Min vecka

Jag har haft sportlov. Jag har vart på donken 1 gång. Jag har varit i Helsingborg med min bästavän. Jag har shoppat för över 1000:-. Jag har fått skuldkänslor för något jag inte alls borde ha skuldkänslor för. Jag har gått över 12000 steg på en dag. Jag har äntligen köpt ett par underbara converse. Jag har blivit smått beroende av Sex&City igen. Jag har blivit så förvånad så jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta. Jag har hört att man kan spela "wii" på Mcdonalds (vilket man såklart inte kan. Älskar dig Anna!). Jag har snackat med en brat jag såg på gatan. Jag har stött på några utlänningar som ville veta vad det låg en nattklubb. Jag har vimsat runt i hela Karlshamn med ett underbart gäng tjejor. jag har druckit vitamin well´s - citrus/fläder. Jag har blivit j*vligt irriterad på blogg.se! Jag har städat hela min garderob och upptäckt hur mycket kläder jag faktiskt har. Jag såg onlinepizzabilen och räckte fuck you, haha. Jag har målat naglarna svarta, för att sedan måla dom gröna till att gå tillbaks till ingen färg alls.

John Mayer <3





Free falling, Who says, Your body is a wonderland.

Funhouse




Förrgår

Här är lite av de saker jag köpte i förrgår när jag var i Helsingborg. Förövrigt har jag precis ätit frukost och ska snart ta och röja ordentligt på mitt rum. Jag har lite "springfeelings" idag. Så himla härligt!

cubus - 99:-


cubus - 129:-





intersport - 700:-




sisters - gratis



kicks/makeupstore - 130:-

WTF!

Jag är så himla förbannad på blogg.se! Nästan varje gång jag ska gå in på "specialtecken", så svarar inte det programmet så måste jag stänga ner ALLT och sen starta upp det igen, och det sparas ju inte alltid heller. Ett stort j*vla problem. Och what´s up med förra blogginlägget liksom?! Så himla jobbigt. Nej, nu är jag så himla trött på det här. Jag vill ha en bloggrenovering NU! Godnatt.


sömntuta

Igår när jag hade kommit hem från Linnéa var jag riktigt trött, så jag la mig i soffan och kollade på Pretty Woman. Det slutade med att jag somnade i "It must have been love". Då var kloackan lite i tolv. När jag vaknade kollade jag på klockan och då var den 05.37! Så jag hade legat där och sovit i 5½ timme. Hahaha. Sen kravlade jag mig upp ur soffan och gick och la mig i sängen och sov till 12.50.


Dagens

Humör: Trött/glad/ledsen
Plus: LÖRDAG FFS! =D
Minus: Börjar skolan på måndag
Vill ha: VÅR!!!
Kläder: Ingen aning ännu
Frisyr: Just nu - uppsatt, senare - plattat/utsläppt
Planer: Träffa Mimmi och Anna
Låt: Miley Cyrus - When I look at you

-

Orkar verkligen inte hitta på någon rubrik. Men nu är jag iallafall hemma hos Linnéa och snart ska vi åka till Helsingborg med hennes familj. Det kommer bli en superkul dag idag. jag uppdaterar när jag kommer hem igen. ♥


Så här ser jag ut idag. =)

The blues

Jag var ute på h&m´s hemsida precis och såg att dom hade en ny kollektion, "The blues". Lite marint, glada färger, somrigt, denim, mycket skor och väskor & lite nude. Så skulle jag nog sammanfatta kollektionen.
Här nedanför har jag samlat ihop mina favoriter.




Good morning sunshines

Jag låg och sov när telefonen ringde och trodde då att det var mamma som skulle väcka mig, men nej det var världens bästa farmor. Nu kände jag varkligen att jag fick en bra start på dagen.
Hon fyllde år för några veckor sen och hon fick en tv i födelsedagspresent. Okej, det kanske inte låter så konstigt, men hon har inte haft en tv på typ 40 år och hon har alltid varit "anti" tv liksom, men hon sa att det var riktigt trevligt att kolla på när dom åker skidor, minsann. Japp, det var mitt wakeupcall, hehe. Nu ska jag stiga upp ur sängen och gå ner o äta/gå ut med Pepsi. ♥


Vadå snygg?

