dag 02 - om de bloggar jag läser

De bloggar jag läser dagligen är Anna Hibbs, Michaela Forni, Rebecca Simonsson, Shecity, Blondinbella, Isabelles.nu, Isabel Adrian, Chloé Shuterman, Sofis snapshots, Frida Fahrman, Kenzas blogg och såklart mina vänners bloggar. Jag har alla inlagda i mobilen så jag lätt kan kolla om man har tråkigt på lektionen eller så, haha. Hur många gånger varje dag jag kollar har jag ingen aning om. Kanske 5-10.

Jag antar att man blir inspirerad på något sätt av de bloggar man läser. Det är därför man vill komma tillbaks och kolla igen och igen. Kenza kan dock vara en aning tråkig ibland, men det har blivit en vana att kolla på hennes blogg och nu kan jag inte sluta. De fyra första upptäckte jag genom webb-tv programet Glamourama, som gick våren 2010. Jag blev helt fast och sen började jag kolla lite på deras bloggar. Alla var intressanta, men väldigt olika. De inspirerar mig väldigt mycket med sina personligheter, tankar, talanger och framgångar.



Isabelles.nu hittade jag nog bara på blogg.se´s startsida. Kommer inte ihåg hur länge jag har följ henne. Men det är också en vana liksom. Hon är en vanlig tjej som gör precis allt sånt man själv gör. Väldigt alldagligt och så. Vet inte varför jag följer den egentligen. Isabel Adrian och Chloé Shuterman är mina senaste tillskott. Det är väldigt intressant att se en 12 årig tjej som är så otroligt upplärd med mode. Men hennes blogg känns väldigt opersonlig och stel. Men det kan ju vara för att hon trots allt bara är 12 år gammal och är lite lillgammal. Isabel Adrian såg jag för första gången i Svenska Hollywoodfruar tidigare i höst. Jag blir inspirerad och fångad av hennes liv i lyx och glamour. Hennes vackra hem och kläder. Hennes blogg är ganska enkel, men ändå väldigt fängslande.




Sofis Snapshots har jag följt ett bra tag och hennes syster Frida kanske ett år. De sysslar med sånt jag drömmer om. Mode, resor, skriva, göra nya saker. Älskar sofis lyxiga liv bland skyskraporna och hennes stora samling av skor och kläder. Och Blondinbella har jag följt sedan urminnes tider känns det som. Också en vana. Kul när hon har börjat hänga med Petra Tungården och Michaela Forni nu också.

När man läser sina vänners bloggar är det kul att se hur de ser på samma sak på olika sätt. Och läsa vad dom tycker, tänker och känner liksom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0