme, men det var gött! Jag har fått ont i fötter och ben men vart mer lycklig än på mkt, mkt länge. Jag tror jag har hittat min nya favoritstad. Göteborg ♥


söndag

Nu är jag hemma igen. Jag har upplevt några av de bästa dagarna hitills i mitt liv med världens bästa vän. Vi har tagit massa bilder med Linneas Iphone som hon ska skicka till mig så det kommer bilder senare. Jag fick även med mig ett supersnyggt solglasögonfodral och världens sötaste tunika/klänning med mig hem. Nu ska jag umgås med min syster. Puss!



Fodralet ser inte alls ut såhär i verkligheten. Det är mycket mer neonrosa.


black and white


summerish!

summerish!

sommar.färger.energi.glädje.solsken.långa nätter.vänskap.out of control.music.sunglasses.ice cream.jordgubbar.barfötter.nagellack.nattbad.balkong.tak.berg.moln.skymning.rosa fluffiga moln.cykelturer. solkräm.vattendroppar.

lördag!







Nu är jag och Linnéa förmodligen på Liseberg, om vi inte har dött eller sett Joel Kinnaman (och följt efter han) villsäga. Idag ska vi äta B&J och lökringar, åka karuseller, skrika oss hesa, bli genomvåta och skratta till av kittel i magen. Vi ska även hinna med att ta massa bilder, inhalera helium(ÄLSKAR´T!) och visa våra tävlingsskills i spelbåsen. Puss!

Är även lite sugen på Gasten, men Linnéa kommer nog inte vilja..


i´m in heaven

23 våningar upp i gothia towers ska vi troligtvis äta världens godaste räkmacka ikväll. Jag har vart där en gång tidigare och det var helt underbart vackert att kolla ner på göteborgs gator när det var mörkt men ändå upplyst. Ska försöka ta lite bilder men det blir med mobilen.

FAKTA - KING SIZE


• År 2008 sålde vi 145 026 King Size, vilket betyder att vi gör mer än 16 King Size i timmen, dygnet runt, året om.
• År 2008 serverades King Size för cirka 24 Mkr.
• Cirka 35 ton räkor (netto, alltså ren råvaruvikt) gick åt år 2008 till räksmörgåsarna.
• På varje King Size ska det vara minst 200 gram handskalade räkor.
• I botten ligger ett rågbröd, smaksatt med dillfrö och sirap. Lokalt producerat från Åkes Hönökaka, gjort på eget recept.
• King Size kommer i tre varianter: Vanlig King Size, King Size de Luxe samt för avhämtning: ”King Size på väg”.
• King Size säljs på Gothia Towers restauranger: Heaven 23, Incontro, Livingroom, vid arrangemang på: 18:e våningen, Estrad, Eden, Mix och, emellanåt, på våra mässrestauranger.
• King Size räksmörgås introducerades då Hotel Gothia öppnade år 1984 och har stannat kvar på menyn sen dess.
• I maj år 2009 såldes den miljonte King Sizen på Gothia Towers sen starten 1984. 


göteborg!

Nu borde vi vara framme i götet. Vi får inte tillgång till rummen förrän klockan 15.00 men vi ska nog kunna fördriva tiden. Jag och Linnea ska bo i ett sky room ganska högt upp har jag för mig och såhär ska det ungefär se ut.


vi kommer närmare



Nu börjar vi närma oss götet om allt går som det ska. :)  


taggad till max!

Nu är vi påväg upp mot götet och vi taggar med massa musik. Jag är helt galet taggad och vill bara hoppa upp och ner!! Kanske blir det Liseberg redan idag, shiieet!


mot GÖTEBORG!

Ska dock köra inom stan och hämta upp Linnéa först. Henne får vi ju inte glömma, haha. Jag har fixat lite förinställda inlägg här på bloggen som kommer komma upp under helgen. Puss & kram!


Haha, gammal bild på mig och Linnéa.


ilandsprobelm

Jag är sååååå taggad och kmr nog inte sova mycket inatt. Eller vem försöker jag lura? Jag kan somna lätt som en plätt, på gott och ont. Jag har dock ett väldigt stort ilandsproblem och det är vilka kläder jag ska ta med. det måste vara väl genomtänkt eftersom jag vill packa så lätt som möjligt. Nu ska jag försöka packa och sedan däcka i min sköna säng. Imorgon åker vi till GÖTEBOOOOOOOORG!! :)) (Ja, jag är liiite övertaggad.)


H&M



Åh, så himla fina saker från h&m. Favoriterna är absolut ringen, solgasögonen och skorna. Särskilt de bruna!


no words needed






onsdag

Idag fyller min vän Saga år, så grattis till henne! Vi slutade tidigt idag så vi gick upp på stan och käkade pizza för att sen gå i lite affärer innan vi gick upp till Ebba för att äta en mycket god tårta som Hanna hade bakat. Nu har jag precis kommit hem till Becka och snart ska vi åka iväg på ljusparty. Jag älskar ju ljus så det ska bli kul! Köpte förresten en tröja och en sjal idag också. :)

Gjorde nationella idag också ju. Skrev en uppsats på engelska och det gick väl helt okej.


viktigt meddelande till goude!!!

Jag kollade precis på alla de galna bilder som vi tog när du var här senast och började självklart att skratta. Saken jag skulle komma till var iaf att när du skickade ditt nya nummer så uppdaterade jag min mobil så det smset försvann. Tooo baaad asso! Så om du har lust (och pengar på din mobil!) så kan du gärna skicka det igen. Eller bara kommentera här. Puss på daj Goude! Saknar dig massor och snart ska jag till LISEBERG! JAG ÄR ÖVERSUPERDUPERFESTISLYCKLIG!!!! :)))))))))

Glöm inte att hälsa alla i familjen och Johan också. ;)


HAHAHAHA! :)))


dag 17 - en låt du lyssnar på när du är arg


HAHAHAHAHA!

Rodney från BB när han var på stockholmsveckan 09. Spola fram till 01.08.


GT



Dessa saker skulle ju inte sitta fel


dag 16 - en låt som du önskar att du fick höra på radio

Haha, lätt den här!!


Basshunter Vs Big Brother - Fest i Hela Huset


himlen är oskyldigt blå



Såg den här filmen igår och den var asbra!! Tycker Bill Skarsgård är sjukt duktig skådis också. Gött var det också att filmen utspelar sig på 70-talet eftersom att jag är inne i en sån period nu.


inspo



Fina bilder från lite olika bloggar. Just nu är det kaos på vår lektion, haha.


:@

Jävla måndagsjävel!! Det är jättefint väder ute och jag sitter instängd i skolan framför en dator!! Jag vill vara ute ju! Plus att jag glömde min mobil hemma!! JAÄR SÅ AAAAARG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


söndag

Jag har haft en jättebra helg men den har gått så himla snabbt! Igår firade vi mamma och sen var jag inne i stan och träffade folk. Idag har jag inte gjort ett skit men nu är iaf Stina här. Hon ska sova här inatt och snart ska vi hoppa ner och kolla på BB. Ikväll är ALLA nominerade så man vet aldrig vem som åker ut. Jag har en känsla av Perer, Madde eller Sara...


RSS 2.0