24/02/2010

Har inte bloggat så mycket idag, men jag har liksom inte orkat. Morgondagen ska jag ta till att (försöka) stiga upp i vettig tid, äta en bra frukost(/blogga), städa/fixa/plugga. På eftermiddagen/kvällen kanske  jag åker till Linnéa och sover där. För på fredag ska vi (förhoppningsvis,) åka till Helsingborg med hennes familj och gå runt och mysa/shoppa lite. Nu ska jag ta och kolla på 9:e avsnittet av Glamourama, som finns här. Jag har verkligen fastnat för den serien. Michaela, Anna och Petra känns som 3 härliga tjejor. ♥

Dagens låt


Ke$ha - Take it off

Springinspiration



Här kommer lite vårinspiration. Klänningarna är ifrån missselfridge.com, coast-stores.com, stylecompare.co.uk, ardenb.com, topshop.com, missselfridge.com, oli.co.uk, desireclothing.co.uk och kostar mellan 310 - 2125 SEK.


På väg hem

Har vart i stan nu på kvällen. Ska bara hem till Mimmi och hämta grejor, sen hem. Kvällen blev ju inte så värst lyckad om man säger så.


Visste du att..

det finns bara ett Mc´donalds i världen som inte är rött och gult, det ligger vid fotbollslaget Fenerbahces arena. Skälet är att Galatasaray (ärke-rivalerna) är röd-gula.

Godeftermiddag or something

Vaknade, gick ut med pepsi, la mig i sängen, chattade lite med Maria/Stina och hade ett cpit videosamtal med Linnéa, haha. Sen hamnade jag framför tv,n, och nu kollar jag bloggar/chattar med Jindra. Snart ska jag äta frukost, sen blir det väl att städa lite och så. Det känns som om det behövs.


Heartbeats - Josh Gonzalez

Just another day at some fashionweek


To miss someone

It´s hard to miss someone. But if you do it means you´re lucky. It means you had someone special in your life.


AAAARGHH!

Nu ger jag upp! Det började med att jag skulle försöka ändra headern, sen fick jag ändra själva stilmallen och textsnittet. Allt gick rakt åt skogen och nu är jag så förbannad att jag bara vill ta tallrikar och slänga dom i väggen. Så, som sagt, nu ger jag upp. Snart kommer pizza, men först ska jag ta upp min rena tvätt på rummet. Tack för mig, ha de gitt.

Ps. Jag ska försöka fixa detta så fort jag kan/orkar.


Dagens låt


fucking monday

Nej, just det. Jag har looooov! ♥

Idag ska jag:

ta upp tvätt/sortera min garderob/dammsuga/duscha/fixa-måla naglarna/laga mat/ringa Linnéa/städa lite i bloggen. Men först ska jag sova. Godnatt! ♥

Min vecka

Jag har spelat Cluedo med en konstig tönt. Jag har saknat Sara för hon går typ bara halvtid i vår klass nu, inte ens det. Jag har kollat på pappas blogg. Jag har kollat på sjunde programmet av Glamourama. Jag har blivit jätteshoppingsugen. Jag har hittat nya bloggar att läsa. Jag har sovit hos Mimmi. Jag har börjat läsa en ny bok: I skuggan av värmen. Jag har blivit rikigt trött på snön. Jag har twittrat. Jag har varit på donken. Jag har skrivit ett klagomål till onlinepizza. Jag har gått väldigt mycket. Jag har fått reda på att vi ska köpa ny bil. Jag har umgåtts för lite med Linnéa. Jag har blivit trött på alla idioter. Jag har velat ha min klasströja/byxor. Jag har kollat klart på sista säsongen av o.c. Jag har skrattat åt Ronny & Ragge. Jag har blivit inspirerad. Jag har börjat längta till våren. Jag har missat bussen. Jag har fått tid för klippning/färgning. Jag har bytt till mittbena för en längre tid. Jag har ätit en hel chicken mcnugget för första gången. Jag har saknat Belinda. Jag har haft beslutångest gällande färgningen av mitt hår.

Nu börjar en ny vecka! (:


The colours of the rainbow


Bloody Sunday

Idag är jag allmänt seg och lite trött. Jag vaknade vid elvasnåret hos Mimmi. När vi hade vaknat till och fräschat upp oss någorlunda gick hon, jag och Anna till donken och åt lite frukost. Bästa frukosten på länge, hehe. Sen gick vi hem igen. Det var kallt som satan och långt, men det var det värt. Sen kollade vi på Ronny & Ragge. Dom är helt sjuka i huvudet, haha! Efter att vi hade kollade klart och att Mimmis småsyskon hade snott min jacka och hade jättekul åt det så hämtade Annas mamma oss och nu sitter jag hemma hos Anna och snart bär det av till Hällaryd/macke. Där hämtar mamma mig sen ikväll så blir det väl att kolla på någon söndagsfilm, sen bedtime.


DIZZ!

Jag sitter hemma hos Mimmi med henne och Anna och vi fick den smarta idéen att beställa onlinepizza. Men när vi väl var ute på deras hemsida och verkligen hade bestämt oss för att köpa så var dom j*vla pizzachommarna inte uppkopplade på servern. Vad är det för j*vla service då!? En stor diss till onlinepizza!


J*vla pizzagubbar!


På min önskelista just nu


Grey´s Anatomy säsong 3, smink från loreal´s nya sminkserie "studio secrets", ipodhörlurar, svarta/rosa/vita converse, grön ipod nano.

ilandsproblem


ljust..


eller mörkt?

Alice i underlandet


Asso jag måste verkligen se den här filmen på bio. Gärna i 3D också. Någon som följer med?

Förövrigt tror jag att 2010 blir ett väldigt bra filmår!

i skolan

Hej bloggen. Nu sitter jag i bibloteket på skolan med Ebba, Mimmi och Jindra. Var bara tvungen att uppdatera, men nu måste jag sticka till första lektionen. Puss. ♥

Joel & Joshua





Med den här bilden/låten säger jag godnatt.

TRYCK PÅ LÄNKEN!



Find me on Polyvore

Jag är för trött/trög för att fixa så det syns på bloggen så tryck på länken. Godnatt. ♥

starstruck


Någon som har märkt att jag har musik i typ varje inlägg? hehe.

Seg morgon

Missade bussen idag igen. Mammsen ska bara gå ut med hunden sen bär det av till skolan. Engelska första timmen. Har inte mycket mer att säga, hörs kanske senare. ♥


Filmkväll



Jag kom hem för en stund sen. Min klass hade ju en liten filmkväll i skolan. Vi såg "dum och dummare, när Harry mötte Lloyd". Asso jag lovar, om du kollar på den kommer du att garva ihjäl dig. Den var sjukt rolig! Och dum, haha!

Eddie Vedder


Godmorgon

Jag missade bussen så jag tänkte passa på att blogga lite. Just nu sitter jag framför MTV och kollar på musikvideos. En bra start på dagen, haha. När mamma kommer in med hunden ska hon skjutsa in mig till skolan. Jag slutar tidigt idag. Sweeet! Efter jag har slutat ska jag nog gå och köpa godis eftersom min klass har filmkväll ikväll. Sen ska jag hem till Linnéa och hjälpa henne att plugga. Vi hörs kanske senare. <3


Saturday afternoon


Valentine´s day



Imorgon är det ju alla ♥ dag så jag la upp ett litet gulligt rosa collage.
Visste du att rosa motverkar nedstämdhet/depression?

friday bby

Ligger i linnéas säng och kollar lite bloggar, men ska hem till mig nu. Vi hörs senare. ♥


update eller nått

Hehe, såklart hann jag bara med att ringa Linnéa sen vet jag inte vad som hände. Jag åt, kollade lite på o.c, speglade mig, plattade håret, sen var klockan mycket.
Jaja, imon måste jag städa mitt rum, för Linnéa ska sova över. Det ser ut som 3:e världskriget här typ.. Nu ska jag hoppa direkt i sängen och kolla på o.c.

Godnatt. =)

MÅSTEN!

Jag har en förmåga att säga att jag ska göra massa saker, men sen gör jag aldrig dom. Men nu ska jag göra det här:

  • RINGA LINNÈA
  • PLUGGA INFÖR SOPROV/IDROTTSPROV
  • STÄDA MITT RUM
  • MÅLA NAGLARNA


Uppdaterar senare med info om detta. Haha♥


Alexandra Burke - Broken heels


Nationella prov

Hej bloggen. Imorse skrev alla nior nationella proven. Jag skrev en uppsats om första gången jag åkte tåg ensam, haha. Vi slutade vid tio och nu har jag håltimme till ett. Just nu sitter jag hemma hos Linnéa, men vi ska snart gå och jag har ingen aning om vad jag ska göra sen. Vi hörs. ♥

sony ericsson xperia x2



Jatack, den tar jag gärna.

Twitter

Jag är i full gång med att starta upp min twitter. Wiho!

update: http://twitter.com/maliinsvensson

CHIC













Nu ska jag lägga mig i min säng och läsa nya numret av chic.

Dagens snygga


Mads Mikkelsen


O.C junkie

Yeah, that´s me. Jag har vart hemma från skolan idag och blivit ännu mer beroende av O.C. Här kommer lite låtar från, enligt mig, en av de bästa serierna någonsin. Puss sålänge.♥


U got me good!


05/02/10

Jag sitter hos Linnéa nu, men Rolf kommer snart och hämtar mig. Det blir en hemmakväll med godis, god mat, let´s dance/film ikväll. Jag får se om jag bloggar mer sen, annars hörs vi imorgon. ♥

Friday, I´m in love!


Forrest Gump

En av de bästa filmerna någonsin!


Kaos

Okej, nu är det för mycket i mitt huvud. Jag vet inte om jag ska sova i stan imorgon eller inte, så det har jag lite smått panik över. Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon, jag måste packa så jag har grejor med mig om jag ska sova i stan, måste kolla igenom svenskaläxan en sista gång, jag måste duscha o.s.v.

Aaaaaaaaah, jag blir galen! Nu ska jag iallafall försöka ta tag i något av det här, så jag kan gå och lägga mig någon gång. ♥


En dagens

DAGENS VILL HA: Jag vill ha väck slasket!
DAGENS KLÄDSEL: Jeansleggins/randig tee/ klackar
DAGENS SMINK: Vanligt
DAGENS FRISYR: Lockigt
DAGENS HÄNDELSE: VG på hemkunskapsprovet!
DAGENS PLANER: Ut och springa med Linnéa?
DAGENS SAKNAD: Pappa & co
DAGENS DROG: tuggummi?
DAGENS KRAM: Linnéa
DAGENS KÖP: Pizza
DAGENS GODIS: Inget
DAGENS HUMÖR: glatt och lite trött

seriös/oseriös


Dagens outfit.


Jag och Linnéa.

K'naan - Wavin' Flag


Dagens update

Skolan knatade på i maklig takt idag. Slutade tidigt iallafall, skönt det. Om någon månad eller så har vi prov på 2:a världskriget, så det har vi börjat med. Det är faktiskt ganska intressant bitvis. Jag har pratat med pappa idag också. Det var kul att höra av han.

Annars så har jag kollat runt på massa bloggar/modesiter hela kvällen och fått tonvis med inspiration. det är ju modeveckan by Berns den här veckan. Så det är extra smaskigt att klicka sig in på alla bloggar, hehe. Nu är jag verkligen så himla shoppingsugen!

Imorgon följer jag med Linnéa hem, för vi ska ut och springa. Det ska bli superkul och jag är verkligen peppad! Jag har ju typ inte motionerat(,på riktigt,) på flera månader, så vi får se hur det går.
Nu ska jag bestämma outfit/borsta tänder/kolla igenom hemkunskapen, sedan ska jag sova som en stock. Godnatt. ♥
 

Jag för en stund sen.


Risfight

Syskonen Nensén bråkar om hur mycket ris det ska vara i maten, så nu måste supermalin ingripa och rädda dagen.

Hej babe's!

Jag sitter i Linnéas soffa kollar på lite tv/försöker blogga/kollar lite på youtube. Haha, många saker på en gång. Nu ska vi snart äta, sedan ska jag och Linnéa snacka lite girltalk och så. Ikväll blir det väl lite plugg och så antar jag. Vi hörs. ♥

Erik Grönwall - Run to the hills


Visste du att..

Det är fler som dör av fallande kokosnötter än av hajar?

RSS 2.0